Skocz do zawartości

sterownik tp link tl wr741nd ruter

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterownik tp link tl wr741nd ruter

[Rozwiązano] Brama domyślna jest niedostępna - Windows 8.1

Witam!Nie dawno zakupiłem nowy laptop z systemem windows 8.1 i od początku mam z nim problemy z siecią. Co jakiś czas bez żadnych przyczyn po prostu rozłącza mi internet i przy ikonce wifi pojawia się żółty trójkącik. Gdy mi się tak dzieję używam narzędzia systemowego rozwiąż problemy gdzie praktycznie za każdym razem pojawia mi się, że powodem jest:"brama domyślna jest niedostępna", czasem...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 07 10 2014 17:46
  • Odpowiedzi: 94
  • Wyświetlenia: 268060

Problem z wczytywaniem stron internetowych

mam problem z ładowaniem sie stron internetowych ( niezależnie czy to IE czy Firefox czy inny program). Od 2 miesięcy mam internet z kablówki ( 512kb ) i dziele te łącze z 3 innymi osobami poprzez ruter D-Link DI-604. Pozostałe osoby nie mają żadnych problemów a u mnie prawie cały czas coś jest nie tak, stronki...

Problem z ruterem TP-Link

Witam mam problem z instalacja routera TP-Link TD-W8901Gpodczas procesu instalacji wyskakuje mi błąd "The network cable is unplugged".Chce go zainstalować na laptopie Toshiba A300 wcześniej miałem XP z dołaczonym Recovery i działał ruter po instalacji Windowsa 7 (orginał) występuje ten błąd.Nie instalowałem...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Zerknij raz jeszcze jak możesz, bo wyżej nie uruchomiłem programu jako administrator."HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" ...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Log z usuwania OTL zaraz wstanie z autorunsaAll processes killed========== OTL ==========64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Trend Micro Internet Security - jak odinstalować?

Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
  • Oprogramowanie
  • napisane 15 03 2015 12:10
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6482

[inne]Xp Security Tool - chyba wirus

WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...

Logi - Zmieniony format aplikacji na .lnk

Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...

Po instalacji XP, jak zabezpieczyć i uzdolnić komputer do pracy i rozrywki.

Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na nowo(potocznie,,format'').1. Po pierwszym uruchomieniu...
  • Porady Windows
  • napisane 12 12 2008 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16327

Logi - Uzycie procesora 100%

HijackLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 13:49:41, on 2008-12-06Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)Boot mode: NormalRunning...

[recenzja] TP-LINK TL-WN722NC

Specyfikacja technicznaKarta WiFi TP-LINK TL-WN722NC, to nic innego jak model TL-WN722N. Różnią się tym, że ta pierwsza ma podstawkę w zestawie Karta WiFi obsługuje:Standardy: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11bPrędkość transmisji bezprzewodowej11n: do 150Mb/s11g: do 54Mb/s11b: do 11Mb/sZakres częstotliwości 2,4-2,4835GHzMoc wyjściowa 20dBm...