Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...
Thx za odpowiedź Deckard's System Scanner v20071014.68Run by Paweł on 2008-06-20 15:57:29Computer is in Normal Mode.---------------------------------------------------------------------------------- HijackThis (run as Paweł.exe) -----------------------------------------------Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 15:57:32, on 2008-06-20Platform:...
To kolego mamy problem... Ja mam neostrade i w trybie awaryjnym nie odczytuje USC więc zonk musze wlazic na normalnego aby tu pisac... to tak:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LOG Vundofix:VundoFix V6.7.7Checking Java version...Sun Java not detectedScan started at 19:23:25...
To tak: Tequilla napisales ze mam sfixowac ale nie wiem o co chodzi, skasowalem pliki, ale win32gi nie znalazlem, z harmonogramu zadań nie usunelem bo nie wiem jak wlaczyc -> svchost.exe nie dzialavncwirus: klucze usunelem, DrvFltIp usuniete.Plik viridx.dat jest czysty - wszystkie pokazuja.Logi robilem bez trybu awaryjnego bo cos nie chcial tam wejsc...Log Combofix:ComboFix 08-01-14.4 -...
Haha to pliki ashampoo poszly;p... zainstraluje jeszcze raz;pComboFix 08-01-14.4 - Admin 2008-01-15 19:12:24.5 - FAT32x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1032 [GMT 1:00]Running from: G:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\Antywiry\ComboFix.exeCommand switches used :: G:\Documents and...
(Tequila jak zrobie tym SmitrfaudFix to tam bylo napisane, ze wyczysci mi dysk w opisie... Wyczysci z plikow czy z robalow?)zrobilem loga odrazu bez sciaganie tego co pisales wyglada tak:ComboFix 08-01-14.4 - Admin 2008-01-14 17:31:30.1 - FAT32x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1065 [GMT 1:00]Running from: G:\Documents...
Dużo osób ma z tym problemy.Myślałem ze po takim czasie nie będzie problemu ze sterownikami.Spróbuj z tej strony http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/obsluga_klienta/pomoc_tech/internet/modemy/sagem800/inst_ster/Podobny temat tu komuś z Visty pasowały w razie czegohttp://
Poradźcie proszę skąd mogę ściągnąć sterowniki do modemu ADSL firmy SagemFast800-840 działające pod Windows Vista Home Basic. moim zdaniem tylo i wyłącznie tuhttp://www....
Sprawiłem sobie nowego kompa z oryginalnym systemem Windows Vista Home Basic. Mam internet z Netii i do tej pory na starym komie z Windows XP korzystałem bezproblemowo z modemu speedtouch 330 (w czarnej obudowie). Problem pojawił się przy próbie instalacji pod Windows Vista,...
Komputer restartuje się kilkadziesiąt razy dziennie. Najgorzej jest przy pierwszym uruchomieniu, które trwa... kilkanaście uruchomień. Ich częstotliwość zwiększa się przy połączeniu z internetem. Format - 2 tygodnie temu. Zadbałem o kolejność instalowania sterowników i nie znalazłem nowszych. Nie potrafię rozwiązać tego problemu ponieważ nie mam już...
Próbuję stworzyć System operacyjny Windows XP Live przy pomocy programu o nazwie Reatogo.Ten system operacyjny bootujący z krążka CD w zasadzie udało mi się stworzyć.Posiada on jeden mankament nie można się połączyć z internetem za pomocą Neostrady.Chciałby w tej sprawie poprosić o pomoc jak stworzyć plugin do łączenia się z internetem przez Neostradę...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...