Skocz do zawartości

sterowniki do drukarki hp deskjet 3550

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do drukarki hp deskjet 3550

Drukarka HP Deskjet 3550 a Seven

Taki głupi to nie jestem.Do HP 3550 nie ma już sterowników od Visty wzwyżPodłączyłem tą drukarkę do lapa, gdzie Vista jest i wsio elegancko weszło, próbowałem nawet Sevenowi podać ścieżki ze sterownikiem (plikiem), tym który Vista sobie...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2009 13:11
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 12363

Witam,Mam problem z drukarką Hewlett Packard 3550, ponieważ po zainstalowaniu Windowsa 7 RC niby jest zainstalowana, ale z wykrzyknikiem i nie ma w menedzerze urządzeń sterowników.Jest to troche dziwne, bo ostatnim razem sterowniki...
  • Windows 7

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8316

HP Deskjet 1050

HP Deskjet 1050Deskjet 1050 jest bardzo tanim urządzeniem wielofunkcyjnym, w którym cena została zmniejszona do minimum zważając na jej możliwości.Cena wywoławcza: ok. 200 złSpecyfikacja drukarki:Producent HPGwarancja 1 rok w...

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

Witam,Mam problem z drukarką Hewlett Packard 3550, ponieważ po zainstalowaniu Windowsa 7 RC niby jest zainstalowana, ale z wykrzyknikiem i nie ma w menedzerze urządzeń sterowników.Jest to troche dziwne, bo ostatnim razem sterowniki...
  • Windows 7

Jaka drukarka do domu?

1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego

Brak Kontaktu Drukarki Z Komputerem

Witam. Kupiłem Drukarkę w Grudniu i od tamtego czasu są z nią problemy. Występuje bardzo często bład"brak dwostronnej komunikacji z komputerem", drukarka potrafi przez parę dni nie działać. Kabel USB sprawdzany jak i porty. Raz działa a raz nie. Robiłem już kilka razy reinstal ...

vista nie czyta drukarki

WitamDrukarka działała przez jakiś czas, od pewnego czasu wyśweitla się komunikat o nierozpoznanym urządzeniu usb.Podłączyliśmy dysk kuzyna do komupetra(z windows xp) wtedy działało i normalnie można było drukować.Sprawdzaliśmy kabel nie był on problemem, przeinstalowaliśmy sterowniki ...

Sterowniki do drukarki

Otóż potrzebuje sterowników do drukarki hp deskjet 3840, stara drukarka, ale niestety po włożeniu płytki ze sterownikami na windows 7 x64 już nie działają, tylko na 2000 i XP, nie wiem co mam teraz...
  • Oprogramowanie
  • napisane 13 11 2014 19:25
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3317

Problem z użyciem 100% procesora

Witam, mam problem z komputerem. Miałem jakiś czas temu wymianianą płytę główne i grafikę. Zauważyłem, że po tej wymiany, po uruchomieniu komputera występuje pewien niespotykany przezemnie dotąd problem. Właczam komputer, chodzi on około 10 minut dobrze, a następnie użycie procesra wskakuje na 100% i nie da się nic zrobić, bo wiadomo, ze przy takim użyciu komputer się bardzo wiesza i muszę dać...

HP deskjet 5150 błąd instalacji sterowników

Witam i zarazem od razu proszę o pomoc..Podczas instalowania sterownikó;w drukarki hp deskjet 5150 wszystko idzie dobrze do momentu kiedy muszę podłączyć drukarkę do komputera (stacjonarny z windows xp). Po wykonaniu tej czynności...
  • Karty graficzne
  • napisane 18 03 2012 14:39
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4010

A to teraz rozumiem instalując W 7 on już sam ściągnął sterownik. czyli pod adresem www.hp.pl pownien istnieć sterownik.Podaj pełne oznaczenie twojej drukarki np. hp 3550xx lub hp xxx 3550xx.
  • Windows 7

HP 3745 POD VISTą

Witam posiadam drukarkę HP Deskjet 3745,wszystko było dobrze jak miałem XP ,mam vistę i wyskakuje,po właczeniu orginalnej płyty z oprogramowaniem,że jest problem,bo vista potrzebuje odpowiedniego do siebie oprogramowania.Skąd mam pobrac sterowniki aby ...
  • Archiwum
  • napisane 13 10 2008 13:03
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2707