Skocz do zawartości

sterownik karty sieciowej amilo pi2530

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterownik karty sieciowej amilo pi2530

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11731

brak sterownika karty sieciowej w Windows 7, gdzie znaleźć?

Witam . Mój problem wygląda następująco . Robiłem format w laptopie HP Pavilion g6 1215ew. Po zainstalowaniu nowego Windowsa 7 Ultimate 64bit , mam problem z połączeniem internetowym , otóż . Mam 1 główny komputer stacjonarny a drugi mój właśnie laptop. Brakuje mi sterowników do karty ...

Laptop Lenovo - problem z kartą sieciową

Witam,mam problem z moją kartą sieciową w laptopie Lenovo G710. Wszystko było w porządku, super i w ogóle. Raz na jakiś czas internet się ot tak wyłączył, ale do dziś nie mam pewności, czy to problem karty czy Liveboxa,gdyż mniej więcej w tym samym czasie został wymieniony, ale do sedna.Jakiś czas temu...

Ograniczony dostęp do sieci WIFI - Windows7

Witam Dzisiaj z rana tak z dnia na dzień pojawił się w moim lapku dziwny problem. Otóż mam w domu wifi i wszystkie urządzenia typu stacjonarka, tele, tablet łączą się z siecią bez problemowo i odbierają internet tak mój nieszczęsny laptop łączy się z siecią ale wyświetla informację Ograniczony Dostęp. W diagnostyce karty ...
  • Windows 7
  • napisane 22 05 2013 01:20
  • Odpowiedzi: 18
  • Wyświetlenia: 34369

Ping (problem z internetem)

Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...

Problem z kartą sieciową Airlive wmm 3000 PCI

Witam(Windows vista i karta siecową airlive wmm 3000 PCI)Mam taki problem, że co jakąś minutę grając w Counter Strike tracę łączę, nie jest to długa przerwa bo około 1-2sec(można to nazwac lagiem), ale bardzo denerwująca, gdy się ciągle powtarza.Nie wiem w czym leży problem, podejrzewam, że w karcie sieciowej bo...

Monitor sie zwiesza przy grach

Mam problem z moim komputerem.Mianowicie wczoraj zainstalowalem oryginalnego Windowsa XP(wczesniej mialem podróbke) no i gram w taką gre Counter Strike 1.6 pewnie znacie i gram sobie na takiej opcji monitora open GL i wszystko jest okale nagle scina sie robi sie czarny ekran i wraca znow do csa ale juz jest zmienione na software i gra jest w 16 bit kolorach.Proszę pomużcie ohmy.gifgg...
  • Archiwum
  • napisane 27 03 2008 00:18
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1500

Karta sieciowa pomocy

WitamNie ukrywam, że nie jestem zaawansowanym użytkownikiem komputera i mam maly problem. Ostatnio kupiłem PC Dell Optiplex gx280system operacyjny Windows XP Prof.chipset intel 915 expres chipset familyprocesor pentium 4 2,8 GHzgrafika nieważne (z tym nie mam problemu jak i z dźwiękiem)karta sieciowa zintegrowanaI tu...

Monitor sie zwiesza przy grach

1.Kontrolery IDE ATA/ATAPI:-Kontroler Via Bus Master IDE2.Karty sieciowe-Realtek RLT8139/810x Family Fast Ethernet NIC3.Urządzenia Systemowe-Kontroler procesora Via do AGPAd. 1:Zainstaluj sterowniki VIA Hyperion 4in1 Drivers do twojej płyty...

• Archiwum
  • napisane 27 03 2008 00:18
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 1500

Problem z internetem

Cześć. Odkąd zaktualizowałem laptop Lenowo G510 z Windows 8 do 10 mam problem z siecią bezprzewodową. Wifi wyszukuje sieci ale gdy próbuje się połączyć to albo łączy bez końca albo się połączy ale z komunikatem "ograniczone". Oczywiście internet nie działa.Na początku myślałem że wbudowana karta sieciowa(Broadcom 802.11n) jest "walnięta" więc kupiłem...

PLANET WL-8313 - rozłączanie internetu

zainstalowałem sterowniki ale cały czas mam prędkość internetu 1,0Mb/s Nie sądzisz że raczej to zależy o Twojego internetu jaką będziesz miał prędkość, a nie od karty sieciowej. Ona może mieć nawet 100mb/s przepustowości, a i tak naprawdę takiej prędkości nie...

Sieć LAN nagle przestała działać.

Witam.Mam małą sieć LAN w domu (2 komputery). Siedzę sobie wczoraj przed kompem(host). W pewnym momencie przychodzi brat i mówi: "nie ma neta na drugim kompie". Wyłączyłem zaporę - nie pomogło, zrestartowałem komputer - to samo...Komputery są połączone kablem krosowanym. Utworzona jest siec LAN i włączone jest udostępnianie połączenia internetowego. Na komputerze mającym bezpośrednie...

Nie potrafię uruchomić WiFi

Witam!Mam nastepujacy problem:- Posiadam laptop firmy Fujitsu Siemens L7310 Amilo. Laptop ten ma wbudowana karte sieciową (WiFi) Atheros AR5005G wireless network adapter.Komputer jest świeżo po formatowaniu dysku. Sterowniki do karty...

Krótkie freezy

Witam. Od około 1 miesiąca jestem posiadaczem laptopa Lenovo Y700. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że podczas gier czy przeglądania internetu komputer łapie krótkie freezy (zacięcia na 0,1-1s). Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że problem ten występuje od początku kupienia laptopa. Częstotliwość występowania zacięć występuje różnie, czasem jest to kilka razy w ciągu minuty, a czasem...