witam.... mam ten sam problem, sterowniki raczej nie maja tu nic do rzeczy.Przetestowalem stery ze strony producenta mojego laptopa, ze strony ati i jeszcze kilka starszych do ktorych sie dokopalem w sieci....nie wiem jak u Ciebie u mnie pomoglo wylaczenie aero, co prawda co jakis czas sie pojawia blad r300, ale...
Witam od pewnego czasu mam pewien dośc upierdliwy problem. Więc gdy kupiłem viste wszystko działało jak trzeba ale po pewnym czasie sterownik ekranu odmówił współpracy i podczas normalnej pracy na komputerze poprostu wyłancza sie ekran i po paru (do 30) minutach wszystko wraca do normy i wyświetla sie komunikat "głowny ...
WitamMam taki dosc dziwny problem ktory mnie przerasta i zwracam sie o pomoc tutaj czyli do specow.Mianowicie moj 2 przestazaly komp (1.2 512ram) plata figle.Zaczelo się od podpiecia drukarki <?> drukarka chodzi i wogole ale nie bylo dziweku. Po probie odpalenia jakiejs melodyjki wyskakiwal blad, no a w ustawieniach nic nie moglem zmienic (chyba brak sterow). Przywracanie systemu do...
witam.... mam ten sam problem, sterowniki raczej nie maja tu nic do rzeczy.Przetestowalem stery ze strony producenta mojego laptopa, ze strony ati i jeszcze kilka starszych do ktorych sie dokopalem w sieci....nie wiem jak u Ciebie u mnie pomoglo wylaczenie aero, co prawda co jakis czas sie pojawia blad r300, ale...
i wyświetla sie komunikat "głowny sterownik ekranu r300 odzyskał sprawność i coś tam jeszcze".A to coś tam jeszcze to co to jest. Dla ciebie to może mało ważne ale dla innych jednak tak
Witam wszystkich Zaczne od poczatku tydzien temu w sobote wieczorem siedzialem przed laptopem (Toshiba Satellite A105 S4084) i wszystko bylo ok, przenioslem laptopa z pokoju do pokoju, zostawilem na kilka chwil(w tym czasie nikogo przy nim nie bylo) i sie zaczelo...puscilem jakis serial i strasznie zaczelo scinac obraz, glos sie 'rozciagal' fps spadaly i spadaja nawet do 9(nigdy...
Witam. Ostatnio oddałem komputer do kompletnego wyczyszczenia. Wrócił z zainstalowanymi sterownikami itd lecz dżwięku nie było. Gdy wchodze w menagera urządzeń to przy ,,kontrolery dzwięku, wideo i gier'' -> Audio device on high definition audio bus -> własciwosci - pisze że brak zainstalowanych sterowników...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...
WitamMam problem z kartą graficzną. W pewnym momencie dostałem bluescrecnaDokładne błędy BS,,0x00000116 (0xFFFFF8006987010, 0XFFFFF8802c55c9c, 0x000000000, 0x000000002)atkmpag.sys adress FFFFFF880002c55c9c base at FFFFFF88000c49000 dat 55a70536,,Uruchomiłem lapka ponownie w trybie awaryjnym a następnie odinstalowałem sterowniki do grafiki. Przy...
Nie mogę zmienić rozdzielczości ekranu. Mam cały czas 640x480. Raz jest normalna rozdzielczość a raz nie. Gdy jest mała rozdzielczość mało gier działa i grafika jest bardzo słaba. Wtyczka adobe flash mi nie działa. Jak działa normalnie po kilku minutach lub godzinach robi się czarny ekran. Często w grach pisze o directx 3d Wgrywałem nowe sterowniki,...