Skocz do zawartości

sterowniki do karty graficznej gtx 260

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do karty graficznej gtx 260

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62346

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej...

[Sprzedam]Procesor,pamiec,plyta główna,chłodzenie cpu,karta graficzna

Mam do sprzedania Procesor Core2Duo e7300,Płyte główną EP35 DS3 rev.2,1,Pamięci DDR2 HyperX (1150mhz OC) 4*1GB,Chłodzenie na Procesor CPU Coller Master z 2 wiatrakami i uszkodzoną karte graficzna Evga 9800GTX+.*Problem z Karta zaczyna sie...
  • Giełda
  • napisane 24 04 2010 21:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1143

Artefakty i wieszanie się systemu w aplikacjach 3D

Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 09 2010 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2973

Blue Screen związany ze sterownikami graficznymi?

Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownika graficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie...

GTX550Ti - sterownik często się psuje

Cześć Wszystkim!Mam wielki problem i nie wiem już jak sobie z tym poradzić.Co 1-2 dni gdy mam odpalony komputer nagle ekran się robi biały i trwa to jakieś 10 sekund. Następnie wszystko wraca do normy, pojawia się obraz i komunikat, że "sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność". Nie wiem dlaczego tak dzieje. W monitorze mam...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 12 2011 02:58
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4695

Problem z pikselami i migającymi paskami.

Witam, komputer kupiłem na allegro i był używany, na początku nie było problemu, pulpit itd działało wszystko sprawnie, nawet odpaliłem grę, która była zainstalowana i spoko wszystko działało, lecz po ściągnieciu i zainstalowaniu przeglądarki Chrome zauważyłem że pojawia się strasznie dużo pikseli i było tak tylko w przeglądarce o.Onastępnie zainstalowałem Steam i w tym programie też...

Problem z GeForce gtx260

1. Spróbuj podłączyć tylko telewizor, bez żadnego klonowania. Ja osobiście właśnie tak robię, bo po co mi sklonowany obraz na dwóch urządzeniach. 2. Spróbuj też zmienić częstotliwość odświeżania na niższą.3. Sprawdź jakość połączenia czy z kablem wszystko OK i w ogóle.4. Ściągnij najnowsze sterowniki do karty
  • Karty graficzne
  • napisane 23 05 2009 22:43
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1540

Wydajność w testach

Witam panowie i panie. Mam nadzieję że dobrze się w dział forum wstrzeliłem. Złożyłem sobie (prawie) zestaw. Jako że stary komputer jest bardzo stary bo grubo ponad 10-letni (m.in radeon 4600, 2 rdzenie cpu 3,2GHz) postanowiłem poczynić nowy. Miał być stosunkowo tani ale i proporcjonalnie szybszy od droższych konkurentów. Komputerowy amerykański sen :) Programuję i nieraz coś...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam,posiadam monitor Samsung T220HD podłączony do komputera przez złącze DVI (karta graficzna Asus GTX260). Od czasu do czasu na monitorze wyskakuje komunikat "no signal" i jedynym wyjściem jest reset komputera. Jak rozwiązać powyższy problem? Zaznaczam, że mam zainstalowane najnowsze

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11705

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[Poradnik] Dobieranie laptopa pod względem karty graficznej

Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy ...