Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 12:20:36, on 2009-02-17Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16791)Boot mode: NormalRunning...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka...
No wiec zamieszczam nowe logi, dodaje również aktualny log z hijackthis. Ten wcześniejszy log z hijackthis który dałem, był "świeżym" logiem przed usunięciem przeze mnie wszystkich wpisów dotyczących google. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 14:52:20, on 2008-07-02Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook...
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
http://allegro.pl/laptop-asus-g73jh-i7-hd5...2442666377.htmllaptop posiada gwarancję do 31 grudnia 2012!Wystawiony model Asus g73JH jest w 100% sprawny, bez wad technicznych, matryca bez żadnych plam ani zarysowań, bardzo dobrze chłodzi. Bardzo dobra matryca do filmów HD i Bray, świetnie się spisywała do obróbki...
Poszukuje sterownika do Asusa K52N - EX083 pod Windows XP. Wątek ten poruszyłem również na innym forum, wypowiedzi otrzymałem wyczerpujące, natomiast ich nadawcy też do końca nie są pewni skuteczności rozwiązania. Proszę Was zatem o pomoc, może znacie rozwiązanie problemu. Skopiowałem poszczególne pozycje z zakładki...
Posiadam Windows 7. Jak już wcześniej wspomniałem kiedy podłączam kabel to nic się nie wyświetla na liście, tak jakby go w ogóle nie było. Co do WI-FI, właśnie go już jakiś czas temu dokładnie lustrowałem w poszukiwaniu jakiegoś przełącznika (tak jak mam w Asusie...