Skocz do zawartości

sterowniki do karty geforce gt 540 m 1gb

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do karty geforce gt 540 m 1gb

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to...

Problem z stabilnością i fps.

Witam,Moim problemem są fps w grach.Kupiłem niedawno komputer i wszystko było git grałem w gry na luzieLeague of Legends : 250-350 fps na low.Counter-Strike:Global Ofensive: 250-300 na low.A od wczoraj mam po 40 fps w każdej z tych gier i nie wiem o co się dzieje. Specyfikacje:Procesor : Intel Core i3-3220 /3.3GHz, 3MB, LGA 1155, BOX/Płyta główna: Asus P8H61 Rev.2.0 /intel H61/Ram:...

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Komputer stacjonarny (multimedialny, kultura pracy, stosunek cena/jakość, 2000 zł)

Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci ...

Artefakty i wieszanie się systemu w aplikacjach 3D

Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 09 2010 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2973

Komputer zawiesza się w grach i filmach. Dodatkowo problem z ładowaniem systemu.

Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać" wydając dość piskliwy hałas.Zresetowałem...

Acer Ferrari vs. Asus Lamborghini

Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
  • Archiwum
  • napisane 28 11 2006 12:41
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8695

[problem] z karte graficzną Geforce 210 1GB

Witam dzisiaj zakupiłem w komisie komputerowym karte graficzną Geforce 210 1GB " niby " bo nie wiem już sam czy mnie robią w ciula czy faktycznie to jest 1 GB , włożyłem ją do kompa zainstalowałem sterowniki i z ciekawości odpalam...
  • Karty graficzne
  • napisane 09 10 2012 18:11
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 4821

Problem z FPSami /Instalacja Windowsa 8.1 na starszym sprzęcie

Mam problem z fpsami w grze SW: The old Republic, ostatnio wywaliło mi mojego Geforce 8600 GTs  , którego później zamieniłem na Geforce Gts 450 (http://allegro.pl/geforce-gts-450-512mb-128bit-gddr5-slicross-i4814924831.html) niestety otrzymałem wadliwą
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 27 12 2014 18:39
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3521

Problem z dźwiękiem w Cubase 5

Specyfikacja komputera:Plyta głowna ASRock B75 Pro M3Pamięć Corsair 8GB 1600mhzProcesor Intel i5-3450 quad 3,1 GhzKarta graficzna MSI Geforce 560ti 1GB Ram dual fanWindows 7 Ultimate 64-bitKarta dżwiękowa Edirol UA-25EXMonitory Edirol...
  • Oprogramowanie
  • napisane 03 08 2013 13:03
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3751

Modernizacja komputera do 1600zł

Planuję właśnie modernizację sprzętu. Od razu mówię że nie wszystko idzie do wymiany bo nie ma to sensu.Zostaje:Dysk twardy 250 gbZasilacz Chiefteca 450 Wnapęd DVDkarta dźwiękowaobudowaWięc cała akcja rozgrywa się pomiędzy pamięciami RAM, procesorem, ...

GTX550Ti - sterownik często się psuje

Cześć Wszystkim!Mam wielki problem i nie wiem już jak sobie z tym poradzić.Co 1-2 dni gdy mam odpalony komputer nagle ekran się robi biały i trwa to jakieś 10 sekund. Następnie wszystko wraca do normy, pojawia się obraz i komunikat, że "sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność". Nie wiem dlaczego tak dzieje. W monitorze mam...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 12 2011 02:58
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4695