Witam!Po włączeniu komputera pojawia się okno: "System Windows nie może odnaleźć pliku "C:\Program"(...)".Net (po sieciówce) niemiłosiernie zamula - czasem w FF uda się wczytać prostą stronę w kilkadziesiąt sekund, później całkowicie przestaje wczytywać cokolwiek. Natomiast IE od samego początku wyświetla "Nie można wyświetlić strony". Z kolei pingi przez...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Potrzebuje sterowniki do drukarki "HP PSC 1500 All-in-One series" pod system windows xp. Nie jest to moja drukarka i moj system. Znajomy potrzebuje. Z gory dzieki!
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Witam, mam dość spory problem z tym systemem:Zacznę od tego, mam laptopa, na którym mam kartę graficzną Mobility Radeon HD 4500 Series.Ściągnąłem sterownik z amd.com - na pewno dobry bo nawet ściągnąłem tą wersję to sama mi wykrywa.Niestety przy próbie instalacji wywalało mi ciągle, że mam inną kartę graficzną i że...
mam problem, posiadam karte graficzną Radeon 5850, Windows 7 64bitNiestety nie moge zaktualizować sterowników. Obecna wersja sterownika 8.663.0.0 z 2009-10-06Odinstalowuje stare sterowniki, czyszcze system Driver SweeperemŚciągnąłem najnowsze ...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...