Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...
Od paru lat jestem posiadaczem kierownicy Sidewinder Microsoftu. Do tej pory działało wszystko idealnie, lecz gdy po paru miesiącach ją podłączyłem wywaliło mi żółtą chmurkę z powyższym napisem (w menedżerze urządzeń widnieje jako "nieznane urządzenie").Co...
Kierownice kupiłem już chyba pół roku temu i wszystko było z nią dobrze ale miesiąc temu porzyczyłem ją koledze no i poszedłem po nią dzisiaj i w ustawieniach wszystko jest ok wszystkie przyciski działają widzi pedały i kierownice ale gdy włączam gre (NFS Undercover i Bus Driver) to w ustawieniach nie moge ustawić...
Mam system WinXP i zakupiłem kierownicę firmy TRACER TRK-V8 extreme speed. Zainstalowałem sterowniki z płytki którą dostałem i podłączyłem urządzenie. Najpierw pisało że urządzenie jest gotowe do urzycia,później jednak wyskoczyła informacja "Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale...
Witam. Mam problem z kierownicą tracer drifter. Problem polega na tym że kierownica nagle podczas grania zawiesiła się na maksymalnym skręcie w lewo. Znaczy kierownica w grze, bo normalnie można nią kręcić Ale w grze odczytuje ze skręca tylko w lewo. Próbowałem reinstalowac...
ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plyte główna na początek ;]lecz nie wiem jaka kupic na jaki socket itp;p i czy lepiej...
Masz wszystkie sterowniki od kierownicy ?Często się zdarza że jakaś gra nie współpracuje z kierownicami/padami itp...Poszukaj jeszcze w ustawieniach gry
Więc mam problem z myszką : Manta MM 753Gdy podłączam kartę pod WEJSCIE USB ( myszka bez przewodowa ) To Mam tylko dzwięk ze znaleziono nowy sprzęt lecz nie mam na karcie USB sterownika \ :?I właśnie jeśli sie nie da TO MOŻE WIECIE GDZIE NAPOTKAĆ STEROWNIK DO TEJ MYSZY...
Ja bym nie brał media tech-a, a to dlatego że po jakimś czasie użytkowania kierownica albo lekko skręca w lewo, albo lekko skręca w prawo,albo w ogóle nie działała,ja zawsze tak miałem z kierownicami typu media tech , apollo , manta , ale jakieś pół roku temu kupiłem sobie...
Na początek spróbuj odinstalować te sterowniki z kierownicy. Rundll32.exe często jest wirusem, prawdłowa jego logalizacja to C:\Windows\System32\Rundll32.exe, w innym wypadku jest to trojan. Podaj log z HijackThis. Te plik możesz pobrać ze stronyhttp://p-nand-q.com/download/rundll32.htmlProbowalem...
Witammam pewien problem z pendrive'em na viscie. Otoz gdy je podlaczam wyskakuje mi okienko ze jakis blad z rundll32.exe a gdy biore zeby mi zainstalowalo sterowniki czy tam odnalazlo problem to wtedy jest blad z newdev.exe. Wie ktos moze o co chodzi ? Wydaje mi sie ze dzieje sie tak odkad zainstalowalem sterowniki...
Na początek spróbuj odinstalować te sterowniki z kierownicy. Rundll32.exe często jest wirusem, prawdłowa jego logalizacja to C:\Windows\System32\Rundll32.exe, w innym wypadku jest to trojan. Podaj log z HijackThis. Te plik możesz pobrać ze stronyhttp://p-nand-q.com/download/rundll32.html
Witam! Niedawno (wczoraj) zakupilem glosniki Manta Multimedia 220W, to sa 2 glosniki + Subwoofer...Graja fajnie, ale jest jeden problem, Skala glosnosci na Subwooferze jest od 0 do 7...Gdy daje na 3, to Subwoofer strasdznie trzeszczy tam gdzie sa Basy, Bardzo przeszkadza to w sluchaniu muzyki 1. Mam wgrane odpowiednie ...