Skocz do zawartości

sterownik do karty sieciowej pentagram p 123 09

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterownik do karty sieciowej pentagram p 123 09

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11732

Po instalacji XP, jak zabezpieczyć i uzdolnić komputer do pracy i rozrywki.

Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na nowo(potocznie,,format'').1. Po pierwszym uruchomieniu...
  • Porady Windows
  • napisane 12 12 2008 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16305

Usuwanie wirusów z systemu Windows metodą Live CD

Prosty (chyba się to nie udało tak do końca) opis przeprowadzenia skanowania partycji ntfs na obecność wirusów i trojanów.Potrzebne oprogramowanie:1. Slax - Live CD Linux - %5dwersja%205.1.8%20%20-%20192%20M2.Avira20AntiVir wersja Workstation for Linux/BSD - 30 MBPotrzebne nośniki:1. CD-R/CD-RW do wypalenia obrazu Slaxa2. *Pendrive lub CDR/RW w celu przeniesienia pliku instalacyjnego...
  • Archiwum
  • napisane 26 10 2006 15:03
  • Wyświetlenia: 35755

Problem z połączeniem bezprzewodowym

Witam.Przeprowadzilem sie, bo zaczynam studia. Pojawil sie problem przy laczeniu mojego PeCeta z laptopem brata i Internetem. Sprzęt:PC z Windows 7Laptop Windows Vista BusinessKarta sieciowa do PC: Pentagram Hornet P 6132-11Modem: ArrisRouter: BelkinDostawca Internetu: UPCInternet bezprzewodowy na laptopie...

Problem ze sterownikami HP Pavilion G6032EA

Nie moge znalesc kilku sterownikow do mojego laptopa HP Pavilion G6032EA.Na stronie producenta, jest tylko jeden ktory nawet sie nie chce uruchomic :/Nie moge znalesc sterownikow do plyty glownej(?), przez co nie mam dzwieku oraz do karty sieciowej...
  • Archiwum
  • napisane 27 12 2007 13:26
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1000

Lenovo G555 - karta sieciowa nie jest podłączona.

Witam,Mam problem z moim lapkiem Lenovo G555.System: Windows 7 Home Premium x64.W lapku zainstalowane sa wszystkie sterowniki ( włącznie ze sterami od karty sieciowej Broadcom 802.11n i atheros ar8132 ). Stery pobierane z officialnej strony Lenovo.Podczas gdy wchodzę w:Centrum...
  • Notebooki
  • napisane 22 04 2013 16:07
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 7947

Edimax AR - 7284WnA - brak możliwości polączenia z internetem

Zainstaluj sobie sterowniki do karty sieciowej komputera. Działaj na kablu ethernet. Przez USB nie działa ten port nie służy do tego.Otówrz przegladarke internetową i wpisz adres 192.168.2.1 nawa uzyt. admin, hasło: 1234Jeśłi nie wejdziesz...

pentagram cerberus p6391 - problem z dołączeniem komputera

Witam.Mam taki oto problem:Mam sieć osiedlową (łączenie przed RJ45). Zakupiłem router Pentagram Cerberus P6391. Dzielę nim internet na jeden komputer PC i laptopa. Chciałem podłączyć drugiego PC i nawet mi się to udało (poprzez konfigurację z www). Problem polega na tym, że po jakimś czasie (ok. miesiąc) internet na tym drugim PC przestał działać - nie...

PC stacjonarny + laptop

Witam!Mam juz dosc dlugo internet na moim stacjonarnym kompie (Netia na łączu TP) i dokupilem sobie laptop + router Pentagram p331-42. Do jednego gniazda telefonicznego podpięty jest stary modem Netii ktory daje net na pc stacjonarny a w drugim gniazdku jest nowe router skonfigurowany z laptopem. Gdy odpalam laptopa i włączam router to równocześnie...

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Wyświetlenia: 41733

nie moge utworzyc polaczenia PPPoE

Coś takiego znalazłem:Instalacja PPPoE w systemie Windows XP za pomocą kreatora nowego połączenia sieciowego.System Windows XP posiada wbudowaną obsługę połączenia PPPoE, nazywa się to połączenie szerokopasmowe ,wymagające nazwy użytkownika i hasła.1. Klikamy na przycisk Start wybieramy Ustawienia i Panel Sterowania.2. Otworzy się okno Panelu...

PPPoE

Instalacja PPPoE w systemie Windows XP i 2000 używając sterowników raspppoeAby zainstalować protokół PPPoE w systemie Windows 2000 i XP w pierwszej kolejności musimyzaopatrzyć się w odpowiednie sterowniki – możemy je ściągnąć ze strony:http://www.raspppoe.com/RASPPPOE_098B.ZIP,a następnie należy rozpakować...

Medion MD 96500 proszę o pomoc !

Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...

Logi - Ścinanie komputera

Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...