Witam, zakupiłem karte SB Live 5.1 Sb0220 po włożeniu w pc komputer najpierw wykrył kartę lecz nie sterowniki. Pobrałem stery podczas intstalacji wywaliło błąd dysku komputer się wyłaczył. Po próbie uruchomienia nie chciał się włączyć znów...
Próbowałeś usunąć w menedżerze urządzeń? Właściwości na karte dźwiękowa i Odinstaluj...Tak próbowałem.. W menagerze nie da rady usunąć, gdyż pisze że nie mozna usunac bo jes to potrzebne do rozruchu komputera... W Biosie patrzylem i jest włączona... pod tym linkiem masz poruszony ten sam temat, mozesz dokladniej sie dowiedziec co i jak...
Masz bardzo podobne objawy do moich:)Tez bardzo dlugo nie moglem dojsc co i jak. U mnie po wnikliwej analizie okazalo sie:- niektore z restartow powodowane byly wadliwymi sterownikamikarty graficznej - aktualizacja do najnowszych rozwiazala problem- sterownikami
Witam wszystkich.Ja tez chce zabrac sie za zmiane systemu z visty na xp.Z instalacja xp zapenie sobie poradze tylko chcialbym sie poradzic jakie tak naprawde bede potrzebowal sterowniki oprocz karty graficznej czy dzwiekowej.Na stronie producenta ...
Witam wszystkich, moze zaczne od poczatku.Przed zformatowaniem komputera wsztstko pieknie dzialalo ,a problem w tym ze nie wykrywa mi kartydzwiekowej i nie ma dzwieku. zainstalowalem sterowniki do karty graficznej, plyty glownej tylko...
SiemaMoze na poczatek jakiego mam kompa: Plyta MSI K9N Neo F z zintegrowana karta dzwiekowa Realtek High Definition Audio, AMD Athlon 64 X2 5200+, Ati Radeon HD 3800 series i 3GB ram. Problem jest w tym, ze zainstalwoalem sobie Viste x64 i kompletnie nie mam dzwieku w kompie, czy chce grac, sluchac muzyki czy wlaczyc film, ani jednego odglosu. I nie...
Posiadam płyte główna GA-G31M-S2L socket 775, chipset Intel G31+ICH9 i mam problem ze sterownikami do karty dżwiekowej. Jak zainstaluje sterowniki do karty to nadal wyskakuje bląd ze nie jest sterownik...
Witam wszystkich.Ja tez chce zabrac sie za zmiane systemu z visty na xp.Z instalacja xp zapenie sobie poradze tylko chcialbym sie poradzic jakie tak naprawde bede potrzebowal sterowniki oprocz karty graficznej czy dzwiekowej.Na stronie producenta ...
Witam serdecznie!Pare tygodni temu spalil mi sie zasilacz i przy spieciu "poszla" plyta glowna i karta graficzna (radeon 9550). W sklepie udalo mi sie wcisnac bajeczke i grafika zostala wyslana do naprawy, ale z motherboardem nie mialem takiej mozliwosci. Kupilem wiec nowa - ASRocka k7nf2-raid i tu zaczely sie schody. Po przelozeniu procka,...
Czesc wam wszystkim . Mam do was prośbe bo kolega przywiozl mi swoj komputer poniewaz zrobil cos z dzwiekiem co nie wiem. Na poczatku myslalem ze powyciszal głosnosc w opcjach jednak tam wszystko jest oky, wiec przeinstalowalem mu sterowniki od kartydzwiekowej to niestety tez...
Witam mam problem z laptopem Asus F5N nie mam pojecia jaki mam zainstalowac sterowniki do kartydzwiekowej. Na początku laptop był na xp po przeinstalowaniu na windows 7 wystąpił problem nie wykrywa karty dźwiękowej wiec mysle ze to cos ze...
Witam.Mam problem, mianowicie przesiadlem sie z Windows 7 na XP bo 7 nie ciagnal dobrze, i kiedy instaluje sterownikikartydzwiekowej (Realtek High Definition Audio) w Windows XP, wlacza sie wyszukiwarka sprzetu gdzie zawsze znajdywalo karte...
Witam,Mam kartę dźwiękową Creative SB Live 5.1 Digital (SB0220) i do tego sterowniki kx. Problem z tymi sterownikami polega na tym, że dopóki nie włączę mixera (narzędzia...
Witam.Kilka dni temu mialem formata i instalowalem od nowa system operacyjny Windows Xp Pro, sp 1 eng.Pozniej instalowalem wszystkie potrzebne sterowniki, sp 2 eng i spolszczenie, ale kiedy chcialem zainstalowac sterowniki wlasnie do karty...