Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd...
Witam zainstalowalem viste 32 bit i mam problem ze sterownikami do kartygraficznej nazwa Ati Radeon9700 Pro po wlaczeniu systemu wyskakuje komunikat "" Nie jest zainstalowany zaden
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe kartygraficzne byście mogli...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy ...
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem kartygraficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w...
Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATI Radeon XPress 1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z błędem ati2dvag.dll.Zainstalowałem stery z płytki dołączonej - nic. Ze strony...
1. Czy po zainstalowaniu (podepnę) w PC kartygraficznej będę musiał zrobić formata dysku ?? Mam teraz zainstalowane sterowniki do zintegrowanej kartygraficznej z procesora i3 3220 (moja
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem kartygraficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze...