Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
OTL logfile created on: 2010-04-07 18:06:34 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.1.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patro\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb Total Physical Memory...
Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...
Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...
Witam . Mój problem wygląda następująco . Robiłem format w laptopie HP Pavilion g6 1215ew. Po zainstalowaniu nowego Windowsa 7 Ultimate 64bit , mam problem z połączeniem internetowym , otóż . Mam 1 główny komputer stacjonarny a drugi mój właśnie laptop. Brakuje mi sterowników do karty...
1.Kontrolery IDE ATA/ATAPI:-Kontroler Via Bus Master IDE2.Kartysieciowe-Realtek RLT8139/810x Family Fast Ethernet NIC3.Urządzenia Systemowe-Kontroler procesora Via do AGPAd. 1:Zainstaluj sterowniki VIA Hyperion 4in1 Drivers do twojej płyty głównejAd. 2:Zainstaluj
Mam problem z moim komputerem.Mianowicie wczoraj zainstalowalem oryginalnego Windowsa XP(wczesniej mialem podróbke) no i gram w taką gre Counter Strike 1.6 pewnie znacie i gram sobie na takiej opcji monitora open GL i wszystko jest okale nagle scina sie robi sie czarny ekran i wraca znow do csa ale juz jest zmienione na software i gra jest w 16 bit kolorach.Proszę pomużcie ohmy.gifgg...
Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...
Witam.Przeprowadzilem sie, bo zaczynam studia. Pojawil sie problem przy laczeniu mojego PeCeta z laptopem brata i Internetem. Sprzęt:PC z Windows 7Laptop Windows Vista BusinessKarta sieciowa do PC: Pentagram Hornet P 6132-11Modem: ArrisRouter: BelkinDostawca Internetu: UPCInternet bezprzewodowy na laptopie działał bez zarzutu. Niestety na...
Witam wszystkich.Ja tez chce zabrac sie za zmiane systemu z visty na xp.Z instalacja xp zapenie sobie poradze tylko chcialbym sie poradzic jakie tak naprawde bede potrzebowal sterowniki oprocz karty graficznej czy dzwiekowej.Na stronie producenta sterowniki sa dostepne ale tylko...
Jeżeli jest ktoś z was zainteresowany to mam na sprzedasz używaną płyte główną z procesorem.Plyta glowna MSI K9N6SGM-V MCP61S AM2 GF6100S VGA wolny port PCI-Ex16! Na płycie głównej znajduje się:Procesor AMD ATHLON 3000+ BOX (AM2) z radiatorem i wentylatorem Karta graficzna na plycie NVIDIA GeForce 6100s 256MB Max (zintegrowana)Można na niej grać w...
eLLo jeżeli jest ktoś z was zainteresowany to mam na sprzedasz używaną płyte główną z procesorem.Plyta glowna MSI K9N6SGM-V MCP61S AM2 GF6100S VGA wolny port PCI-Ex16! Na płycie głównej znajduje się:Procesor AMD ATHLON 3000+ BOX (AM2) z radiatorem i wentylatorem Karta graficzna na plycie NVIDIA GeForce 6100s 256MB Max (zintegrowana)Można na niej grać...