Skocz do zawartości

sterownik do karty graficznej nvidia geforce 7150m nforce 630m 256 mb

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterownik do karty graficznej nvidia geforce 7150m nforce 630m 256 mb

Olbrzymi problem z geforce 7150m

Witam. Mam problem ze swoja karta graficzna. Nvidia Geforce 7150M / nforce630M. Grafika u mnie lezy. Przy przegladaniu stron tna sie one. Najprostsze gierki chodza jakbym mial ...
  • Archiwum
  • napisane 07 11 2008 02:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3489

Ocena pod kątem gier mojego komputera

Witam!Niedawno kupiłem komputer, głównie pod gry. Oto jego dokładne wartości:PROCESOR:Pole WartośćWłaściwości procesora Typ procesora AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+Nazwa kodowa Thoroughbred-BSeria B0Zbiór instrukcji x86, MMX, 3DNow!, SSEPamięć podręczna L1 kodu 64 KBPamięć podręczna L1 danych 64 KBPamięć podręczna L2 256 KB (On-Die,...
  • Archiwum
  • napisane 17 10 2007 15:55
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1195

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Najpierw podam dane sprzętu: Procesor: AMD Athlon 64bit 3800+ BOX Płyta główna: ASUS A8N-SLI SE - nForce4 SLI Pamięć DDR: KINGSTON 2 x 1GB Kingston (Dual). Dysk: WD 320GB, SATA II Karta graficzna: PCIEx ASUS nVIDIA GeForce 8600 GTS (

Wycena komputera

Witam, jako, że postanowiłem kupić laptopa a za pieniądze, które dostanę z teraźniejszego kompa przeznaczyć na konsole bardzo proszę o wycenę:1. Pamięci: GOODRAM - DDR 2x512MB 400MHZ, PC3200 - używane pół roku, gwarancja dożywotnia2. Pamięć: Kingstone – DDR 512 MB 333 MHZ, PC2700 – używane, w pełni sprawne3. Karta graficzna: Palit

Znikający obraz podczas oglądania filmów

Windows vista home premium: service pack 1typ systemu: 32 bitowytyp komputera: Acer Aspire 5520(notebook)procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 1,90GHzpamięć ram: 2,00GBkarta graficzna: nvidia geforce 7000m/nforce610m
  • Archiwum
  • napisane 14 09 2008 10:42
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1233

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie ...

Twój pierwszy komputer - historia naszego PeCeta

Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd...

Artefakty i wieszanie się systemu w aplikacjach 3D

Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 09 2010 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2973

Asus V9950 Ultra (FX5900Ultra)

Witam,Mam karte ASUS 9950 Ultra czyli GeForce Fx 5900 Ultra.Karta v9950 Ultra ma niby 256mb pamięci ale everast pokazuje 128.Karta jest taka jak w tym artykule http://pclab.pl/art7034-5.html i...
  • Karty graficzne
  • napisane 17 09 2010 16:27
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3504

Problem chyba z kartą graficzną :(

Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować ...

Problem z kartą SB X-Fi Xtreme Audio

Witam,Wczoraj kupiłem w sklepie nową karte Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio:http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=15855wcześniej korzystałem z karty dźwiękowej zintegrowanej 5.1 na płycie głownej. Najpierw usunąłem stery od karty zintegrowanej, następnie w BIOSIE...
  • Archiwum
  • napisane 23 01 2008 01:35
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 2560

Komputer, Rozsądek i Cenna

Może mam doświadczenie w składaniu kompów, które wymyślił ktoś inny, ale zawsze nasuwało mi się, że mam troszeczkę za małą wiedzę pod względem komponowaniu kompów, zawsze wiele do życzenia pozostawało u mnie chłodzenie komputera, ale dziś chciałbym podzielić się z wami moją wiedzą na temat podzespołów."Pamiętaj że oszczędzać można na cukierkach i kinie, ale nigdy na sprzęcie RTV, AGD,...
  • Archiwum
  • napisane 05 01 2008 14:20
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1493

Zawieszanie sie systemu, wyskakujace kropki na ekranie startowym

Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...