Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...
Witam. Mam dość osobliwy problem z drukowaniem, z którym nie mogę sobie poradzić. Proszę życzliwych forumowiczów o pomoc. :)Posiadam popularną drukarkę Canon Pixma iP1000 podłączaną pod port USB. Z instalacją i użytkowaniem drukarki nie miałem żadnych problemów podczas jej używania na starym sprzęcie i przy systemie...
Witam państwa bardzo serdecznie,słowem wstępu chciałbym opisać konfugurację sprzętową i podmioty, któych dotyczy problem:#1 Komputer stacjonarny, Windows 7, 64x - podłączony poprzez USB z drukarką HP K209a-z, podłączony do sieci bezprzewodowo, poprzez wifi#2 Komputer stacjonarny, Windows Vista 32x, podłączony do sieci poprzez kabelSkonfigurowana została...
W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na...
Wyjmij akumulator z środka i potrzymaj ją przez jeden dzień, dobrze by było sprawdzić jej stan naładowania, potem włożyć z powrotem i zainstalować sterowniki danej drukarki. Jak widzisz drukarka przyjęła podstawowe dane...
Sprawa prosta jedna z przyczyn problemu z drukarką to, podanie polecenia drukowania a w trakcie jego anulujemy. Druga sprawa to w programie ustawienia opcji drukowania bywa że tam ustawiamy i potem polecenie wydruk. Znowu w takim wypadku drukarka czeka na sunięcie anulowanie drukowania trwa to nieraz bardzo długo...
Odinstaluj drukarkę wyzeruj wszelkie ustawienia. I tak w Windows XP zawiera w sobie sterowniki do drukarek Xerox. odinstaluj sterowniki do tej drukarki przeleć komputer ale Odkurzaczem 12 niczym innym. Potem włóż...
Witam,Mam problem z drukarką Hewlett Packard 3550, ponieważ po zainstalowaniu Windowsa 7 RC niby jest zainstalowana, ale z wykrzyknikiem i nie ma w menedzerze urządzeń sterowników.Jest to troche dziwne, bo ostatnim razem sterowniki zainstalowały się same i wszystko było git, a...
Witam,laptop Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515, Windows Vista Home Basic, urządzenie wielofunkcyjne HP F4180. Po 6 latach niezawodnej pracy, nagle drukarka nie chce drukować. Po kliknięciu drukuj, na pasku pokazuje się ikonka drukarki i w "dymku" informacja o oczekującym dokumencie, ale brak reakcji ze strony
Niestety czasem z tą drukarką są problemy nie do przejścia, ale spróbuj jak ktoś napisał na elektrodzie:Wciskamy "Menu" na drukarce. Dalej "Druk raportów/Raport WLAN" i "OK". Jeśli w wydrukowanym raporcie jest "Connection:OK" a na komputerze mamy w statusie "Offline", przechodzimy do punktu 2. Jeśli nie,...
Jeszcze raz się wypowiem w temacie, na temat wyłączania opcji serwisowej drukarki, NIE należy tego robić, po drugie drukarki nie podłącza się pod listwę zasilającą jeśli ją wyłączamy. Drukarka ma być stale (na stałe) podłączona do sieci zasilania i nigdy nie należy jej odłączać...
Masz gwarancję na drukarkę (5 lat od momentu zarejestrowania na stronie www.lexmark.pl), więc polecam co poniżej :JEŚLI WYSTĄPI JAKIŚ PROBLEMNależy wtedy postępować zgodnie z następującą procedurą:1. Zapoznaj się ze Wskazówkami dotyczącymi konfiguracji i...
Witam. Mam nastepujacy, troszke dziwny problem.Mianowicie sa dwa komputery: host pecet z win98 i laptop gosc z win XP. Miedzy nimi utworzona jest siećumozliwiająca wymiane plikow jak i udostepnianie drukarek. Zainstalowalem sterownikidrukarki zarowno na 98jak i XP i wszystko ladnie sie drukuje z laptopa, dopuki nie...