Witam. Mam nastepujacy, troszke dziwny problem.Mianowicie sa dwa komputery: host pecet z win98 i laptop gosc z win XP. Miedzy nimi utworzona jest siećumozliwiająca wymiane plikow jak i udostepnianie drukarek. Zainstalowalem sterownikidrukarki zarowno na 98jak i XP i wszystko ladnie sie drukuje z laptopa, dopuki nie...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
Witam. Na początku chciałem się przywitać.Hmm... Zacznijmy od początku.Zakupiłem komputer ze zintegrowaną kartą dźwiękową. Standardowy Realtec. Jako, że jestem graczem potrzebuję dobrej komunikacji, (Ventrilo, Team Speak) lecz gdy inni mówili to słyszeli siebie u mnie. Gdzieś wyczytałem, że muszę zakupić kartę dźwiękową. Tak właśnie postąpiłem. Odinstalowałem ...
Witam.Chciałbym Wam przedstawić recenzje karty GTX460.Jest to model firmy Gigabyte po OC z chłodzeniem Windforce. Karta wyposażona w 768MB pamięci DDR5. Karty jest z tej samej półki cenowej i wydajnościowej co HD5830. Miała premierę w lipcu 2010r. Średnia cena GTX460 to 570zł firmy Palit.. Ja za swój egzempalrz zapłaciłem 628zł w jednym z lepszych...