witam :) jestem tu nowy i prosze o pomoc. wszystko wyjasniam otuz nie mam dzwieku w swoim komputerze mam karte dzwiekowa zintegrowana z płyta. wgrywałem wszelakie sterowniki od dzwieku, uzywałwm programow do sciagania
Witam!Nabyłem płytę główną ASRock 970 Extreme 3, posiada ona wbudowany układ Realtek HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec).Widziałem na innym forum że ludzie instalują zmodowane sterowiniki z Creative X-Fi na tego Realtek'a.Razem ze sterownikami jest taki programix - Creative THX TruStudio, ale bardzo ograniczony. Można dać upgrade ale wtedy...
Witam mam problem z dzwiekiem , gdyz bylo wszystko ok , dopoki nie rozkrecilemkarty graficznej . Wkrecilem karte wlaczylem kompa i nie ma dzwieku . Karte graficznarozkrecalem poniewaz niechcacy wiatrak z karty graficznej zlamalem 2 te takie listki cosie kreca i je przykleilem . Data i godzina takze mi sie usunela...
Witam,sprawa wyglada nastepujaco. Mam zintegrowany dzwiek na plycie glownej, glosniki dzialaja poprawnie, natomiast jezeli chodzi o nagrywanie zaczynaja sie juz schody. Mam windowsa XP i zainstalowane sterowniki do plyty glownej, jednak wchodzac w opcje zaawansowane dzwieku (tam...
Witam:)Mam dziwny problem z dzwiekiem jak juz zasygnalizowalem w temacie:P Mianowicie chodzi o to, ze dzwiek jest przez pierwsze kilka minut od włączenia komputera w sumie to do czasu kiedy chce np uzyc słownika i puscić sobie wymowe albo odtworzyc filmik na youtube- poprostu dzwiek...
Próbowałeś usunąć w menedżerze urządzeń? Właściwości na karte dźwiękowa i Odinstaluj...Tak próbowałem.. W menagerze nie da rady usunąć, gdyż pisze że nie mozna usunac bo jes to potrzebne do rozruchu komputera... W Biosie patrzylem i jest włączona... pod tym linkiem masz poruszony ten sam temat, mozesz dokladniej sie dowiedziec co i jak : https://forum.dobreprogramy.pl/problem-ze-
Witam ! Od paru dni jestem posiadaczem nowego komputera,informatyk ktory instalowal system i wszystkie sterowniki poinformowal mnie ze posiadam najnowsze sterowniki i wszystkie sa poprawnie zainstalowane. Zainstalowalem CS:GO zauwazylem ze mam jakies dziwne echo tak jakbym gral w akwarium,albo jakims kubku i mam...
Witam wszystkich! Jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy! Chodzi o to ze pewnego dnia w moim komputerze byl dzwiek wszystko gralo i buczalo i bylo okay. Jednak na drugi dzien zauwazylem ze nie mam dzwieku. Tak jakby sterownik sie usunal samoistnie co jest dziwnie chociaz...
Witam mam problem z laptopem Asus F5N nie mam pojecia jaki mam zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej. Na początku laptop był na xp po przeinstalowaniu na windows 7 wystąpił problem nie wykrywa karty dźwiękowej wiec mysle ze to cos ze sterownikiem prawy dolny róg brak...
Witam.Mam problem, mianowicie przesiadlem sie z Windows 7 na XP bo 7 nie ciagnal dobrze, i kiedy instaluje sterowniki karty dzwiekowej (Realtek High Definition Audio) w Windows XP, wlacza sie wyszukiwarka sprzetu gdzie zawsze znajdywalo karte dzwiekowa i instalowalo
Witam Mam mały problem z kartą ASUS'a i pilnie potrzebuję pomocy.Problem polega na wyłączaniu się karty po czasie. Ktoś kto ma tego Xonar'a wie że jak ładują się sterowniki po włączeniu komputera słychać z karty tj. dwa kliknięcia, wtedy karta działa dobrze. Po pewnym czasie słuchania muzyki słychać z niej jedno ''kliknięcie'' i z...
Podłączajac sluchawki do gniazda komputer tak jakby w ogole ich nie czytal i nic w nich nie slychac - podejrzewam ze jakis problem ze sterownikami ale wchodzac w menedzera urzadzen widnieje jedynie urzadzenie zgodne ze standardem High Definition Audio. Na pasku zadan na ikonce glosnika widnieje cyfrowe urzadzenie audio (S/PDIF). Takze nie wiem jaka karte...
WItam,w ostatnim czasie robilem formata komputera, poniewwaz jakis wirus mi sie wkradl. Niestety zgubilem plyte ze sterownikami, wiec probowalem znalezc sterowniki w internecie, ale wszystkie ktore sciagnalem i chcialem zainstalowac sie nie dalo. Kupilem zewnetrzna karte dzwiekowa...
Witam ostatnio kupiłem do swojego kompa "Hp dc7700 " karte graficzną "asus 5570" i od czasu podłaczenia karty system wogóle mi nie wykrywa karty dzwiekowej relatek ;/ na samym początku wyskakiwał mi bład że nie wykrył sterownika w menadżerze urządzeń "pci simple communications" ...