Witam !Chciałbym kupić karte graficzną :ASUS GeForce 8500GT 512MB DDR2/128bit TV/DVIhttp://allegro.pl/item439338357_nowa_asus_...bit_tv_dvi.htmlMyślę, że cena 99zł jest dobrą ceną, ponieważ mam do wydania jedyne 150zł i chyba w tych pieniążkach nic lepszego nie znajdę. Jak możecie to napiszcie czy podejdzie do...
Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować ...
Witam, zastanawiam się nad kupnem kartygraficznej i dlatego zadaje pytania na forum (jestem laikiem) więc prosze o wyrozumiałość Wiem że komp jest stary ale potrzebuje lepszej karty do tego zestawu- płyta główna ALiveNF6P-VSTA (czyli wejście PCI-expres, jeśli się mylę to...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz NvidiaGeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie ...
Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd...
Więc postanowilem sobie kupic nowa karte graficzna... w tym celu przeszukalem allegro i tu jest problem... moje srodki sa niestety bardzo ograniczone ostatnio... i chialbym fachowej dorady, i czy mozna na Wasza profesjonalna rade:) szukam karty od 200-300zl wypatrzylem juz...
Planuję właśnie modernizację sprzętu. Od razu mówię że nie wszystko idzie do wymiany bo nie ma to sensu.Zostaje:Dysk twardy 250 gbZasilacz Chiefteca 450 Wnapęd DVDkarta dźwiękowaobudowaWięc cała akcja rozgrywa się pomiędzy pamięciami RAM, procesorem, ...
Ale mi o plyte a nie o karte chodzi patrzKartaNVIDIAGeForce 6600 sterownik169.21Twój komputer ma zainstalowaną najnowszą wersję sterownika dla twojego procesora...
Czytając to forum złożyłem sobie coś takiego. Ale mam jeszcze kilka pytań.1.Płytka: Asus P5N-E SLI nVidianForce 650i SLI (LINK)2.Procek: Intel Core2 Duo E4300 1.8GHz (S775) BOX (LINK)3.Grafika: GeForce 7900 GS Galaxy 256MB (LINK)4.RAM:...
albo to:SLI (Scan Line Interleave - Przeplot Skanowania Linii bądź Scalable Link Interface - Interfejs Skalowalnego Łącza) - technologia pozwalająca na skorelowanie pracy dwóch kart graficznych celem szybszego renderowania obrazu.SLI po raz pierwszy zastosowana została przez nieistniejącą już firmę 3dfx w 1998 roku. Dwie ...