Skocz do zawartości

sterowniki geforce gt540m

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki geforce gt540m

Asus X53SV - czarny ekran oraz zacinanie w grach

Witam.Mam taki problem nawet nie wiem jak go opisać, bo nie wiem co tak na prawdę jest tego przyczyną. Kupiłem niedawno laptopa Asusa z serii X53SV. Parametry: i5-2410M CPU @2.30GHZ 2.30GHZ, karta graficzna Nvidia GeForce GT540M 2gb, 8Gb ramu.Otóż problem jest taki ściągnąłem 2 gry:cod black ops i Deus Ex, i jest tak...
  • Notebooki
  • napisane 02 09 2011 15:52
  • Odpowiedzi: 14
  • Wyświetlenia: 9169

(NIŻSZA CENA) Sprzedam Kartę Graficzną MSI RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR

Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za  rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep, Opinie, Cena w...

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS...

Awariia dysku SEAGATE 500GB

Dysk ma błąd End-to-end.Mógł byś zapuścić rozszerzony self-test, da się to zrobić w CrystalDiskInfo.Hmm, wydaje mi się, że to typowe wartości (nie tylko dla tego dysku) i póki co nie ma co się tym przejmować.EDIT:kolego BAKUNŚciągnij najnowsze BETA sterowniki:Drivers | GeForce << 64-bitDrivers |

problem z włączeniem karty graficznej

To sprawdź ten menager.... choć wątpię aby to cokolwiek dało Kwestia problemu leży w sterownikach na 120%- wywalasz sterowniki od Geforce&#39;a za pomocą panelu sterowania w kolejności w trybie awaryjnym-PhysX-...
  • Karty graficzne
  • napisane 29 01 2012 16:21
  • Odpowiedzi: 21
  • Wyświetlenia: 10113

Asus V9950 Ultra (FX5900Ultra)

Witam,Mam karte ASUS 9950 Ultra czyli GeForce Fx 5900 Ultra.Karta v9950 Ultra ma niby 256mb pamięci ale everast pokazuje 128.Karta jest taka jak w tym artykule http://pclab.pl/art7034-5.html i potwierdzenie na innej stronce http://hothardware.com/Reviews/Asus-V9950-Ultra--GeForce-FX-5900-Ultra/?page=1 Płytka...
  • Karty graficzne
  • napisane 17 09 2010 16:27
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 3504

Twój pierwszy komputer - historia naszego PeCeta

Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd CD, dzięki czemu mogłem instalować...

dziwne zachowania komputera

Witam.Niestety trochę się rozpiszę, bo "przypadłość" jest dość dziwna i nie łatwa do opisania... Jednak BARDZO PROSZĘ o przeczytanie tekstu, bo może okazać się, że coś z niego da się wywnioskowac.Wszystko zaczęło się gdy dostałem owy PC. Jego specyfikacja wyglądała tak:Zasilacz - MegaBajt 350W (tak, wiem czarna lista)Mobo - ASRock (nie pamiętam teraz dokładnie modelu ale to raczej...

Artefakty i wieszanie się systemu w aplikacjach 3D

Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
  • Karty graficzne
  • napisane 01 09 2010 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2973

Problem z FPSami /Instalacja Windowsa 8.1 na starszym sprzęcie

Mam problem z fpsami w grze SW: The old Republic, ostatnio wywaliło mi mojego Geforce 8600 GTs  , którego później zamieniłem na Geforce Gts 450 (http://allegro.pl/geforce-gts-450-512mb-128bit-gddr5-slicross-i4814924831.html) niestety otrzymałem wadliwą karte i...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 27 12 2014 18:39
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3521

Komputer nie włącza się po instalacji sterowników do grafiki

Cześć wszystkim użytkownikom 4um.Mam następujący problem z kartą graficzną GeForce 7600GS... Dostałem ją od kumpla i po powrocie do domu przystąpiłem do jej montowania. Najpierw usunąłem wszystkie stare sterowniki mojej karty zintegrowanej i wyłączyłem komputer. Włożyłem ją w slot PCI-E i włączyłem komputer....

Komputer zawiesza się w grach i filmach. Dodatkowo problem z ładowaniem systemu.

Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać" wydając dość piskliwy hałas.Zresetowałem...

Nowy komputer , sterowniki

Witam, mam nowy komputer, po zainstalowaniu systemu (Windows 7) przyszedł czas na sterowniki , wiem że te z płyt są pewnie przestarzałe więc lepiej pobrać je ze stron producentów i tu właśnie mam parę pytań , mianowicie chciałem zacząć o instalowania sterowników od płyty głównej gdyż słyszałem że w takiej właśnie...
  • Oprogramowanie
  • napisane 09 02 2014 22:05
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 3956

Problem z dźwiękiem w Cubase 5

Specyfikacja komputera:Plyta głowna ASRock B75 Pro M3Pamięć Corsair 8GB 1600mhzProcesor Intel i5-3450 quad 3,1 GhzKarta graficzna MSI Geforce 560ti 1GB Ram dual fanWindows 7 Ultimate 64-bitKarta dżwiękowa Edirol UA-25EXMonitory Edirol MA-150Cubase 5.1 - scrackowany Witam.Napisałem ten temat na kilku forach, bo nei wiedziałem, kto najlepiej mógłby...
  • Oprogramowanie
  • napisane 03 08 2013 13:03
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3751