HP Deskjet 1050Deskjet 1050 jest bardzo tanim urządzeniem wielofunkcyjnym, w którym cena została zmniejszona do minimum zważając na jej możliwości.Cena wywoławcza: ok. 200 złSpecyfikacja drukarki:Producent HPGwarancja 1 rok w...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam. Kupiłem Drukarkę w Grudniu i od tamtego czasu są z nią problemy. Występuje bardzo często bład"brak dwostronnej komunikacji z komputerem", drukarka potrafi przez parę dni nie działać. Kabel USB sprawdzany jak i porty. Raz działa a raz nie. Robiłem już kilka razy reinstal ...
WitamDrukarka działała przez jakiś czas, od pewnego czasu wyśweitla się komunikat o nierozpoznanym urządzeniu usb.Podłączyliśmy dysk kuzyna do komupetra(z windows xp) wtedy działało i normalnie można było drukować.Sprawdzaliśmy kabel nie był on problemem, przeinstalowaliśmy sterowniki...
Witam, mam bardzo dziwny problem z drukarką hp 2180. Otóż drukarka, nie chce drukować tekstu pisanego. Czy jest to notatnik czy world, drukarka wciąga kartke, i najczęściej oddaje ją pustą, bądź ew. wydrukuje tylko 1 wiersz tekstu... Żeby...
Taki głupi to nie jestem.Do HP 3550 nie ma już sterowników od Visty wzwyżPodłączyłem tą drukarkę do lapa, gdzie Vista jest i wsio elegancko weszło, próbowałem nawet Sevenowi podać ścieżki ze sterownikiem (plikiem), tym który Vista sobie zainstalowała, ale Seven nadal wywala, że...
Otóż potrzebuje sterowników do drukarki hp deskjet 3840, stara drukarka, ale niestety po włożeniu płytki ze sterownikami na windows 7 x64 już nie działają, tylko na 2000 i XP, nie wiem co mam teraz...
Witam, mam problem z komputerem. Miałem jakiś czas temu wymianianą płytę główne i grafikę. Zauważyłem, że po tej wymiany, po uruchomieniu komputera występuje pewien niespotykany przezemnie dotąd problem. Właczam komputer, chodzi on około 10 minut dobrze, a następnie użycie procesra wskakuje na 100% i nie da się nic zrobić, bo wiadomo, ze przy takim użyciu komputer się bardzo wiesza i muszę dać...
Witam i zarazem od razu proszę o pomoc..Podczas instalowania sterowników drukarki hp deskjet 5150 wszystko idzie dobrze do momentu kiedy muszę podłączyć drukarkę do komputera (stacjonarny z windows xp). Po wykonaniu tej czynności...
WitamOstatnio mam kłopot z drukowanie pdfów (drukarka HP DJ F2180).Przy drukowaniu innych plików jedynym problemem bywa czasem lekkie opóźnienie startu drukowania ale przy pdfach jest znacznie gorzej. Nie dość, że przesył trwa wolno to jeszcze trzeba czekać pomiędzy stronami (po każdej stronie upłynie jakieś 30...
Witam posiadam drukarkę HP Deskjet 3745,wszystko było dobrze jak miałem XP ,mam vistę i wyskakuje,po właczeniu orginalnej płyty z oprogramowaniem,że jest problem,bo vista potrzebuje odpowiedniego do siebie oprogramowania.Skąd mam pobrac sterowniki aby ...
Witam.Dwa dni zakupiłem urządzenie wielofunckyjne HP DeskJet F2480. Po zainstalowaniu sterowników z płyty rozpocząłem testowanie owego sprzętu.Z drukowaniem jak dotąd nie ma żadnych problemów ale przy próbie skanowania jest tragedia. Gdy używam opcji skanuj z oprogramowania HP Solution Center wyskakuje powiadomiwnie...