Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Witam!Niedawno kupiłem w sklepie laptopa AcerAspire 5613AWLMi. Zainstalowałem sobie na nim WinXP SP2, i wszystko ok poza kartą bezprzewodową... sterownik który jest dolaczony do płyty nie pasuje...próbowalem na wszelkie znane mi...
Witam Dzisiaj z rana tak z dnia na dzień pojawił się w moim lapku dziwny problem. Otóż mam w domu wifi i wszystkie urządzenia typu stacjonarka, tele, tablet łączą się z siecią bez problemowo i odbierają internet tak mój nieszczęsny laptop łączy się z siecią ale wyświetla informację Ograniczony Dostęp. W diagnostyce karty...
Witam. infoo.JPG - PicShot.pl Obejrzyjcie najpierw zdjęcie, a wszystko wytłumaczę. Otóż niedawno zainstalowałem Windowsa XP i chciałem do niego zamontować internet. Komputer nie wykrywał kartysieciowej, więc wszedłem w Menadżera Urządzeń i w zakładce "Inne urządzenia" zobaczyłem 2x Kontroler Ethernet...
Witam. Dość dawno temu zakupiłem laptopa AcerAspire 5610Z z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic. Wczoraj postanowaiłem zainstalować Windowsa XP Professional SP3. Wszystko poszło zgodnie z planem, podzieliłem dysk na partycje, przy włączaniu mogę wybrać który chcę mieć system operacyjny, lecz na XP nie...
A więc tak, w dniu wczorajszym bez powodu, podczas gry w gre internetową zaczęły mi wyskakiwać komunikaty "nastąpił błąd z twoim połączeniem", trwalo tak z 2-3 sec, i potem znowu dobrze (jakos to wytrzymałem...) Po wyłączeniu gry widze że nie moge wejść na żadną ze stron iternetowych, patrze na ikone sygnału wifi, i widze że nie jest połączony. W takim razie próbuje połączyc...
A tu masz sterowniki prosto do twojego modelu laptopa i wersji Windows: Acer Europe - Service & Support, Drivers & Utilities, Downloads, Notebook, Aspire 5610zPonadto eNet Managment pozwoli ci zapanować nad opcjami do karty
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki...
Netbook AcerAspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za...
Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramiczny wyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu poszukiwaniach pozostały dwa modele Acerów:1.
Sprawdź czy w BIOS karta sieciowa jest włączona po czym ponownie odinstaluj/zainstaluj sterownik.Czy po zainstalowaniu Windows XP zainstalowałeś wszystkie sterowniki ?---> Chipset---> LAN---> Grafika---> dźwiękchipset ---> http://global-downlo...
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (AcerAspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic...
witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka AcerAspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i...