Bo tu chyba chodzi o monitor. Bo co jakis czas na chwile sie wygasza tak 2/3 razy i dziala normalnie( raz pojawiła się mniej więcej taka informacja "sterownik monitora przestałdziałać ale odzyskał sprawność" Chyba "
Bo tu chyba chodzi o monitor. Bo co jakis czas na chwile sie wygasza tak 2/3 razy i dziala normalnie( raz pojawiła się mniej więcej taka informacja "sterownik monitora przestałdziałać ale odzyskał sprawność" , a czasami sie tak...
Witam,Wiem, że tego jest bardzo dużo ale nadal nie działa ;/ Cały czas np. Jak gram w Minecraft to po jakimś czasie zawiesza się komputer i po 2 minutach pokazuje się ten bład: "sterownikekranu amd przestal...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym tempem, ale ...
Witam serdecznie, wszystkich tutaj zgromadzonychOtóż z moją kartą GTX560 dzieją się dziwne rzeczy. Ale zacznijmy od genezyWiększość podzespołów ma z 5 lat, ale do tej pory wszystko śmigało elegancko. Wiedźmin 3 był grany, na niskich detalach, wszystko trybiło, nic się nie zwieszało. Ogólnie miód malina. Co prawda występowały jakiś blue screeny, ale komputer się restartował i wracało wszystko...
Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać"...
Witam wszystkich,mam problem i zabardzo niewiem dokładnie z czym mam doczynieniea, czy z systemem , czy z jakimis częściami, a mianowicie: od pewnego czasu mam problemy w grach , nie są to jednoznacznie zachowujące sie problemy , w różnych grach inaczej sie zachowują. Przedstawię może moje spostrzeżenia i dziąłania do tej pory co robiłem.Na początek moja specyfikacja:Windows 7 Profesional...
Witajcie,W ostatnim czasie zmodernizowałem sobie troszkę sprzęt. Ale niestety tak jak na "starym" wszystko mi działało tak teraz przestałoProblemy zaczęły się gdy chciałem grać w The Division - gra crashowała podczas intra. Próbowałem ją odpalić milion razy - zawsze efekt był taki że albo grę wywalało do windowsa z...
witama więc karte mam od około roku.działała przez ten czas i bardzo jestem z niej zadowolony.w końcu jedak trzeba było przeinstalować windowsa. w międzyczasie oddalem komp do naprawy i panowei "fachowcy" zgubili moje sterowniki do płyty głównej. po zainstalowaniu windowsa z oryginalnymi sterowanikami do...
Tu masz sposób na "czystą" instalację systemu Windows na Lenovo:1. Upewnij się, że wykonano kopię zapasową wszystkich danych, które chcesz kopii zapasowej na dysku zewnętrznym. Upewnij się także, aby wykonać kopię zapasową sterowników na partycji Lenovo.2. Uruchom 'RapidTool.exe "znajdujące się na partycji Lenovo w ...
Witam Potrzebuje pomocy z moim komputerem.Od początku. Rok temu kupiłem komputer w częściachathlon ii x3 450-nowyM4A78LT-M LE -nowyDysk maxtor 250 gb -używanakarta zintegrowanaZasilacz modecom feel 3 400w został mi ze starego kompaOd 3 miesięcy cały czas miałem blue screeny nawet jak sie komputer właczał, komunikaty w stylu Sterownik
Witam serdecznie.Oddałem komputer do serwisu, który notorycznie wyrzucał błąd "Sterownikekranuprzestałdziałać, ale odzyskał sprawność" i czasem, głównie po zainstalowaniu sterowników do płyty...
Specyfikacja:- zasilacz Corsair vs 450w- GTX 650 ti boost od ASUS- AMD Phenom II x4 945- płyta Gigabyte M52L-S3- 3x 2gb ram Windows świeżo zainstalowany, sterowniki ze strony geforca i z plyty dolaczonej z plyta glowna. Witam,moj problem polega na tym iz, podczas grania w jaka kolwiek gre w przeciagu 1~30 min pojawia się jednolity kolor na