Skocz do zawartości

sterowniki dzwieku gf 5500

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki dzwieku gf 5500

Brak dźwięku - Windows XP

witam :) jestem tu nowy i prosze o pomoc. wszystko wyjasniam otuz nie mam dzwieku w swoim komputerze mam karte dzwiekowa zintegrowana z płyta. wgrywałem wszelakie sterowniki od dzwieku, uzywałwm programow do sciagania
  • Windows XP
  • napisane 09 11 2014 07:16
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 10558

Mod Realtek HD do X-Fi MB

Witam!Nabyłem płytę główną ASRock 970 Extreme 3, posiada ona wbudowany układ Realtek HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec).Widziałem na innym forum że ludzie instalują zmodowane sterowiniki z Creative X-Fi na tego Realtek'a.Razem ze sterownikami jest taki programix - Creative THX TruStudio, ale bardzo ograniczony. Można dać upgrade ale wtedy...

Brak dźwięku

Witam mam problem z dzwiekiem , gdyz bylo wszystko ok , dopoki nie rozkrecilemkarty graficznej . Wkrecilem karte wlaczylem kompa i nie ma dzwieku . Karte graficznarozkrecalem poniewaz niechcacy wiatrak z karty graficznej zlamalem 2 te takie listki cosie kreca i je przykleilem . Data i godzina takze mi sie usunela...
  • Kosz
  • napisane 13 09 2012 17:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3450

System nie wykrywa mikrofonu

Witam,sprawa wyglada nastepujaco. Mam zintegrowany dzwiek na plycie glownej, glosniki dzialaja poprawnie, natomiast jezeli chodzi o nagrywanie zaczynaja sie juz schody. Mam windowsa XP i zainstalowane sterowniki do plyty glownej, jednak wchodzac w opcje zaawansowane dzwieku (tam...

Dziwny problem z dzwiekiem

Witam:)Mam dziwny problem z dzwiekiem jak juz zasygnalizowalem w temacie:P Mianowicie chodzi o to, ze dzwiek jest przez pierwsze kilka minut od włączenia komputera w sumie to do czasu kiedy chce np uzyc słownika i puscić sobie wymowe albo odtworzyc filmik na youtube- poprostu dzwiek...

Problem ze sterownikami i dzwiękiem Windows XP

Próbowałeś usunąć w menedżerze urządzeń? Właściwości na karte dźwiękowa i Odinstaluj...Tak próbowałem.. W menagerze nie da rady usunąć, gdyż pisze że nie mozna usunac bo jes to potrzebne do rozruchu komputera... W Biosie patrzylem i jest włączona... pod tym linkiem masz poruszony ten sam temat, mozesz dokladniej sie dowiedziec co i jak : https://forum.dobreprogramy.pl/problem-ze-

problem z dzwiekiem w cs go/ts3/yt

Witam ! Od paru dni jestem posiadaczem nowego komputera,informatyk ktory instalowal system i wszystkie sterowniki poinformowal mnie ze posiadam najnowsze sterowniki i wszystkie sa poprawnie zainstalowane. Zainstalowalem CS:GO zauwazylem ze mam jakies dziwne echo tak jakbym gral w akwarium,albo jakims kubku i mam...

Instalacja sterowników Realtek - Windows7

Witam wszystkich! Jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy! Chodzi o to ze pewnego dnia w moim komputerze byl dzwiek wszystko gralo i buczalo i bylo okay. Jednak na drugi dzien zauwazylem ze nie mam dzwieku. Tak jakby sterownik sie usunal samoistnie co jest dziwnie chociaz...
  • Windows 7
  • napisane 23 05 2014 18:00
  • Wyświetlenia: 3443

Pomoc w doboru sterownika audio

Witam mam problem z laptopem Asus F5N nie mam pojecia jaki mam zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej. Na początku laptop był na xp po przeinstalowaniu na windows 7 wystąpił problem nie wykrywa karty dźwiękowej wiec mysle ze to cos ze sterownikiem prawy dolny róg brak...

Realtek, Sterownik, Niebieski ekran !

Witam.Mam problem, mianowicie przesiadlem sie z Windows 7 na XP bo 7 nie ciagnal dobrze, i kiedy instaluje sterowniki karty dzwiekowej (Realtek High Definition Audio) w Windows XP, wlacza sie wyszukiwarka sprzetu gdzie zawsze znajdywalo karte dzwiekowa i instalowalo
  • Windows XP
  • napisane 12 06 2011 21:18
  • Wyświetlenia: 2935

Xonar DX - wyłącza się po czasie

Witam Mam mały problem z kartą ASUS'a i pilnie potrzebuję pomocy.Problem polega na wyłączaniu się karty po czasie. Ktoś kto ma tego Xonar'a wie że jak ładują się sterowniki po włączeniu komputera słychać z karty tj. dwa kliknięcia, wtedy karta działa dobrze. Po pewnym czasie słuchania muzyki słychać z niej jedno ''kliknięcie'' i z...

Problem z dźwiękiem

Podłączajac sluchawki do gniazda komputer tak jakby w ogole ich nie czytal i nic w nich nie slychac - podejrzewam ze jakis problem ze sterownikami ale wchodzac w menedzera urzadzen widnieje jedynie urzadzenie zgodne ze standardem High Definition Audio. Na pasku zadan na ikonce glosnika widnieje cyfrowe urzadzenie audio (S/PDIF). Takze nie wiem jaka karte...

Sterowniki do płyty MSI MS-7173 (RC410M) - audio.

WItam,w ostatnim czasie robilem formata komputera, poniewwaz jakis wirus mi sie wkradl. Niestety zgubilem plyte ze sterownikami, wiec probowalem znalezc sterowniki w internecie, ale wszystkie ktore sciagnalem i chcialem zainstalowac sie nie dalo. Kupilem zewnetrzna karte dzwiekowa...
  • Płyty Główne
  • napisane 26 02 2013 22:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7209

NIe wykrywa karty dzwiekowej zintegrowanej

Witam ostatnio kupiłem do swojego kompa "Hp dc7700 " karte graficzną "asus 5570" i od czasu podłaczenia karty system wogóle mi nie wykrywa karty dzwiekowej relatek ;/ na samym początku wyskakiwał mi bład że nie wykrył sterownika w menadżerze urządzeń "pci simple communications" ...