OTL logfile created on: 2010-04-07 18:06:34 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.1.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patro\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb Total Physical Memory...
Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...
Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Coś takiego znalazłem:Instalacja PPPoE w systemie Windows XP za pomocą kreatora nowego połączenia sieciowego.System Windows XP posiada wbudowaną obsługę połączenia PPPoE, nazywa się to połączenie szerokopasmowe ,wymagające nazwy użytkownika i hasła.1. Klikamy na przycisk Start wybieramy Ustawienia i Panel Sterowania.2. Otworzy się okno Panelu...
Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na nowo(potocznie,,format'').1. Po pierwszym uruchomieniu...
Lista już wpisanych kart graficznych ATI :1.Radeon HD38502.Radeon HD38703.Radeon X1950 Pro4.Radeon HD2900 Pro5.Radeon X800 GT1.Radeon HD3850:Wirtualna Pamięć : 256 / 512Szyna Pamięci :256bitPamięć : DDR3/GDDR3 (A nawet DDR4 ale to juz inna bajka)Wejscia : PCI-E x16(wsparcie dla PCI-E 2.0) , AGP (niewiem jakie ale wiem ze jest)Taktowanie rdzenia :...
witam mam następujący problem:zrobiłem dzisiaj format bo postanowiłem zainstalować sobie Viste. Po postawieniu systemu zacząłem instalować sterowniki do mojej płyty głównej (MSI P6N SLI V2), chciałem podłączyć internet (UPC) ale w menadżerze urządzeń nie było kartysieciowej....
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Instalacja PPPoE w systemie Windows XP i 2000 używając sterowników raspppoeAby zainstalować protokół PPPoE w systemie Windows 2000 i XP w pierwszej kolejności musimyzaopatrzyć się w odpowiednie sterowniki – możemy je ściągnąć ze strony:http://www.raspppoe.com/RASPPPOE_098B.ZIP,a następnie należy rozpakować...
Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...
Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...