Witam . Mój problem wygląda następująco . Robiłem format w laptopie HP Pavilion g6 1215ew. Po zainstalowaniu nowego Windowsa 7 Ultimate 64bit , mam problem z połączeniem internetowym , otóż . Mam 1 główny komputer stacjonarny a drugi mój właśnie laptop. Brakuje mi sterowników do karty...
Witam,mam problem z moją kartą sieciową w laptopie Lenovo G710. Wszystko było w porządku, super i w ogóle. Raz na jakiś czas internet się ot tak wyłączył, ale do dziś nie mam pewności, czy to problem karty czy Liveboxa,gdyż mniej więcej w tym samym czasie został wymieniony, ale do sedna.Jakiś czas temu...
Witam Dzisiaj z rana tak z dnia na dzień pojawił się w moim lapku dziwny problem. Otóż mam w domu wifi i wszystkie urządzenia typu stacjonarka, tele, tablet łączą się z siecią bez problemowo i odbierają internet tak mój nieszczęsny laptop łączy się z siecią ale wyświetla informację Ograniczony Dostęp. W diagnostyce karty...
Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...
Witam(Windows vista i karta siecową airlive wmm 3000 PCI)Mam taki problem, że co jakąś minutę grając w Counter Strike tracę łączę, nie jest to długa przerwa bo około 1-2sec(można to nazwac lagiem), ale bardzo denerwująca, gdy się ciągle powtarza.Nie wiem w czym leży problem, podejrzewam, że w karcie sieciowej bo...
Mam problem z moim komputerem.Mianowicie wczoraj zainstalowalem oryginalnego Windowsa XP(wczesniej mialem podróbke) no i gram w taką gre Counter Strike 1.6 pewnie znacie i gram sobie na takiej opcji monitora open GL i wszystko jest okale nagle scina sie robi sie czarny ekran i wraca znow do csa ale juz jest zmienione na software i gra jest w 16 bit kolorach.Proszę pomużcie ohmy.gifgg...
WitamNie ukrywam, że nie jestem zaawansowanym użytkownikiem komputera i mam maly problem. Ostatnio kupiłem PC Dell Optiplex gx280system operacyjny Windows XP Prof.chipset intel 915 expres chipset familyprocesor pentium 4 2,8 GHzgrafika nieważne (z tym nie mam problemu jak i z dźwiękiem)karta sieciowa zintegrowanaI tu...
1.Kontrolery IDE ATA/ATAPI:-Kontroler Via Bus Master IDE2.Kartysieciowe-Realtek RLT8139/810x Family Fast Ethernet NIC3.Urządzenia Systemowe-Kontroler procesora Via do AGPAd. 1:Zainstaluj sterowniki VIA Hyperion 4in1 Drivers do twojej płyty...
Cześć. Odkąd zaktualizowałem laptop Lenowo G510 z Windows 8 do 10 mam problem z siecią bezprzewodową. Wifi wyszukuje sieci ale gdy próbuje się połączyć to albo łączy bez końca albo się połączy ale z komunikatem "ograniczone". Oczywiście internet nie działa.Na początku myślałem że wbudowana karta sieciowa(Broadcom 802.11n) jest "walnięta" więc kupiłem...
zainstalowałem sterowniki ale cały czas mam prędkość internetu 1,0Mb/s Nie sądzisz że raczej to zależy o Twojego internetu jaką będziesz miał prędkość, a nie od kartysieciowej. Ona może mieć nawet 100mb/s przepustowości, a i tak naprawdę takiej prędkości nie...
Witam.Mam małą sieć LAN w domu (2 komputery). Siedzę sobie wczoraj przed kompem(host). W pewnym momencie przychodzi brat i mówi: "nie ma neta na drugim kompie". Wyłączyłem zaporę - nie pomogło, zrestartowałem komputer - to samo...Komputery są połączone kablem krosowanym. Utworzona jest siec LAN i włączone jest udostępnianie połączenia internetowego. Na komputerze mającym bezpośrednie...
Witam!Mam nastepujacy problem:- Posiadam laptop firmy Fujitsu Siemens L7310 Amilo. Laptop ten ma wbudowana karte sieciową (WiFi) Atheros AR5005G wireless network adapter.Komputer jest świeżo po formatowaniu dysku. Sterowniki do karty...
Witam. Od około 1 miesiąca jestem posiadaczem laptopa Lenovo Y700. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że podczas gier czy przeglądania internetu komputer łapie krótkie freezy (zacięcia na 0,1-1s). Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że problem ten występuje od początku kupienia laptopa. Częstotliwość występowania zacięć występuje różnie, czasem jest to kilka razy w ciągu minuty, a czasem...