Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Witam,Mam karte ASUS 9950 Ultra czyli GeForce Fx 5900 Ultra.Karta v9950 Ultra ma niby 256mb pamięci ale everast pokazuje 128.Karta jest taka jak w tym artykule http://pclab.pl/art7034-5.html i...
Kartygraficzne AGP powoli wychodzą z użycia – jednak wiele osób dale korzysta z tej przestarzałej technologii . W tej chwili żaden nowy komputer nie posiada interfejsu agp.Postaram się więc skupić na najniższych przedziałach cenowych – jak i tych wyższych , nie wykluczając ...
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic...
Witam, ostatnio przesiadlem sie z radka 9200 128M na Galaxy geforce 7300 gt 256mb, 500/1400 mhz no coz na drozsza nie bylo mnie stac:)) ale nie o to chodzi, mam pytanie odnosnie sterownikow do tej karty, bo jest ich od groma, moze ktos...
Najpierw podam dane sprzętu: Procesor: AMD Athlon 64bit 3800+ BOX Płyta główna: ASUS A8N-SLI SE - nForce4 SLI Pamięć DDR: KINGSTON 2 x 1GB Kingston (Dual). Dysk: WD 320GB, SATA II Kartagraficzna: PCIEx ASUS nVIDIA GeForce 8600 GTS (256 MB). Nagrywarka DVD: LITEON SHM-165H6S...
witam!to mój pierwszy post więc klaniam się nisko ;Pmam problem z kompem, zawiesza się albo restartuje podczas grania zwykle po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach. wymieniłem ostatnio kartegraficzna i wydaje mi się ze wlasnie od tego czasu ten problem się pojawia, kilka razy też mi się zdarzyło coś takiego, że...
Witajcie Mój stary PC siada, zaczyna czeszczec, warczec i juz nieda sie na nim pograc jak kiedys w fajne gry typu GRAND THEFT AUTO III, oczywiscie nowsze Mam zamiar kupic to z linku ponizej + dysk 250 +nagrywarka DVDza 120zł +Kartagraficzna za 500zł[GeForce 7600 itp.} +...
Cześć. Kupiłem ostatnio tę kartę: http://allegro.pl/item151974180_geforce_68...gw_fv_w_wa.htmli mam z nią spory problem. Otóż mimo wgrania najnowszych strowników do płyty głównej a dokładniej do AGP, oraz wgrania najnowszych sterowników do GF (93.81 beta) w grach mam około 9...
Witam, jako, że postanowiłem kupić laptopa a za pieniądze, które dostanę z teraźniejszego kompa przeznaczyć na konsole bardzo proszę o wycenę:1. Pamięci: GOODRAM - DDR 2x512MB 400MHZ, PC3200 - używane pół roku, gwarancja dożywotnia2. Pamięć: Kingstone – DDR 512 MB 333 MHZ, PC2700 – używane, w pełni sprawne3. Karta...
Witam ! Zacznę od tego co mieści się w mojej obudowie : Płyta Główna : Asus P5N-E - SLI Procesor : Intel® Core™2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHzZasilacz : Modecom Premium 500WPamięć : 2Gb GeilDysk Twardy : Western Digital Caviar Black WD5002AALX 7200rpmKartaGraficzna : VTX Radeon HD...