Skocz do zawartości

sterowniki do przejściówki usb rs232

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki do przejściówki usb rs232

Sterownik do przejściówki USB RS232

Witam poszukuje sterownika do PRZEJŚCIÓWKI USB RS232 COM PROLIFIC pod win 7 ID sprzętu USB\VID_067B&PID_2303&REV_0300
  • Notebooki
  • napisane 21 05 2010 22:58
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4331

Nowa myszka

Zanim napisałem ten post to z 5 razy wyinstalowałem i zainstalowałem sterownik Jak podpinam pod USB i wchodzę w opcję to pisze mysz zgodna z HID no i że to urządzenie działa poprawnie.Pożyczyłem też przejściówkę z USB na PS/2 i jak...
  • Archiwum
  • napisane 23 10 2007 17:13
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2141

No ciekawe... Laptop z Sata, bez floppa a instalacja WinXp

Witammam twardy orzech do zgryzienia...Znajomy chcial sobie zainstalowac na nowo windowsa, zlecil to zadanie nieodpowiedniej osobie niestety...Jest to laptop HP - Compaq NX7400Powinien miec partycje z instalka windowsa XP, niestety wszystkie partycje z dysku zostaly usuniete.Przy probie instalacji windowsa xp z plyty nie widzi dysku SATA, laptop nie ma wbudowanej stacji dyskietek, po...
  • Kosz
  • napisane 19 01 2007 01:50
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1959

Problem z myszą USB Cordles Logitech LX7

WitamZ pewnych przyczyn musialem uaktualnic Windows XP robiac instalacje do tego samego katalogu.Pomoglo mi to z poprzednim problemem jednak pojawil sie nowy... MYSZAMam radiowa optyczna Logitech LX7, miniodbiornik wlaczany do USB.Niestety po instalacji, Windows w zaden sposob nie jest w staniezainstalowac mi tej myszy, probowalem juz wszystkich sposobow....
  • Archiwum
  • napisane 21 10 2007 17:49
  • Wyświetlenia: 3764

Drukarka USB problem z drukowaniem i portem

Jakiś czas temu podczas prób zainstalowanie przejściówki USB->;LPT1 gmerałem w ustawieniach portów drukarki i usunąłem port USB001.Po tym wszystkim moje drukarki USB (HP officeJet) nie instalują się prawidłowo. Drukarkę dodałem ręcznie...
  • Windows Vista
  • napisane 23 02 2011 23:57
  • Wyświetlenia: 9029

Problem dotyczący myszki.

Witam. Mam problem z myszka MX518. Zacznijmy od poczatku.Myszka po podlaczeniu do USB bardzo czesto zawiesza się. Czasem co 4-5s na okres nawet sekundy. Potem znów zaczyna działać. Towarzyszy temu wygaśnięcie na ten czas optyki. Potem optyka zaczyna znów świecić i myszka hula przez jakiś, krótki czas.No to - zmieniłem USB...
  • Archiwum
  • napisane 13 11 2007 01:51
  • Wyświetlenia: 3108

Kamera bezprzewodowa (chinch) podłączona do pc

Witam. Kupiłem mini kamerę bezprzewodową, jak dotąd jej odbiornik podłączałem do telewizora przez kable cinch (chinch). Nie zamierzam wykorzystywać telewizora jako podgląd kamery, który przeznaczony jest w moim przypadku w 90% do oglądania TV. Pomyślałem więc o tym, by podłączyć odbiornik od kamery z komputerem. Moja karta graficzna GeForce3 Ti 200 ma wejście S-Video, więc być może będzie...
  • Archiwum
  • napisane 12 11 2008 00:16
  • Wyświetlenia: 1766

Problem z Myszką optyczną

WitamMam problem z myszką.Kupiłam nową klawiaturę - LOGITECH OEM UltraX Premium (stara była z wejściem ps2, nowa wejście usb ). Przy przełączaniu zaszwankowała myszka, która była wpięta w gniazdo ps2 przez przejściówkę usb. Komputer przestał widzieć myszkę, mimo, iż dioda się...
  • Kosz
  • napisane 18 06 2009 17:18
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1893

Konfiguracja komputera z tv

Po pierwsze musisz mieć w karcie graficznej TV-OUT.Po drugie TAKA przejściówkęPo trzecie przewód S-Video z przewodem Audio najlepiej razem w jednym http://www.allegro.pl/item289368621_kabel_...r_tv_hq_5m.htmlPrzejściówkę wkładasz do Euro w TV, Do przejściówki przewód S-Video i 2...
  • Archiwum
  • napisane 31 12 2007 15:24
  • Wyświetlenia: 3343

mysz a modem?!?!?!

witam, niedawno mialem awarie plyty glownej, kupilem nowa, podlaczylem, zainstalowalem sterowniki, chce zainstalowac modem i tu zaczyna sie problem. przed instalacja modemu myszka dziala (optyczna, podlaczana pod usb lub pod ps2 za pomoca przejsciowki). instaluje
  • Archiwum
  • napisane 15 09 2006 22:28
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3078

Problem z myszką IE 3.0

Cześć mam problem z myszką IE 3.0 . Myszka wyłącza się w "stresie" czyli wtedy, kiedy komputer pracuje na większych obrotach.Przykłady momentu wyłączania się myszkiGra Counter-Strike ( leżący granat dymny na ziemi )Filmy na youtube na fullscrenieJeżeli robię coś "lekkiego" to wszystko jest w porządkuMoja konfiguracja komputeraMainboard : Asus A7N8X-XChipset : nVidia nForce2...
  • Archiwum
  • napisane 21 06 2008 20:19
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2204

płyta M2N-SLI Deluxe SAM2 i grafika GAINWARD 8800GT GS - kompatybilne czy nie?

opis: ASUS M2N-SLI Deluxe SAM2Dodatkowe złącza wewnętrzne Złącze czujnika otwarcia obudowy / 1 x Front Audio / 1 x CD-inDwukanałowa obsługa pamięci TakFunkcje dodatkowe ASUS EZ DIY:,ASUS Q-Connector,ASUS CrashFree BIOS3,ASUS EZ Flash2,ASUS Music AlarmGniazda audio analogowe 1Gniazda audio cyfrowe 1Gniazda zasilania 1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V, 1 x...
  • Archiwum
  • napisane 26 02 2008 11:07
  • Wyświetlenia: 1920

Rozdzielczość natywna monitora

Z powodu gdyż niedokońca wiem gdzie dokładnie umieścić ten temat, w razie złego umieszczenia tematu, proszę o przeniesienie.Z góry dziękuję za wszystkie opowiedzi.Od pewnego czasu borykam się z problemem karty/monitora w sygnaturze mam napisany sprzęt ,posiadam Radeona HD5870 i monitor MEDION MD20138 Jego natywna rozdzielczość to 1600x900 . Sam monitor jest na złącze VGA lecz karta posiada co...
  • Karty graficzne
  • napisane 09 02 2017 08:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 8695

Problem z Myszką optyczną

Nie kombinuj tylko kup sobie przejściówkę USB/PS2, inaczej musiała byś dokonać modernizacji sterowników w systemie Windowsa. Jest to możliwe przygotowanie takiej wersji Windowsa ale to wymaga znajomości oprogramowania.Tym bardziej że gniazda USB...
  • Kosz
  • napisane 18 06 2009 17:18
  • Wyświetlenia: 1893