Skocz do zawartości

sterowniki do karty graficznej nvidia 6200

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do karty graficznej nvidia 6200

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...

Twój pierwszy komputer - historia naszego PeCeta

Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd...

[ster] Nie działające sterowniki do karty graf.

Witam wszyzdkich. Mam następujący problem: Wgrałem sobie dzisiaj Windowsa 98 SE. Przy instalowaniu sterowników karty graficznej ASUS GEFORCE 6200 TC wyskakuje mi komunikat : INSTALATOR NIE MÓGŁ ZLOKALIZOWAĆ...
  • Windows 98 i Me
  • napisane 23 08 2006 16:13
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 10151

Nie działa Internet i buczą głośniki

Witam szanownych Forumowiczów!Zakładam ów temat z nadzieją, że wspólnymi siłami uda nam się rozwikłać zagadkę, jaką ufundował mi mój stary komputer, do którego mam sentyment i szkoda mi go wyrzucać na śmietnik (mój pierwszy komputer). Chciałbym, żebyście pomogli mi odnaleźć problem, a może i nawet rozwiązanie.Do serwisu wybieram się za kilka dni, bo mi się nie spieszy z naprawą tego...
  • Windows XP
  • napisane 17 12 2009 10:29
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2596

Jaka karte graficzna kupic do 650zł

Witam, chciałbym wymienić kartę graficzną- cena jaka mnie interesuje to do 650 zł.Konfiguracja mojego komputera:1. Model procesora:- Model: Intel Core 2 Duo E74002. Nazwa i model płyty głównej:- Manufacturer\Producent: ASRock- Model: 945GCM-S- Wzmianka o rewizji płyty: A2- Wersji BIOS'u: P1.203. Informacja o obecnej KARCIE ...
  • Karty graficzne
  • napisane 28 06 2012 15:14
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3191

Backtrack 5 - Nivida G-Force 8600GT - rozdzielczość jedynie 800x600

Mylisz się. W backtracku plik konfiguracji xorg znajduje się w : /usr/share/xresprobe//etc/X11/xorg.conf jest nadrzędny dla każdego Xorg-a o dawna, i tu powinna być konfiguracja użytkownikaw /usr/share/xresporobe jest konfiguracja domyślna dla systemu proponowana przez autora. Jeżeli są oba a u mnie w domyślnej instalacji są to system wybiera:root@root:~# startxX.Org X Server 1.7.6Release...
  • Linux
  • napisane 24 07 2011 21:15
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 13429

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41707

[Poradnik] Sterowniki kart graficznych + przydatne programy

Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w...
  • Kosz
  • napisane 05 01 2009 14:31
  • Wyświetlenia: 11669

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62346

Logi - błąd stery bądź flash player

WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do

(NIŻSZA CENA) Sprzedam Kartę Graficzną MSI RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR

Witam mam na sprzedaż 5 kart ;graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za  rtx 3080. Cena 4149 zł

[Poradnik] Podkręcanie kart graficznych dla początkujących

Poradnik dla początkujących objaśniający podstawowe kwestie związane z podkręcaniem kart graficznych.Podkręcanie - Jest to programowe wymuszenie na sprzęcie , by pracował z parametrami wyższymi niż fabryczne . Rozważne podkręcanie może przynieść wymierne zyski w postaci...
  • Karty graficzne
  • napisane 05 11 2009 18:08
  • Wyświetlenia: 46314

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej...

W nowej "nakładkowej" instalacji XP jest zablokowane instalowanie nowych sterowników

Moja płyta główna przestała startować więc postanowiłem ją wymienić. Dotychczas nie był to problem bo zawsze udawało mi się zrobić "nakładkę" i zachować poprzednie instalacje wszystkich programów bez formatowania dysku. Z nową płytą główną startowałem z "CD-Windows XP" system normalnie jak do świerzej instalacji. System instalacyjny rozpoznawał istnienie poprzedniej...
  • Windows XP
  • napisane 02 08 2009 11:33
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3739