Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========Service ascidkyvi stopped successfully!Service ascidkyvi deleted successfully!File move failed. E:WINDOWSsystem32xtfkl.dll scheduled to be moved on reboot.Registry value HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerToolbar{BA52B914-B692-46c4-B683-905236F6F655} deleted successfully.Registry key...
Witajcie.Mam dość wiekowy komputer.Ostatnio postanowiłem troszkę w nim posprzątać i zrobiłem format oraz wgrałem system Windows XP.Na pozór wszystko wyglądało dobrze jednak po zainstalowaniu wszystkich sterowników zaczęły szwankować gry a przedtem takiej sytuacji nie było .Dzieją się różne rzeczy np wyłączają się, Windows wyłącza się i włącza samoczynnie,...
Witam, chcialem sie zapytac czy ktos by mi pomogl bo mam kompa nie tak dosyc stary ale sprzetowo jest dobry bo chce zainstalowac gre SymulatorFarmy2011 PL.Tylko jest problem bo juz po instalacji przy uruchomieniu wyskakuje komunikat:"Error: Could no init 3D system.Shader...
Witam, chcialem sie zapytac czy ktos by mi pomogl bo mam kompa nie tak dosyc stary ale sprzetowo jest dobry bo chce zainstalowac gre SymulatorFarmy2011 PL.Tylko jest problem bo juz po instalacji przy uruchomieniu wyskakuje komunikat:"Error: Could no init 3D system.Shader...
Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Mods-Ls.net to strona gry Landwirtschafts Simulator. Najlepsze mody do LS 2011, najświeższe informacje o SymulatorFarmy2011 - znajdziesz u nas! Częste aktualizacje (LS 2011 mody, dodatki do LS...
Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...
Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
Jakiś miesiąc temu przeinstalowywałem Windowsa a dwa tygodnie temu pojawił się taki problem :Gdy włączam komputer pojawia się czarny ekran trwa od kilkunastu sekund do minuty potem pojawia sie obraz windowa czyli to :Kliknijpo tym gdy już się załaduje znów pojawia się czarny ekran który też trwa od kilkunastu sekund do...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...