Zanim napisałem ten post to z 5 razy wyinstalowałem i zainstalowałem sterownik Jak podpinam pod USB i wchodzę w opcję to pisze mysz zgodna z HID no i że to urządzenie działa poprawnie.Pożyczyłem też przejściówkę z USB na PS/2 i jak...
Witammam twardy orzech do zgryzienia...Znajomy chcial sobie zainstalowac na nowo windowsa, zlecil to zadanie nieodpowiedniej osobie niestety...Jest to laptop HP - Compaq NX7400Powinien miec partycje z instalka windowsa XP, niestety wszystkie partycje z dysku zostaly usuniete.Przy probie instalacji windowsa xp z plyty nie widzi dysku SATA, laptop nie ma wbudowanej stacji dyskietek, po...
WitamZ pewnych przyczyn musialem uaktualnic Windows XP robiac instalacje do tego samego katalogu.Pomoglo mi to z poprzednim problemem jednak pojawil sie nowy... MYSZAMam radiowa optyczna Logitech LX7, miniodbiornik wlaczany do USB.Niestety po instalacji, Windows w zaden sposob nie jest w staniezainstalowac mi tej myszy, probowalem juz wszystkich sposobow....
Jakiś czas temu podczas prób zainstalowanie przejściówkiUSB->LPT1 gmerałem w ustawieniach portów drukarki i usunąłem port USB001.Po tym wszystkim moje drukarki USB (HP officeJet) nie instalują się prawidłowo. Drukarkę dodałem ręcznie...
Witam. Mam problem z myszka MX518. Zacznijmy od poczatku.Myszka po podlaczeniu do USB bardzo czesto zawiesza się. Czasem co 4-5s na okres nawet sekundy. Potem znów zaczyna działać. Towarzyszy temu wygaśnięcie na ten czas optyki. Potem optyka zaczyna znów świecić i myszka hula przez jakiś, krótki czas.No to - zmieniłem USB...
Witam. Kupiłem mini kamerę bezprzewodową, jak dotąd jej odbiornik podłączałem do telewizora przez kable cinch (chinch). Nie zamierzam wykorzystywać telewizora jako podgląd kamery, który przeznaczony jest w moim przypadku w 90% do oglądania TV. Pomyślałem więc o tym, by podłączyć odbiornik od kamery z komputerem. Moja karta graficzna GeForce3 Ti 200 ma wejście S-Video, więc być może będzie...
WitamMam problem z myszką.Kupiłam nową klawiaturę - LOGITECH OEM UltraX Premium (stara była z wejściem ps2, nowa wejście usb ). Przy przełączaniu zaszwankowała myszka, która była wpięta w gniazdo ps2 przez przejściówkęusb. Komputer przestał widzieć myszkę, mimo, iż dioda się...
Po pierwsze musisz mieć w karcie graficznej TV-OUT.Po drugie TAKA przejściówkęPo trzecie przewód S-Video z przewodem Audio najlepiej razem w jednym http://www.allegro.pl/item289368621_kabel_...r_tv_hq_5m.htmlPrzejściówkę wkładasz do Euro w TV, Do przejściówki przewód S-Video i 2...
witam, niedawno mialem awarie plyty glownej, kupilem nowa, podlaczylem, zainstalowalem sterowniki, chce zainstalowac modem i tu zaczyna sie problem. przed instalacja modemu myszka dziala (optyczna, podlaczana pod usb lub pod ps2 za pomoca przejsciowki). instaluje
Cześć mam problem z myszką IE 3.0 . Myszka wyłącza się w "stresie" czyli wtedy, kiedy komputer pracuje na większych obrotach.Przykłady momentu wyłączania się myszkiGra Counter-Strike ( leżący granat dymny na ziemi )Filmy na youtube na fullscrenieJeżeli robię coś "lekkiego" to wszystko jest w porządkuMoja konfiguracja komputeraMainboard : Asus A7N8X-XChipset : nVidia nForce2...
opis: ASUS M2N-SLI Deluxe SAM2Dodatkowe złącza wewnętrzne Złącze czujnika otwarcia obudowy / 1 x Front Audio / 1 x CD-inDwukanałowa obsługa pamięci TakFunkcje dodatkowe ASUS EZ DIY:,ASUS Q-Connector,ASUS CrashFree BIOS3,ASUS EZ Flash2,ASUS Music AlarmGniazda audio analogowe 1Gniazda audio cyfrowe 1Gniazda zasilania 1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V, 1 x...
Z powodu gdyż niedokońca wiem gdzie dokładnie umieścić ten temat, w razie złego umieszczenia tematu, proszę o przeniesienie.Z góry dziękuję za wszystkie opowiedzi.Od pewnego czasu borykam się z problemem karty/monitora w sygnaturze mam napisany sprzęt ,posiadam Radeona HD5870 i monitor MEDION MD20138 Jego natywna rozdzielczość to 1600x900 . Sam monitor jest na złącze VGA lecz karta posiada co...
Nie kombinuj tylko kup sobie przejściówkęUSB/PS2, inaczej musiała byś dokonać modernizacji sterowników w systemie Windowsa. Jest to możliwe przygotowanie takiej wersji Windowsa ale to wymaga znajomości oprogramowania.Tym bardziej że gniazda USB...