Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Witam !!Kiedyś wpadłem na pomysł udostępnienia sobie połączenia internetowego za pomocą kabla.Mam 8mb łącze z UPC, łącze się z internetem za pomocą standardowego modemu od nich.Modem mam podłaczony do PC i chciałem udostępnić neta na laptopie. System na PC to XP,na laptopie Windows 7 Ultimate. Skonfigurowałem...
1. Robie to tak: ustawiam zeby jako 1 czytalo z napedy CD. Instalator Windowsa XP sie laduje, potem wyskakuje jakis komunikat ze nie mam partycji czy cos takiego i ze nie moge zainstalowac Windowsa. Co mam zrobic???? Co to jest dysk SATA? Nie mam stacji dyskietek, a na prawde chce zmienic Windowsa na XP. problem z podaniem sterowników do SATA, najlepszym...
Witam.Przeprowadzilem sie, bo zaczynam studia. Pojawil sie problem przy laczeniu mojego PeCeta z laptopem brata i Internetem. Sprzęt:PC z Windows 7Laptop Windows Vista BusinessKarta sieciowa do PC: Pentagram Hornet P 6132-11Modem: ArrisRouter: BelkinDostawca Internetu: UPCInternet bezprzewodowy na laptopie...
2. Masz sieć WiFi i tutaj sprawcą krótkich połączeń jest Vista. Ten system jest w tym kierunku bardzo niedopracowany i bardzo dużo ludzi ma właśnie problemy aby w nim sie połączyć do sieci bezprzewodowej. Oczywiście posprawdzaj to co napisał kolega sklsk. Ale moja rada jest taka aby poszukać nowych sterowników do karty...
Witam . Mój problem wygląda następująco . Robiłem format w laptopie HP Pavilion g6 1215ew. Po zainstalowaniu nowego Windowsa 7 Ultimate 64bit , mam problem z połączeniem internetowym , otóż . Mam 1 główny komputer stacjonarny a drugi mój właśnie laptop. Brakuje mi sterowników do karty...
WitamNie ukrywam, że nie jestem zaawansowanym użytkownikiem komputera i mam maly problem. Ostatnio kupiłem PC Dell Optiplex gx280system operacyjny Windows XP Prof.chipset intel 915 expres chipset familyprocesor pentium 4 2,8 GHzgrafika nieważne (z tym nie mam problemu jak i z dźwiękiem)karta sieciowa zintegrowanaI tu...
Witam! kupilem 3 dni temu nowego lapka - Dell Inspirion Q15R, z karta graficzna GeForce 525M. Tak jak podejrzewalem po odpaleniu lapka i zainstalowaniu sterownikow do kartysieciowej, trzeba bylo...
No więc tak : Laptopy bardzo często mają wyłącznik wi-fi... Sprawdź czy po prostu nie wyłączyłeś karty...Nie nie mam włącznika w swoim laptopie. Już szukałem Potem sprawdź w menedżerze urządzeń czy są sterowniki - tj Panel-Sterowania->System->Sprzęt->Menedżer urządzeń i...
Witam.Mam problem z podłączeniem karty WiFi, nie wiem co mam robić. Przekopałem wszystkie pliki co mają w nazwie "sieć", "internet", "konfiguracja" i internetu dalej nie ma. Kupiłem dzisiaj kartę, którą sprzedający podłączył do swojego laptopa i działała. Po włożeniu jej do mojego...
Bardzo, Bardzo proszę o sprawdzenie mojego loga. Wyrzucilam pare dni temu trojana, ale jeszcze cos mi nie gra. Z gory dziekujeOto log:Logfile of HiJackFree v3.0Scan saved at 11:28:08, on 2007-12-03Platform: Windows XP Dodatek Service Pack 2 (Windows NT 5.1.2600)MSIE: Internet Explorer v 6.0 Dodatek Service Pack 2 (6.0.2900.2180)Running...
zakladam ze oba oryginalne to jest laptop czy PC ? Spotkałem się z podobnym przypadkiem w laptopie, wystarczylo dopasować sterowniki ale tutaj jest coś grubszego, więc spróbuj przeinstalować system ( inna instalka?) albo wróć na vistęJak najbardziej oba Windowsy tzn. XP jak i Vista są oryginalne. Jest to laptop...
Witam.Posiadam taki oto Tuner TV :http://www.gdbint.com.au/Product.aspx?pID=469Jest on podlaczony pod usb do laptopa(DEll 1525).Do laptopa mam rowniez podlaczony monitor (DELL ) wejsciem VGA.Zainstalowalem najnowsze sterowniki i do karty i...
Powiedz mi w jaki sposob zmieniles adres mac kartysieciowej ?? bo tego sie nie da zrobic Da się zrobić i to przy pomocy bardzo prostych programików jak nie kiedy w ustawieniach sterownikakartysieciowej...