Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników...
Próbowałeś usunąć w menedżerze urządzeń? Właściwości na karte dźwiękowa i Odinstaluj...Tak próbowałem.. W menagerze nie da rady usunąć, gdyż pisze że nie mozna usunac bo jes to potrzebne do rozruchu komputera... W Biosie patrzylem i jest włączona... pod tym linkiem masz poruszony ten sam temat, mozesz dokladniej sie dowiedziec co i jak...
Witam mam problem z laptopem Asus F5N nie mam pojecia jaki mam zainstalowac sterowniki do karty dzwiekowej. Na początku laptop był na xp po przeinstalowaniu na windows 7 wystąpił problem nie wykrywa karty dźwiękowej wiec mysle ze to cos ze...
Witam wszystkich forumowiczów Mam dosyć denerwujący problem z dźwiękiem. Otóż często lecz nie zawsze dźwięk przestaje mi działać podczas oglądania filmów, filmików (wydaje mi sie ze częściej jak oglądam przez internet),a szczególnie przy przewijaniu. Lecz co ciekawe jak ponownie uruchomię komputer to
Witam, mam od paru dni pewien uciążliwy problem.Zacznę tak:Komputer którego używam nie jest cudem techniki. 2gb ram, karta graficzna GF 9600GT 512mb, procesor dwurdzeniowy 2x2,66 ghz.System Windows 7 (32 bitowy), sterowniki do karty dzwiekowej i graficznej są...
OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
OTL Extras logfile created on: 2013-07-03 19:15:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = E:\Moje Dokumenty\Pobieranie64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,99 Gb Total Physical Memory | 6,40 Gb Available Physical...
Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające...
OTL Extras logfile created on: 2013-09-19 17:01:27 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = F:\_-_Programy- Instalki_-_\OTL Program sprzątajacy logi64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16686)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd8,00 Gb Total...
Witam,Wczoraj zakupiłem ASUSa N55SF. Posiada on głośniki Bang&Olufsen. Cieszyło mnie to, że jakość dźwięku będzie ponad przecięta. Po kilku minutach używania laptopa podłączyłem subwoofer załączny w zestawie z laptopem marki SonicMaster, który tak reklamowano przy okazji tego laptopa. Po podłączeniu subwoofera dźwięk...
No cóż czas się rozstać Acer Travelmate 8371- możliwy odbiór osobisty Wrocław/PoznańJeśli cenisz sobie wysoką mobilność - niską wagę laptopa połączoną z długim czasem życia na baterii oraz ergonomię pracy jaką daje dobrej klasy wbudowany 13.3 calowy monitor oraz wygodna klawiatura to właśnie aukcja dla Ciebie!Laptop zakupiony 15 miesięcy temu od dystrybutora Acer poprzez odsprzedaży towaru...