Skocz do zawartości

sterowniki do karty sieciowej acer aspire 3680

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do karty sieciowej acer aspire 3680

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41707

[net/win] Nietypowy problem z instalacją WIFI na XP

Witam!Niedawno kupiłem w sklepie laptopa Acer Aspire 5613AWLMi. Zainstalowałem sobie na nim WinXP SP2, i wszystko ok poza kartą bezprzewodową... sterownik który jest dolaczony do płyty nie pasuje...próbowalem na wszelkie znane mi...
  • Windows XP
  • napisane 16 06 2007 10:05
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1967

Ograniczony dostęp do sieci WIFI - Windows7

Witam Dzisiaj z rana tak z dnia na dzień pojawił się w moim lapku dziwny problem. Otóż mam w domu wifi i wszystkie urządzenia typu stacjonarka, tele, tablet łączą się z siecią bez problemowo i odbierają internet tak mój nieszczęsny laptop łączy się z siecią ale wyświetla informację Ograniczony Dostęp. W diagnostyce karty ...
  • Windows 7
  • napisane 22 05 2013 01:20
  • Odpowiedzi: 18
  • Wyświetlenia: 34341

Sterownik do wifi Acer Aspire 5610Z

Witam. infoo.JPG - PicShot.pl Obejrzyjcie najpierw zdjęcie, a wszystko wytłumaczę. Otóż niedawno zainstalowałem Windowsa XP i chciałem do niego zamontować internet. Komputer nie wykrywał karty sieciowej, więc wszedłem w Menadżera Urządzeń i w zakładce "Inne urządzenia" zobaczyłem 2x Kontroler Ethernet...
  • Windows XP
  • napisane 23 07 2012 23:34
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 8377

[problem] z internetem w windows xp

Witam. Dość dawno temu zakupiłem laptopa Acer Aspire 5610Z z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic. Wczoraj postanowaiłem zainstalować Windowsa XP Professional SP3. Wszystko poszło zgodnie z planem, podzieliłem dysk na partycje, przy włączaniu mogę wybrać który chcę mieć system operacyjny, lecz na XP nie...
  • Windows XP
  • napisane 21 07 2012 17:51
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5762

Problem z połączeniem internetowym/wifi

A więc tak, w dniu wczorajszym bez powodu, podczas gry w gre internetową zaczęły mi wyskakiwać komunikaty "nastąpił błąd z twoim połączeniem", trwalo tak z 2-3 sec, i potem znowu dobrze (jakos to wytrzymałem...) Po wyłączeniu gry widze że nie moge wejść na żadną ze stron iternetowych, patrze na ikone sygnału wifi, i widze że nie jest połączony. W takim razie próbuje połączyc...

Sterownik do wifi Acer Aspire 5610Z

A tu masz sterowniki prosto do twojego modelu laptopa i wersji Windows: Acer Europe - Service & Support, Drivers & Utilities, Downloads, Notebook, Aspire 5610zPonadto eNet Managment pozwoli ci zapanować nad opcjami do karty
  • Windows XP
  • napisane 23 07 2012 23:34
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 8377

Acer Ferrari vs. Asus Lamborghini

Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD...
  • Archiwum
  • napisane 28 11 2006 12:41
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8695

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 134643

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...

Notebook z procesorem Turion czy Pentium M

Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramiczny wyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu poszukiwaniach pozostały dwa modele Acerów:1.
  • Archiwum
  • napisane 18 09 2006 11:50
  • Wyświetlenia: 1051

[problem] z internetem w windows xp

Sprawdź czy w BIOS karta sieciowa jest włączona po czym ponownie odinstaluj/zainstaluj sterownik.Czy po zainstalowaniu Windows XP zainstalowałeś wszystkie sterowniki ?---> Chipset---> LAN---> Grafika---> dźwiękchipset ---> http://global-downlo...
  • Windows XP
  • napisane 21 07 2012 17:51
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 5762

Problem z laptopem Acer Aspire 5720Z karta graficzna

Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic...
  • Notebooki
  • napisane 30 09 2010 13:29
  • Wyświetlenia: 9920

Problem z kartą nVidia GeForce 9600M GT w laptopie

witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka Acer Aspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 02 2015 02:38
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3634