Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
A więc zakupilem Ati radeon x1950 pro 512 gddr3, 256 bit wlozylem go pod system Xp i wszystko smigało zainstalowałem Viste szok chodzi 2 x szybciej do momentu........... po 3 dniach wyskoczyl mi blad przy wlaczaniu komputera o systemowym.configu cos sie znisczylo... okej zainstalowalem znow viste karte sterowniku i w tym momencie wydajnosc z 333 klatek...
Ema, na aukcji allegro kupiłem karte graficzna, jak twierdził sprzedawca jest to karta GeForce Ti 4200,Nie wiem dlaczego ale program Everest czyta tą karte jako FX 5600.karta graficzna jest wyprodukowana przez MSI dla marki Medion.Karta ma 128mb / 128 bitów pamięci Samsung, o czasie dostępu 2,8 ns.Mój pc:Zasilacz 300w Codegen, (podobno karta lepiej...
witam wszystkich. posiadam laptopa toshiba satelilite A100 z karta graficzna ATI radeon x200M. moj problem polega na tym ze drastycznie spadła mi wydajnosc karty graficznej(wszystko sie tnie) jak bylo wszystko w porzadku to moj wynik w 3dmarku2001 wynosil 5600ptk. a teraz wynosi zaledwie 2100ptk. nie wiem dlaczego sie tak sie stalo. formatowalem juz...
witam. potrzebuje optymalnych sterowników do mojej karty Geforce FX 5600XT. po formacie sciagnełem pierwsze lepsze, jakie ukazały mi sie w google i gry zdecydowanie gorzej chodzą niz wczesniej. slyszalem ze starsze sterowniki sa lepsze, ale ja sie kompletnie nie znam. z góry dzięki
Witam!!!!!!Potrzebuje pomocy gdyż chce zrobic test w 3D Marku, począwszy od 2003 niestety nie chce mi sie uruchamiac ani 2005 ani 2006. Pokazuje sie ładowanie i tak to trwa i trwa i nic. W menedżerze windows pisze ze program naie odpowiada po jakiejs chwili i koniec. Aha probowalem uruchomic 3d mark 2001 i poszedl tes wyszedl mi 34659 pkt aha i 2000 tez poszedl a sprzęt...
Witam serdeczniePrzeglądając wcześniejsze tematy nie spotkałem swojego przypadku dlatego też, postanowiłem napisać.Przeszło tydzień temu, po długich kalkulacjach i wyliczeniach, czytania wielu recenzji i opinii postanowiłem kupić nowy komputer. Wybór padł naAthlon 5600+ 64bit opartym na jądrze WindsorPłyta główna ASUS M2N32 WS PROKingston 2048 mb DualASUS...
Witam!Kupilem na allegro tuner USB 2.0 TV BOX (Chipset: Trident TV Master 5600), oprogramowanie InterVideo WinDVR 3...I problem w tym ze znajduje mi tylko 3 kanały:/Jestem podłączony do kablówki...Probowalem 2 innym programami chocby AVS TV Box i to samo:/Co moze byc powodem??Podlączałem sie do innego gniazdka u kolegi, który na normalnej karcie...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam. Ostatnio oddałem komputer do kompletnego wyczyszczenia. Wrócił z zainstalowanymi sterownikami itd lecz dżwięku nie było. Gdy wchodze w menagera urządzeń to przy ,,kontrolery dzwięku, wideo i gier'' -> Audio device on high definition audio bus -> własciwosci - pisze że brak zainstalowanych sterowników...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...