Witam. Mam problem ze swoja karta graficzna. NvidiaGeforce7150M / nforce630M. Grafika u mnie lezy. Przy przegladaniu stron tna sie one. Najprostsze gierki chodza jakbym mial karte sprzed 10 lat.Wynik wydajnosci kompa.System...
Witam !Zainstalowalem na mojego laptopa gry : PES 6 i UEFA EURO 2008. PESa wlaczam na najnizszych detalach a EURO na srednich. W obydwoch grach na poczatku wszystko chodzi ladnie a po kilku minutach nagle zaczyna sie zwolnione tempo gry ... zawodnicy sie ruszaja doslownie jak muchy w smole ;/;/ i tak za kazdym razem.. czasami sa przeblyski w grze i np jeden lub 2 mecze pojda dobrze a tak...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam !Chciałbym kupić karte graficzną :ASUS GeForce 8500GT 512MB DDR2/128bit TV/DVIhttp://allegro.pl/item439338357_nowa_asus_...bit_tv_dvi.htmlMyślę, że cena 99zł jest dobrą ceną, ponieważ mam do wydania jedyne 150zł i chyba w tych pieniążkach nic lepszego nie znajdę. Jak możecie to napiszcie czy podejdzie do mojego komputerka:Płyta główna: Producent...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...
Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować karty graficznej,...
Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...
opis: ASUS M2N-SLI Deluxe SAM2Dodatkowe złącza wewnętrzne Złącze czujnika otwarcia obudowy / 1 x Front Audio / 1 x CD-inDwukanałowa obsługa pamięci TakFunkcje dodatkowe ASUS EZ DIY:,ASUS Q-Connector,ASUS CrashFree BIOS3,ASUS EZ Flash2,ASUS Music AlarmGniazda audio analogowe 1Gniazda audio cyfrowe 1Gniazda zasilania 1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V, 1 x...
Witam,Wczoraj kupiłem w sklepie nową karte Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio:http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=15855wcześniej korzystałem z karty dźwiękowej zintegrowanej 5.1 na płycie głownej. Najpierw usunąłem stery od karty zintegrowanej, następnie w BIOSIE wyłączyłem tą kartę, następnie na szynie PCI zainstalowałem Sound Blastera, po uruchomieniu Wina zainstalowałem...
Witam wszystkich.Kilka dni temu zmodernizowałem kompa którego miałem od szeregu lat. Właściwie to została tylko obudowa i napędy CD-Rom, DVD-Rom i HDD. Poniżej wrzucę kilka informacji o włożonym sprzęcie:CPU Type AMD Athlon XP, 1250 MHz (12.5 x 100),Motherboard Name ASRock K7NF2-RAID (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Motherboard Chipset nVIDIA
Ale mi o plyte a nie o karte chodzi patrzKarta NVIDIAGeForce 6600 sterownik169.21Twój komputer ma zainstalowaną najnowszą wersję sterownika dla twojego procesora graficznego. Aktualizacja sterownika...
Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 Procesory AMD Phenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140 procesorów Quiet ™ AMD Cool 'n' Technology Obsługa 45nm procesorów Phenom II ™Chipset NVIDIAGeForce 8200 Bus Do 5200...
To tak mam taki problem. Czasem robie coś na pc i nie dzieje się nic, lecz czasem wyskakuje mi Blue screen of death czy jak to sie tam nazywa i pisze blad jakis tam... nie spisalem bledu. Moj błąd. Po włączeniu pc raz jeszcze widze komunikat. System odzyskał sprawność po poważnym błędzie itd.. Weszłem w szczegóły i tam pisze o jakaś sygnatura błędu może to...