Witajcie.Jakis czas temu kupilem uzywany komputer: Plyta glowna:Fujitsu Siemens - MS-7504VP-PV - Chipset: GeForce 7100Procesor:Intel Core 2 Quad Q8200Ramy:4GB DDR2Karta graficzna:AMD Radeon HD 7700System:Windows 8.1 Jak na moje wymagania sprzet nie jest zly jednak porownujac z moim poprzednim...
Witam was mam maly problem.Ostatnio zakupiłem sobie laptopa Fujitsu SiemensAmilo 1718.Otwieram kartonik patre jest laptop sa ksiazeczki a gdzie sa jakies cd??Nawet nie wiedzialem ze teraz jest to robione w sposob tak moze madry a moze glupi ze wszystko jest na partycji ukrytej...
No właśnie też nie sądzę, aby sterowniki z Visty działały, na stronie nVidii można natomiast przeczytać (chodzi o pkt. 3):Przez tę wersję nie są obsługiwane następujące modele notebooków: 1. Wykorzystujące technologię Hybrid Power notebooki z chipsetami firmy...
Mam problem ze sterownikami do redeona xpres 200m . A mianowicie wyglada to tak :mam laptopa Fujitsu SiemensAmilo li 1718 był na nim windows vista lecz ten system bardzo mi nie wasował wiec postanowiłem postawic na nim xp . wszystko sie...
Sterowniki pobierałeś z http://www.fujitsu-siemens.com.pl/support/downloads.html ? Z tego co widzę brak jest sterowników do Win XP . Mam podobny problem z moim amilo L1310G , zainstalowałem XP
Witam. Miałam lekkie problemy z moim laptopem, coś tam mu nie ten, został sformatowany. Nie mam płyty ze sterownikami, laptop jest w rodzinie już od paru lat. Jestem kompletnie zielona, więc proszę o pomoc..bo chciałabym słuchać...
Witam. mam problem z wbudowana irda w laptopie. poprostu nie dziala. nie chce sie polaczyc z komorka. wydaje mi sie ze jest to problem ze strownikiem ktorego niemam. nie mam pojecia jaki sterownik sciagnac. nic nie bylo dolaczone do...
Witam, Wszystko jak w temacie:Notebook Fujitsu-SiemensAMILOPROV2010 1,5Ghz/512DDR/30GB HDDhttp://allegro.pl/item901523772_fujitsu_siemens_amilo_pro_v2010_1_5_512_30gb_wwa.htmlNówka Asus 9800GT...
CześćMam problem z WiFi w laptopie Fujitsu-SiemensAmiloPro V3505.Nagle po włączeniu komputera program Intela do obsługi WiFi wyrzucił komunikat, że sieć WiFi jest wyłączna sprzętowa i aby ją włączyć...
Witam!Podam parametry mojego przyjaciela:Komputer System operacyjny Microsoft Windows Vista Home EditionDodatek service pack systemu operacyjnego -DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Płyta główna Typ procesora Mobile DualCore Intel Pentium M, 1666 MHz (6 x 278)Nazwa płyty głównej FUJITSU SIEMENS
Mam laptopa Fujitsu SiemensAmiloPro V2055 z systemem operacyjnym Windows XP Professional. Czas jakiś temu zmuszony byłem sformatować dysk, ponieważ cały komp był zawirusowany i kiepsko działał. Po formacie udało mi się z powrotem wszystko...
Mam notebooka Fujitsu/siemens model podam jak będę w domu bo na razie w robocie jestem. Ściągnełem program, który robi raporty o wszystkim co jest w kompie, i tam wyczytałem taką informację. Słyszałem, że karta dźwiękowa może być zintegrowana z płytą główną i żeby mieć sterowniki...
Nie podam CI konkretnego linka, bo producent broni się przed takim downloadem. Tu masz stronę z Amilo PI 2530 download, wybierz system operacyjny, potem sterowniki/drivers do karty graficznej/graphics card i poszukaj swojego modelu karty x2300 lub X2X00. Zainstaulejesz zapewne...