Skocz do zawartości

sterowniki do nvidia geforce 7150m nforce 630m

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do nvidia geforce 7150m nforce 630m

Olbrzymi problem z geforce 7150m

Witam. Mam problem ze swoja karta graficzna. Nvidia Geforce 7150M / nforce630M. Grafika u mnie lezy. Przy przegladaniu stron tna sie one. Najprostsze gierki chodza jakbym mial karte sprzed 10 lat.Wynik wydajnosci kompa.System...
  • Archiwum
  • napisane 07 11 2008 02:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3489

[inne]zwolnione tempo w grach

Witam !Zainstalowalem na mojego laptopa gry : PES 6 i UEFA EURO 2008. PESa wlaczam na najnizszych detalach a EURO na srednich. W obydwoch grach na poczatku wszystko chodzi ladnie a po kilku minutach nagle zaczyna sie zwolnione tempo gry ... zawodnicy sie ruszaja doslownie jak muchy w smole ;/;/ i tak za kazdym razem.. czasami sa przeblyski w grze i np jeden lub 2 mecze pojda dobrze a tak...
  • Gry
  • napisane 01 08 2008 17:16
  • Wyświetlenia: 1785

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

ASUS GeForce 8500GT 512MB DDR2/128bit TV/DVI ~~ co sądzicie ?

Witam !Chciałbym kupić karte graficzną :ASUS GeForce 8500GT 512MB DDR2/128bit TV/DVIhttp://allegro.pl/item439338357_nowa_asus_...bit_tv_dvi.htmlMyślę, że cena 99zł jest dobrą ceną, ponieważ mam do wydania jedyne 150zł i chyba w tych pieniążkach nic lepszego nie znajdę. Jak możecie to napiszcie czy podejdzie do mojego komputerka:Płyta główna: Producent...
  • Archiwum
  • napisane 16 09 2008 16:21
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2250

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...

Problem chyba z kartą graficzną :(

Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować karty graficznej,...

Zawieszanie sie systemu, wyskakujace kropki na ekranie startowym

Witam SerdecznieMam problem ze swoim komputerem. Wiekszosc czasu gdy chodzi sam win, winamp i ff wszystko jest wporzadku. Chociarz i czasami przy takim malym uzytkowaniu potrafi sie zawiesic. Problem wystepuje zawsze gdy uruchomie jakaś grę.Początkowo wariuje grafika nastepnie zawiesza sie system i dziala tylko twardy reset. Po resecie w ekranie startowym, sa kropki na czarnym dosowskim tle, i...

płyta M2N-SLI Deluxe SAM2 i grafika GAINWARD 8800GT GS - kompatybilne czy nie?

opis: ASUS M2N-SLI Deluxe SAM2Dodatkowe złącza wewnętrzne Złącze czujnika otwarcia obudowy / 1 x Front Audio / 1 x CD-inDwukanałowa obsługa pamięci TakFunkcje dodatkowe ASUS EZ DIY:,ASUS Q-Connector,ASUS CrashFree BIOS3,ASUS EZ Flash2,ASUS Music AlarmGniazda audio analogowe 1Gniazda audio cyfrowe 1Gniazda zasilania 1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V, 1 x...
  • Archiwum
  • napisane 26 02 2008 11:07
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1920

Ocena pod kątem gier mojego komputera

Witam!Niedawno kupiłem komputer, głównie pod gry. Oto jego dokładne wartości:PROCESOR:Pole WartośćWłaściwości procesora Typ procesora AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+Nazwa kodowa Thoroughbred-BSeria B0Zbiór instrukcji x86, MMX, 3DNow!, SSEPamięć podręczna L1 kodu 64 KBPamięć podręczna L1 danych 64 KBPamięć podręczna L2 256 KB (On-Die, Full-Speed)Właściwości czujnika Typ...
  • Archiwum
  • napisane 17 10 2007 15:55
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1195

Problem z kartą SB X-Fi Xtreme Audio

Witam,Wczoraj kupiłem w sklepie nową karte Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio:http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=15855wcześniej korzystałem z karty dźwiękowej zintegrowanej 5.1 na płycie głownej. Najpierw usunąłem stery od karty zintegrowanej, następnie w BIOSIE wyłączyłem tą kartę, następnie na szynie PCI zainstalowałem Sound Blastera, po uruchomieniu Wina zainstalowałem...
  • Archiwum
  • napisane 23 01 2008 01:35
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 2560

Znikający sprzęt Audio

Witam wszystkich.Kilka dni temu zmodernizowałem kompa którego miałem od szeregu lat. Właściwie to została tylko obudowa i napędy CD-Rom, DVD-Rom i HDD. Poniżej wrzucę kilka informacji o włożonym sprzęcie:CPU Type AMD Athlon XP, 1250 MHz (12.5 x 100),Motherboard Name ASRock K7NF2-RAID (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Motherboard Chipset nVIDIA
  • Archiwum
  • napisane 19 05 2008 19:52
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 961

Problem z zainstalowaniem sterowników Nvidia

Ale mi o plyte a nie o karte chodzi patrzKarta NVIDIA GeForce 6600 sterownik169.21Twój komputer ma zainstalowaną najnowszą wersję sterownika dla twojego procesora graficznego. Aktualizacja sterownika...
  • Oprogramowanie
  • napisane 11 03 2008 15:45
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1309

[Sprzedam] Płyta główna ASUS M3N78-VM

Witam mam na sprzedaż Płytę główną ASUS M3N78-VM SPECYFIKACJA :CPU AMD Socket AM2 + / AM2 Procesory AMD Phenom ™ FX / Phenom / Athlon ™ / Sempron ™ Obsługa do 140 procesorów Quiet ™ AMD Cool 'n' Technology Obsługa 45nm procesorów Phenom II ™Chipset NVIDIA GeForce 8200 Bus Do 5200...
  • Giełda
  • napisane 21 06 2011 08:22
  • Wyświetlenia: 2803

XP się wiesza...

To tak mam taki problem. Czasem robie coś na pc i nie dzieje się nic, lecz czasem wyskakuje mi Blue screen of death czy jak to sie tam nazywa i pisze blad jakis tam... nie spisalem bledu. Moj błąd. Po włączeniu pc raz jeszcze widze komunikat. System odzyskał sprawność po poważnym błędzie itd.. Weszłem w szczegóły i tam pisze o jakaś sygnatura błędu może to...
  • Windows XP
  • napisane 17 11 2008 09:05
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1199