win32k.sys - to sterownik karty graficznej odinstaluj z panelu sterowania dodaj usuń programysterownik powinieneś znaleść tu http://driverscollection.com/?V=NVidia&S=1Odinstalowałem, teraz ściągam.No i problem dalej jest... tzn. sterowniki które pobrałem stąd --->...
Dzień dobry,mam problem związany ze sterownikami których nie moge zainstalować.Sprzęt w laptopieWindows Vista Home PremiumProcesor: Intel® Core(tm) 2 Duo CPUTyp systemu: 32-bitowy system operacyjnyKarta graficzna: GeForce8400M GSchciałem uaktualnić ...
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic...
powiedz mi nie wiesz moze co to za strona nvidia.pl ? bo ja nie znam http://www.nvidia.pl/object/notebook-win7-winvista-260.99-whql-driver-pl.htmldla win 7 32bit dla 64 bit sam sobie znajdz nie bedziemy robic wszystkiego za ciebie z GF 8m obsluguje takie karty ten sterownikGeForce 8M series:8800M GTS, 8600M GT,...
Witam!Od momentu kupna nowego notebooka (grudzień 2007) pojawia mi się blue screen. Długo jakoś trzymałem, ale teraz już mam tego serdecznie dość! Najczęściej w momencie gdy odpalam film. Zaczynam oglądać, wszystko niby fajnie, aż do momentu gdy się pokazuje blue screen... Odlicza sobie do 100 i koniec. Czasem się sam restartuje, czasem zostaje w takiej "pozycji", aż ja do...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep, Opinie, Cena w...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...
Dysk ma błąd End-to-end.Mógł byś zapuścić rozszerzony self-test, da się to zrobić w CrystalDiskInfo.Hmm, wydaje mi się, że to typowe wartości (nie tylko dla tego dysku) i póki co nie ma co się tym przejmować.EDIT:kolego BAKUNŚciągnij najnowsze BETA sterowniki:Drivers | GeForce << 64-bitDrivers |
To sprawdź ten menager.... choć wątpię aby to cokolwiek dało Kwestia problemu leży w sterownikach na 120%- wywalasz sterowniki od Geforce'a za pomocą panelu sterowania w kolejności w trybie awaryjnym-PhysX-...
Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd CD, dzięki czemu mogłem instalować...
Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...
Mam problem z fpsami w grze SW: The old Republic, ostatnio wywaliło mi mojego Geforce 8600 GTs , którego później zamieniłem na Geforce Gts 450 (http://allegro.pl/geforce-gts-450-512mb-128bit-gddr5-slicross-i4814924831.html) niestety otrzymałem wadliwą karte i...
Cześć wszystkim użytkownikom 4um.Mam następujący problem z kartą graficzną GeForce 7600GS... Dostałem ją od kumpla i po powrocie do domu przystąpiłem do jej montowania. Najpierw usunąłem wszystkie stare sterowniki mojej karty zintegrowanej i wyłączyłem komputer. Włożyłem ją w slot PCI-E i włączyłem komputer....