Skocz do zawartości

sterowniki do karty dzwiekowej sb0220

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do karty dzwiekowej sb0220

Nie wyrywa Sound Blaster 0220 live 5.1 po restarcie

Witam, zakupiłem karte SB Live 5.1 Sb0220 po włożeniu w pc komputer najpierw wykrył kartę lecz nie sterowniki. Pobrałem stery podczas intstalacji wywaliło błąd dysku komputer się wyłaczył. Po próbie uruchomienia nie chciał się włączyć znów...

Problem ze sterownikami i dzwiękiem Windows XP

Próbowałeś usunąć w menedżerze urządzeń? Właściwości na karte dźwiękowa i Odinstaluj...Tak próbowałem.. W menagerze nie da rady usunąć, gdyż pisze że nie mozna usunac bo jes to potrzebne do rozruchu komputera... W Biosie patrzylem i jest włączona... pod tym linkiem masz poruszony ten sam temat, mozesz dokladniej sie dowiedziec co i jak...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Masz bardzo podobne objawy do moich:)Tez bardzo dlugo nie moglem dojsc co i jak. U mnie po wnikliwej analizie okazalo sie:- niektore z restartow powodowane byly wadliwymi sterownikami karty graficznej - aktualizacja do najnowszych rozwiazala problem- sterownikami

Deinstalacja windows Vista i Przejscie na Xp

Witam wszystkich.Ja tez chce zabrac sie za zmiane systemu z visty na xp.Z instalacja xp zapenie sobie poradze tylko chcialbym sie poradzic jakie tak naprawde bede potrzebowal sterowniki oprocz karty graficznej czy dzwiekowej.Na stronie producenta ...
  • Windows Vista
  • napisane 26 03 2007 21:14
  • Odpowiedzi: 36
  • Wyświetlenia: 84109

Problem z karta dzwiekowa - brak dzwieku

Witam wszystkich, moze zaczne od poczatku.Przed zformatowaniem komputera wsztstko pieknie dzialalo ,a problem w tym ze nie wykrywa mi karty dzwiekowej i nie ma dzwieku. zainstalowalem sterowniki do karty graficznej, plyty glownej tylko...

Vista Ultimate x64 brak dzwieku

SiemaMoze na poczatek jakiego mam kompa: Plyta MSI K9N Neo F z zintegrowana karta dzwiekowa Realtek High Definition Audio, AMD Athlon 64 X2 5200+, Ati Radeon HD 3800 series i 3GB ram. Problem jest w tym, ze zainstalwoalem sobie Viste x64 i kompletnie nie mam dzwieku w kompie, czy chce grac, sluchac muzyki czy wlaczyc film, ani jednego odglosu. I nie...
  • Windows Vista
  • napisane 05 11 2008 20:45
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1796

Problem z Karta Dźwiekową

Posiadam płyte główna GA-G31M-S2L socket 775, chipset Intel G31+ICH9 i mam problem ze sterownikami do karty dżwiekowej. Jak zainstaluje sterowniki do karty to nadal wyskakuje bląd ze nie jest sterownik...

Deinstalacja windows Vista i Przejscie na Xp

Witam wszystkich.Ja tez chce zabrac sie za zmiane systemu z visty na xp.Z instalacja xp zapenie sobie poradze tylko chcialbym sie poradzic jakie tak naprawde bede potrzebowal sterowniki oprocz karty graficznej czy dzwiekowej.Na stronie producenta ...
  • Windows Vista
  • napisane 26 03 2007 21:14
  • Odpowiedzi: 36
  • Wyświetlenia: 84109

Problem z komputerem

Witam serdecznie!Pare tygodni temu spalil mi sie zasilacz i przy spieciu "poszla" plyta glowna i karta graficzna (radeon 9550). W sklepie udalo mi sie wcisnac bajeczke i grafika zostala wyslana do naprawy, ale z motherboardem nie mialem takiej mozliwosci. Kupilem wiec nowa - ASRocka k7nf2-raid i tu zaczely sie schody. Po przelozeniu procka,...
  • Archiwum
  • napisane 05 01 2007 15:45
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 1518

Dzwięk

Czesc wam wszystkim . Mam do was prośbe bo kolega przywiozl mi swoj komputer poniewaz zrobil cos z dzwiekiem co nie wiem. Na poczatku myslalem ze powyciszal głosnosc w opcjach jednak tam wszystko jest oky, wiec przeinstalowalem mu sterowniki od karty dzwiekowej to niestety tez...
  • Archiwum
  • napisane 06 01 2007 22:50
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1849

Pomoc w doboru sterownika audio

Witam mam problem z laptopem Asus F5N nie mam pojecia jaki mam zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej. Na początku laptop był na xp po przeinstalowaniu na windows 7 wystąpił problem nie wykrywa karty dźwiękowej wiec mysle ze to cos ze...

Realtek, Sterownik, Niebieski ekran !

Witam.Mam problem, mianowicie przesiadlem sie z Windows 7 na XP bo 7 nie ciagnal dobrze, i kiedy instaluje sterowniki karty dzwiekowej (Realtek High Definition Audio) w Windows XP, wlacza sie wyszukiwarka sprzetu gdzie zawsze znajdywalo karte...
  • Windows XP
  • napisane 12 06 2011 21:18
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3002

Problemy ze sterownikami kx

Witam,Mam kartę dźwiękową Creative SB Live 5.1 Digital (SB0220) i do tego sterowniki kx. Problem z tymi sterownikami polega na tym, że dopóki nie włączę mixera (narzędzia...

Problem z sterownikami do karty muzycznej

Witam.Kilka dni temu mialem formata i instalowalem od nowa system operacyjny Windows Xp Pro, sp 1 eng.Pozniej instalowalem wszystkie potrzebne sterowniki, sp 2 eng i spolszczenie, ale kiedy chcialem zainstalowac sterowniki wlasnie do karty ...
  • Archiwum
  • napisane 28 06 2008 09:45
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 921