Witam, jestem wymagającym graczem oraz początkującym grafikiem. Potrzebuję pomocy z doborem nowszego sprzętu, aktualnie posiadam: Płyta główna: ASUS Sabertooth 990FX R2.0Zasilacz: Fortron Aurum Pro 850WProcesor: AMD X8 FX-8350 4,0GHzChłodzenie CPU: Be Quiet! Shadow Rock 2 coolerChłodzenie obudowy: 2x Shadow Wings i 1x Pure Wings 2 "Be Quiet!" (120...
Witam.Mam problem z płytą główną ( MSI PM8M3-V).. Wszystko działa, oprócz USB i głośników. Nie sprawdzałem, czy dziala mikrofon, bo takowego sprzetu nie posiadam.Zainstalowalem sterowniki do plyty, do zintegrowanej ...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Powiedzcie jak mozna maksymalnie ulepszyć ten komputer nie wymieniając plyty głównej?--------[ Płyta główna ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Właściwości płyty głównej: ID ...
witama więc karte mam od około roku.działała przez ten czas i bardzo jestem z niej zadowolony.w końcu jedak trzeba było przeinstalować windowsa. w międzyczasie oddalem komp do naprawy i panowei "fachowcy" zgubili moje sterowniki do płyty głównej. po zainstalowaniu windowsa z oryginalnymi sterowanikami do...
Witam serdecznie.Oddałem komputer do serwisu, który notorycznie wyrzucał błąd "Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność" i czasem, głównie po zainstalowaniu sterowników do płyty głównej - bsody.Facet testował z innym zasilaczem i mówił, że też wyrzuca.Miałem...
Potrzebne sterowniki do płyty głównej Witam kupiłem ostatnio Płytę główną typu MSI MS-7502 nie mogę znaleźć sterowników do niej proszę o pomoc w postaci linku do ściągnięciaOto ...
Witam mam problem z resetowaniem się komputera. Reset następuje w różnych okolicznościach.Gdy gram ,gdy przeglądam internet czy robie coś innego.Dużo szukałem i próbowałem ,aby rozwiązać ten problem lecz najwyraźniej wszystko na nic.Zainstalowałem program EVEREST Home Edition ,który pokazywał temperaturę plyty glównej75+°C ,zainstalowalem program AIDA64...
mam problem z sterownikami dzwiekowymi mialem formata i nie mialem plyty z sterownikami i nie moge ich nigdzie znalesc HELP!! plyta głowna Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service...
Dzięuje za pomoc i teraz prosiłbymo następna Płyta nazywa się Procomp BIW2A i teraz nie moge znaleść sterów do niej Radziłbym zastosowanie jakiegoś programu diagnostycznego np. "Aida32". Osobiście do tego rodzaju informacji zalecam program - "CPU-Z"nalazłem takie cuś http://www.partner.optimus.pl/...
Co do problemów z dźwiękiem to zauważ, że są to problemy sprzed kilku miesięcy i dotyczą sterowników do płyty. Od tego czasu na stronie producenta ukazało się już kilka nowszych wersji sterowników, także pewnie wystarczy pobrać coś nowszego i będzie ok. Generalnie
Witam, mam problem z nagrywarka dvd w laptopie samsung, nagrywarka LiteOn DS8A1P. Problem wygląda następująco, wszystki płyty cd-r oraz dvd +r nagrywa i odczytuje bez problemu, natomias z plytami dvd-r jest już problem, pełne płyty czyta, a pustych nie, tak samo nic nie można...
Cześć,Od jakiegoś miesiąca mam problem z komputerem. Otóż problem objawia się poprzez randomowe zamknięcia gier (poza nimi nie zauważyłem innych problemów). Ciężko zauważyć zależność kiedy to się dzieje grając, chociaż wydaje mi się że przy większych obciążeniu np. przejście do nowej lokalizacji. Nic nie jest podkręcane (tylko RAM do domyślnego XMP- po zmianie do natywnej wartości nadal...