Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów... Temat tworzę ponieważ mam dosyć poważny problem z Obslugą karty graficznej na windows Vista Home Premium.Moja Karta to Ati Radeon9200 SE 64 MB... Niestety Vista nie obsluguje grafiki 3d na tej karcie... Sterowniki sa w systemie...
Sterowniki dla XP http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.htmlDla vistyhttp://pobierz.pl/sterowniki/windows/karty...eon-9200-seriesJeżeli nie masz najnowszego SP...
Witam,mam nastepujacy problem. Mam karte ATI Radeon9200. Mialem na komputerze windows XP i robilem jeog uaktualnienie przez zainstalowanie na niego windowsa xp. Przy instalacji wyskoczyl blad, ze brak pliku VIAAGP!.SYS, dalem anuluj i instalacja szla dalej. Po instalacji nie bylo ...
Witam,mam nastepujacy problem. Mam w komputerze karte graficzna ATI Radeon9200. Przy akutalizacji windowsa xp wyskoczyl blad ze nie moze zlokalizowac pliku viaagp1.sys dalem anuluj i instalcja szla dalej. Po zainstalowaniu windowsa nie moge w zaden sposob zaistalowac sterownikow...
Dzień dobry, witam wszystkich . Mam do Panów pewne pytanie, ostatnio kupiłem sobie komputer, nie zbyt nowy, ale powinien działac plynnie. Mianowicie podzespoły komputera to : = Procesor 1.07GHZ Amd Athlon™= Dysk 150gb WDC= Karta Graficzna * i tu jest problem ponieważ przed wgraniem sterowników pokazywało chyba Radeona...
Witam.Zakupiłem nową kartę graficzną saphire hd2600pro AGP.instalowałem różne sterowniki a (także orginalne z pudełka).Za każdym razem po próbie uruchomienia gry,komputer się zawiesza,albo wyłańcza monitor.Mój sprzęt to --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: ...
Powitac, Ja tez mialem blad cmos checksum error. Okazalo sie ze to przez karte graficzna, gdyz wlozylem do kompa saphire radeon9200 a mialem wczesniej geforce 4. Moja plyta glowna to MSI KT4AV. Czy daloby sie cos zrobic, zeby ten radeon dzialal na moim kompie bez...
Problem jest z sterownikami do twojej karty graficznej. Tak jak ze screena widać, dokładnie chodzi o plik ati2cqag.dll. Zainstaluj najnowsze sterowniki i problem z głowyOk moja karta to Ato radeon9200 se . zainstaluje najnowsze. Ale czy...
Witam wszystkich.Mam problem z kartą graficzną lub brakiem sterowników.Mianowicie jest tak,że gaśnie mi monitor podczas np. grania w gry,nie zawsze ale czasami jest taka sytuacja.Moim zdaniem problem leży w karcie graficznej gdyż kiedyś miałem już podobny problem i w serwisie tłumaczyli mi,że brakowało jakiegoś sterownika...
Czy mógłby mi ktoś opisać dokładnie krok po kroku jak zainstalowac ponownie sterowniki do karty graficznej Ati Radeon9200? Obecnie mam zainstalowane jakieś sterowniki, ale nie działają mi gry, dźwięk jest, ale obrazu nie widać.Jaką wersję...
Witam. Przed chwilą zainstalowałem (myslałem że nowe) sterowniki do karty Radeon9200 LE Family i okazało się że to chyba jakieś stare sterowniki i mam bardzo mało kolorów, nie wiem jak to określic ale potrzebuję najnowszych
Siema,czy zechciałby się ktoś zamienic zemną????DAM>>DDR 400 mhz>256mb>Kingston>GForce 2>32mb>AGPDorzucam jeszcze do tego:>Ati Radeon9200 series>64mb>Najnowsze sterowniki---------------------------------Karta byłą testowana na grze F.E.A.R. i...