Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...
Witam,mam na sprzedaż Laptopa DellInspiron 15R Alu ( model N5010 ). Oto jego krótka specyfikacja:Procesor: Intel® Core™ i3 370M 2,40 GHzMatryca: błyszcząca 15,6 cala, 1366 x 768, LEDPamięć: 3 GB typu DDR3 1333Dysk twardy: 320 GB SATA 5400 obr/minNapędy/czytnik Super Multi DVD+/-RW/RAM, Czytnik kart...
WitamMam problem z kartą graficzną. W pewnym momencie dostałem bluescrecnaDokładne błędy BS,,0x00000116 (0xFFFFF8006987010, 0XFFFFF8802c55c9c, 0x000000000, 0x000000002)atkmpag.sys adress FFFFFF880002c55c9c base at FFFFFF88000c49000 dat 55a70536,,Uruchomiłem lapka ponownie w trybie awaryjnym a następnie odinstalowałem sterowniki do grafiki. Przy...
Witam.Mój problem to zainstalowanie sterownika do karty amd prosze o pomoc przysiedziałem z tym juz tydzien czasu i dalej nie wiem o co chodzi.Gdy instaluje najnowszy sterownik do Karty Graficznej Amd po ponownym właczeniu komputera instaluje mi jakis sterownik i napisane jest...
Cześć,mam nietypowy problem do diagnozy. Laptop to DELLInspiron 1764Ekran LCD w ogóle się nie odpala, natomiast gdy podłączymy zewnętrzny ekran to wszystko jest "OK".Wszystko by było ok, ale dziwne, że też system się nie odpala, wywala niebieski ekran (w załączniku).Błąd wskazuje na ...
Witam. Mam laptopa DellInspiron 1526 z Vistą na pokładzie i chcę przesiąść się na XP. Mam tylko jeden "maluśki" problem!NIE MA NIGDZIE STEROWNIKóW POD XP! Na stronie Della są tylko pod Vistę!Szukałem już nawet po...
Witam w czwartek odebrałem nowego lapka, chciałem go przetestować więc zainstalowałem sobie starą gierke FlatOut2, cały wieczór wszystko było dobrze ale rano zaraz po uruchomieni gry zaciął się i wyskoczył BSOD i od tego momentu podczas każdej gry wyskakuje BSOD. Parametry:DellInspiron 15R 7520procesor...
Witam.Parę dni temu kupiłam laptopa http://www.x-kom.pl/p/79553-notebook-laptop-15,6-dell-inspiron-7520-i5-3210m-8gb-500-dvd-rw.html i mam mały problem. Jest nowy, więc nie możliwe, żebym to ja coś zepsuła, lub przestawiła. Mianowicie płytka dotykowa nie chce mi się wyłączyć. Próbowałam klikać Fn + F3 i nic. Generalnie Fn działa, bo wszystkie inne opcje...
Mam laptopa della - Inspiron 1520 i zainstalowane sterowniki: SIGMATEL STAC 9205 C-Major HD Audio i kiedy włączam kompa to mogę 1 raz nagrać głos z mikrofonu i potem gdy chce zrobić to ponownie wyskakuje błąd. Próbowałem przeinstalować stery ale zawsze jest tak samo. Jakieś pomysły?
WItam sluchaj nie wiem czy ci pomoge ale sam mam DELLinspiron E1505 i tez mialem b.duzy problem z znalezieniem sterownikow ale popatrz czy twoj model laptopa nie ma 2 oznaczen (moj mial E1505 i jescze 6400 chyba albo cos takiego) no i szukaj szukaj az znajdziesz mi to chwile...
WitamMoj pc to DELLInspiron 1521Problem jest tego typu iz nie mam do mojego laptopa sterowników.Daje Print Screena do moich wlasciwosci i proszę o pomoc.Pozdrawiam
Witam Jestem nowym uzytkownikiem i nie widze zeby ten temat byl tu poruszany. Mam laptopa DELLInspiron 1100 z Windowsem XP, 2 Giga, 128 RAM , niestety bez portu RS232. Jakis czas temu kupilem sobie adapter RS232 na PCMCIA i w menadzerze urzadzen pokazuje ze dziala prawidlowo, nawet wyglada na to ze otwiera port ale...
Posiadam laptopa dellinspiron 8500 i w nim jest karta graficzna ATI Radeon 9000. I teraz potrzebuje sterowników do tej karty.Ściągnałem sobie z neta kilka wersji ale za każdym razem przerywa instalacje i wyświetla takie komunikaty:i To może być tego powodem??
Witam, niedawno kupiłem laptopa DELLINSPIRON 15 (5000) w salonie. Niestety komputer jest strasznie zamulony... W mniej wymagających grach np. w LOLu można obserwować duże spadki FPSów na jakieś 1-2s po czym wraca do 60 klatek. Ostatnio chciałem pograć w takie gry jak Wiedźmin 2 czy GTA 4 ale się nie dało bo FPSy...