Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATIRadeonXPress 1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z błędem ...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy,...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
Witam, poszukuje sterowników do zintegrowanej karty graficznej RadeonXpress 200. Szukam ich już od dłuższego czasu i znaleźć nie mogę . Mam nadzieje, że mi ktoś pomoże... Obecnie posiadam sterownikiATI...
Już konwertowałem sterowniki.. Wszystkie karty zamieniły się na x200M..Przeinstalowałem Windowsa (bo był przepchany od starych sterowników), zainstalowałem te ze strony Asusa dla X50R, i dalej nic...Spróbuję teraz flashować ten BiOS, może coś tutaj pomoże..Ostrożnie, tzn? Na...
Witam mam problem z moim drugim kompem mianowicie zrobiłem mu format i postawiłem nowy system (XP) wszystko jest super ale nie mam dwóch sterowników do niego przez co nie mam karty bezprzewodowej oraz dźwięku do karty graficznej oraz baterii tez by się przydały ale to nie nagli bo z grafa jest git a jakoś bez baterii da się żyć bo kontrolka starcza ...
Radeon x300Taktowanie GPU/RAM: 325/195MhzIlość potoków renderingu/TMU w potoku: 4/2Typ magistrali: PCI Express x16Efekty graficzne:realistyczne efekty świetlne przy użyciu SMARTSHADER 2.0 :-pełne programowalne jednostki Pixel oraz Vertex Shaders zgodne z DirectX 9.0 -Pixel Shader w wersji 2.0 ( 160 instrukcji...
Potrzebuje sterowników do karty sieciowej ULi PCI Fast Ethernet Controller. Pekła mi płyta z sterownikami do kary graficznej, portów USB i dzwieku jak byscie mogli to podajcie tez sterowiki do:KArta graficzna ATIRADEON