kupiłem tom toshibe ale skasowałem viste i nagrałem xp nie dostałem sterowników ,wie ktos gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego modelu toshiba satellite a200-1crPentium T2080Model A200-1CRProcesor Dual Core T2080 (1.73 GHz)1 MB, FSB...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...
Dziękuję za podpowiedź.Zauważyłem co prawda sporo monitów na temat problemów z ATI Mobility Radeon HD 2600, ale dotyczą sterowników, więc optymistycznie zakładam, że kłopot jest stosunkowo prosty do rozwiązania. Zastanawiam się jednak nad RAM - skoro w modelu Toshiba Satellite Pro A200-1SS jeden slot jest wolny to...
Pokaz loga HijackThisWitamJa ma podobny problem. Mój dysk twardy to WDC WC3200AAKS-00VYA0.Może tak drastycznych problemów to nie mam, ale jak klikam na Mój Komputer to pojawia mi sie "latarka" i muszę odczekać jakieś 15-30 sekund aż pojawi mi się zawartość. Potem już pomiędzy folderami na danej partycji poruszam się bez problemów.Dodam jeszcze,że dysk ten jest nowy, podobnie jak jest...
Ostatnio coś niedobrego dzieje się z moim kompem, ale wolę się upewnić, że to nie sprawka jakiegoś wirusa. Poniżej zamieszczam logi z Hijackthis i Combofix, proszę kogoś o sprawdzenie.HiJackThis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:00:35, on 2007-09-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Jezeli nie mam uruchomionej gry to to w ogole nie ma tego procesu na liscie. Po zaladowaniu gry klikajac na RUNDLL32.EXE w Process Explorer nie wyswietlaja mi sie zadne informacje na jego temat.Oto logi:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:42:17, on 2009-01-24Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode:...
Witam drogich forumowiczow!Kupilem niedawno laptopa Toshiba Satellite A200 i mam problemy z ustawieniami TouchPada.Nie dziala mi przewijanie stron gora/dol prawo/lewo!Synaptisc jak mu uaktywnilem sterowniki nadal ma jakies problemy i wyswietla mi ze sterowniki nie...
Nie słuchaj tego kolegi - opowiada bzdury ...ja mam A200-1AX i zainstalowałem XPeka ...Twój problem to "niewidzenie" dysku przez instalke XPeka - trzeba intelowskie sterowniki SATA zintegrowac z instalka (np programem nLite).I to jest mały pryszcz ... Duzy pryszcz to znalezienie wszystkich
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
witam wiem ze juz byly takie tematy ale ja niemoge dalej sobie poradzicchce zainstalowac windows xp na laptopie z vistawiem ze trzeba sterowniki dograc na plyte windowsa wgrywalem tyle sterownikow ze to szkok i zaden niedzialalmoze jest jakis inny sposob na to prosze o pomoc z gory dziekips laptop to toshiba...
mam problem i prośbe z tym zwiazana ...Mianowice kupiłem nowe głosniki ( Creative Inspire A200 ) i jak dla mnie subwoofer dziala za glosno :/tak ze zaglusza muzyke niby jest to normalne ale mi akurat przeszkadza:[ chcialbym wiedziec czy w opcjach komputerowych mozna ustawic sile bassow tego wlasnie subwoofera ? bardzo prosze o odpowiedz ! :verymad: w...
Witam. Kupilem sobie laptopa marki toshiba a200 1s9. posiada on grafike radeon HD 2600. Standardowo mial od wgrana viste. Postanowilem to zmienic i zainstalowalem sobie xp. Jednak mam teraz maly ptoblrm. Znalazlem na necie steroniki to wszystkich urzadzen jednak nadal nie moge znalesc steronika do karty graficznej "ATI Mobility Radeon HD 2600"....