Skocz do zawartości

sterowniki do drukarki samsung ml 2571n z instukcja obsługi sterowników

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do drukarki samsung ml 2571n z instukcja obsługi sterowników

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11705

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62346

Co może jetway 9BXAN/AS ?

Dam tutaj wersje skruconą<przygotowaną przez eversest, a prze zemnie okrojoną>Płyta główna: Typ procesora Intel Celeron, 633 MHz (9.5 x 67) Nazwa płyty głównej Jetway 9BXAN/AS Mikroukład płyty głównej Intel 82440BX/ZX Pamięć fizyczna 448 MB ...
  • Archiwum
  • napisane 05 12 2007 14:39
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2261

Tania drukarka/urządzenie wielofunkcyjne

W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...

Brother DCP-165C

Jeszcze raz się wypowiem w temacie, na temat wyłączania opcji serwisowej drukarki, NIE należy tego robić, po drugie drukarki nie podłącza się pod listwę zasilającą jeśli ją wyłączamy. Drukarka ma być stale (na stałe) podłączona do sieci zasilania i nigdy nie należy jej odłączać...

Czarny ekran po logo Windowsa 7/8.

Dzień dobry, od 3,5 dnia męczy mnie problem, którego nie jestem w stanie najwyraźniej rozwiązać sam. Problem jest następujący: Podczas przeglądania internetu na Windowsie 8 (operze), zamknąłem zakładkę i wtedy muzyka zaczęła lecieć w zwolnionym tempie, kursor się nie poruszał. Trwało to około minuty i nagle muzyka zaczęła lecieć normalnym tempem, ale ekran stał się czarny....

pogotowie komputerowe - Warszawa

I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows...
  • Ogłoszenia
  • napisane 20 04 2012 01:51
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7213

Samsung ML-2010 a udostepnianie

Witam. Mam nastepujacy, troszke dziwny problem.Mianowicie sa dwa komputery: host pecet z win98 i laptop gosc z win XP. Miedzy nimi utworzona jest siećumozliwiająca wymiane plikow jak i udostepnianie drukarek. Zainstalowalem sterowniki drukarki zarowno na 98jak i XP i wszystko ladnie sie drukuje z laptopa, dopuki nie...
  • Archiwum
  • napisane 11 09 2006 21:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7225

Medion MD 96500 proszę o pomoc !

Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...

Problem ze znalezieniem sterowników do karty dźwiękowej

Witam dzisiaj sobie chciałem zrobić format, wszystko ładnie pięknie zrobione a tu patrze niema sterowników do karty dźwiękowej próbowałem zaaktualizować ale niestety nie znajduje mi sterowników więc nie wiem co robić i napisałem tutaj:potrzebuje poprostu sterowników ale nie mogę...
  • Archiwum
  • napisane 01 08 2007 00:30
  • Wyświetlenia: 7035

Blue screen 0x000000A5 - przyczyna

Jeśli zaraz po instalacji systemu masz problem i wyskakuje ci niebieski ekran to wiadomo coś jest nie tak z osprzętem np. kartą graficzną, zasilaczem itp. Lecz jeśli problem zaczyna występować po kilku uruchomieniach komputera wtedy problem na pewno dotyczy oprogramowania, czyli po instalacji i aktualizacji, nie posprzątano wpisów w rejestrach oraz nie usunięto zbędnych plików po aktualizacji,...
  • Windows 7
  • napisane 17 07 2011 23:51
  • Wyświetlenia: 5634

Skaner CANON CanoScan 4400F

Pytałem o program optymalizujący typu Odkurzacz ponieważ programy tego typu wskazują na pliki przydatne jako pliki zbędne spowalniające system, jednym z takich plików jest plik serownika skanera. Teraz tak jak instalowałeś plik sterownika to czy korzystałeś tylko z kreatora lub bez niego, korzystając z instalatora z płyty?.Chodzi o to że instalując skaner...
  • Archiwum
  • napisane 24 02 2008 15:48
  • Wyświetlenia: 4219