Witam.Mój problem to zainstalowanie sterownika do karty amd prosze o pomoc przysiedziałem z tym juz tydzien czasu i dalej nie wiem o co chodzi.Gdy instaluje najnowszy sterownik do KartyGraficznej Amd...
Witam, niedawno kupiłem laptopa DELL INSPIRON 15 (5000) w salonie. Niestety komputer jest strasznie zamulony... W mniej wymagających grach np. w LOLu można obserwować duże spadki FPSów na jakieś 1-2s po czym wraca do 60 klatek. Ostatnio chciałem pograć w takie gry jak Wiedźmin 2 czy GTA 4 ale się nie dało bo FPSy utrzymywały się na poziomie 10klatek/s....
Witam w czwartek odebrałem nowego lapka, chciałem go przetestować więc zainstalowałem sobie starą gierke FlatOut2, cały wieczór wszystko było dobrze ale rano zaraz po uruchomieni gry zaciął się i wyskoczył BSOD i od tego momentu podczas każdej gry wyskakuje BSOD. Parametry:Dell Inspiron 15R 7520procesor i5-3210mpamięć 8GB ...
Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać" wydając dość piskliwy hałas.Zresetowałem...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Witam otóż mam problem ze sterownikami do karty ATI RADEON XPRESS 1100 Zaistalowałem oryginalnego Windowsa 7 kupionego ok. 2 lata temu. Jak kupywałem tego Windowsa to facet ze sklepu w którym go kupiłem od razu mi go zainstalował. Komputer trzymał się dobrze lecz mósiałem wymienić Windowsa (Przeinstalować) I ok...
Witam, mam mały problem. Po świeżej instalacji windowsa 8.1 system sam zaraz po podłączeniu automatycznie instaluje mi sterownikkartygraficznej i instaluje. Sprzęt w menadżerze urządzeń widnieje jako hd 5400series a nie jak wcześniej hd5450. ...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem kartygraficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date ...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym tempem, ale ekran stał się czarny....
1. Czy po zainstalowaniu (podepnę) w PC kartygraficznej będę musiał zrobić formata dysku ?? Mam teraz zainstalowane sterowniki do zintegrowanej kartygraficznej z procesora i3 3220 (moja
Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 zł
Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownikagraficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie...