Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
jak nie znasz konkretnej nazwy modelu to polecam ci poszukac samemu metoda prob i bledow http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=242202&taskId=135tu masz tych sterownikow od zaje.... sciagaj pokoleji instaluj i sprawdzaj czy dziala tzn chodzi tylko o te z samej gory...
Witam,mam do sprzedania laptopa jak w tytule - HP Compaq 6720s.Allegro:http://allegro.pl/hp-compaq-6720s-2-gb-ram-250-gb-vista-i1972786075.htmlLaptop jest w pełni sprawny, w stanie dobrym.Posiada zainstalowany system Microsoft Windows Vista Home Premium SP2 x86 w polskiej wersji językowej oraz wszystkie niezbędne...
Jakiś czas temu wymieniałem w laptopie HP Compaq nx 7400 dysk twardy na Seagate 80 GB. Dysk wmontowali mi elegancko w serwisie jednak windowsa nie postawili bo życzyli sobie za to 80 zł. Mam dwie płytki bootowalne windowsa: XP HE i Viste. Na obu uruchamia się instalacja, ładują się pliki instalatora i pojawia się napis, że nie znalazło dysku twardego i...
WitamOd razu napiszę iż jestem początkującym użytkownikiem forum i z góry przepraszam wszystkich za wszystkie błędy jakie tu wystąpią.A więc tak: mój problem polega na braku internetu na komputerze kliencie w sieci neostrada->komp->klientOdrazu napiszę iż obydwa komputery to laptopy: komp- Acer TravelMate, klient-HP Compaq nx6310 Sieć jest...
Witammam twardy orzech do zgryzienia...Znajomy chcial sobie zainstalowac na nowo windowsa, zlecil to zadanie nieodpowiedniej osobie niestety...Jest to laptop HP - Compaq NX7400Powinien miec partycje z instalka windowsa XP, niestety wszystkie partycje z dysku zostaly usuniete.Przy probie instalacji windowsa xp z plyty nie widzi dysku SATA, laptop nie ma...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Witam ;) Posiadam laptopa HP Compaq nx6310 (Ta "lepsza" wersja z dwurdzeniowym procesorem i układem GMA945). Od razu wspomnę też, że bateria w laptopie praktycznie nie istnieje. Pracuje max kilka minut, ale tyle mi wystarczy na czas przenoszenia laptopa z jednego miejsca na drugie.Poprzednio sprzęt pracował na systemie Windows XP Professional SP3,...
Witam !! Nie wiem czy to jest dobry dzial wiec jeśli jest to nie odpowiedni dzial to prosze moderatorów o przesuniecie go. Poszukuje sterowników do komputera o parametrach : System Produkt ..........................................Compaq Deskpro 2000MemorieProcesseur ...............................Pentium® w/ MMX...
Witam ...Mam taki problem.Chcę zainstalować na moim Laptopie Sferię ponieważ stacjonarny PC siadł na dłużej.Instalacja przebiega pomyślnie. Ale jak chcę się połączyć z netem to jest taka sytuacja:W momencie gdy już zostaję podłączony do sieci pojawia się zegar (czas połączenia). W moim przypadku pojawia się zegar i natychmiast po pojawieniu się czasu...
witam jesli ktos by mi mogł wskazac z kad sciagnac sterownik karty muzycznej to bylbym bardzo wdzieczny Typ procesora Intel Pentium 4, 2266 MHz (17 x 133) Nazwa płyty głównej Compaq Evo D310 Mikroukład płyty głównej Intel Brookdale-G i845G Karta dźwiękowa Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [A-1]po...
witam jesli ktos by mi mogł wskazac z kad sciagnac sterownik karty muzycznej to bylbym bardzo wdzieczny Typ procesora Intel Pentium 4, 2266 MHz (17 x 133) Nazwa płyty głównej Compaq Evo D310 Mikroukład płyty głównej Intel Brookdale-G i845G Karta dźwiękowa Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [A-1] po...
WitamKupiłem Compaq Armada M300 i przeinstalowałem system (Win XP). Posiadam zainstalowane steroniki do: ATI Rage LT Pro (wrzuciły się automatycznie z XP). W ustawieniach Ekranu wyświetla mi: (Kilka monitorów) na ATI 3D RAGE LT PRO i rzeczywiście w Zaawansowanych mogę wybierać 3 rodzeje monitorów, z czego każdy domyślny (wszystkie działają tak samo).Mam...
Mam laptop HP compaq presario CQ 70-130,po pozbyciu sie visty zainstalowalem Win XP i jest problemz grafit karta NVIDIA 9200 nie ma traibera do niej na XP.,zaden niechodziMam laptop HP compaq presario CQ 70-130,po pozbyciu sie visty zainstalowalem Win XP i jest problemz grafit karta NVIDIA 9200 nie ma traibera do...