Witam. Mam problem ze swoja karta graficzna. NvidiaGeforce7150M / nforce630M. Grafika u mnie lezy. Przy przegladaniu stron tna sie one. Najprostsze gierki chodza jakbym mial ...
Najpierw podam dane sprzętu: Procesor: AMD Athlon 64bit 3800+ BOX Płyta główna: ASUS A8N-SLI SE - nForce4 SLI Pamięć DDR: KINGSTON 2 x 1GB Kingston (Dual). Dysk: WD 320GB, SATA II Karta graficzna: PCIEx ASUS nVIDIAGeForce 8600 GTS (
Witam, jako, że postanowiłem kupić laptopa a za pieniądze, które dostanę z teraźniejszego kompa przeznaczyć na konsole bardzo proszę o wycenę:1. Pamięci: GOODRAM - DDR 2x512MB 400MHZ, PC3200 - używane pół roku, gwarancja dożywotnia2. Pamięć: Kingstone – DDR 512 MB 333 MHZ, PC2700 – używane, w pełni sprawne3. Karta graficzna: Palit
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz NvidiaGeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie ...
Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd...
Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
Witam,Mam karte ASUS 9950 Ultra czyli GeForce Fx 5900 Ultra.Karta v9950 Ultra ma niby 256mb pamięci ale everast pokazuje 128.Karta jest taka jak w tym artykule http://pclab.pl/art7034-5.html i...
Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować ...
Witam,Wczoraj kupiłem w sklepie nową karte Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio:http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=15855wcześniej korzystałem z karty dźwiękowej zintegrowanej 5.1 na płycie głownej. Najpierw usunąłem stery od karty zintegrowanej, następnie w BIOSIE...
Może mam doświadczenie w składaniu kompów, które wymyślił ktoś inny, ale zawsze nasuwało mi się, że mam troszeczkę za małą wiedzę pod względem komponowaniu kompów, zawsze wiele do życzenia pozostawało u mnie chłodzenie komputera, ale dziś chciałbym podzielić się z wami moją wiedzą na temat podzespołów."Pamiętaj że oszczędzać można na cukierkach i kinie, ale nigdy na sprzęcie RTV, AGD,...
Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...