Skocz do zawartości

sterowniki kierownicy manta mm631cs

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki kierownicy manta mm631cs

Karta graficzna Jej działanie

Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date        , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 ,      ...

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

"Nie rozpoznano urządzenia USB"

Od paru lat jestem posiadaczem kierownicy Sidewinder Microsoftu. Do tej pory działało wszystko idealnie, lecz gdy po paru miesiącach ją podłączyłem wywaliło mi żółtą chmurkę z powyższym napisem (w menedżerze urządzeń widnieje jako "nieznane urządzenie").Co...

Problem z kierownicą

Kierownice kupiłem już chyba pół roku temu i wszystko było z nią dobrze ale miesiąc temu porzyczyłem ją koledze no i poszedłem po nią dzisiaj i w ustawieniach wszystko jest ok wszystkie przyciski działają widzi pedały i kierownice ale gdy włączam gre (NFS Undercover i Bus Driver) to w ustawieniach nie moge ustawić...

Kierownica firmy Tracer-duży problem

Mam system WinXP i zakupiłem kierownicę firmy TRACER TRK-V8 extreme speed. Zainstalowałem sterowniki z płytki którą dostałem i podłączyłem urządzenie. Najpierw pisało że urządzenie jest gotowe do urzycia,później jednak wyskoczyła informacja "Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale...
  • Archiwum
  • napisane 01 07 2007 09:03
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2119

Problem z kierownica tracer drifter!

Witam. Mam problem z kierownicą tracer drifter. Problem polega na tym że kierownica nagle podczas grania zawiesiła się na maksymalnym skręcie w lewo. Znaczy kierownica w grze, bo normalnie można nią kręcić Ale w grze odczytuje ze skręca tylko w lewo. Próbowałem reinstalowac...

na jaki sprzęt mnie stac(po sprzedaniu tego co mam +1000zl(okolo)

ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plyte główna na początek ;]lecz nie wiem jaka kupic na jaki socket itp;p i czy lepiej...
  • Archiwum
  • napisane 09 01 2008 15:59
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 1600

Komputery

Masz wszystkie sterowniki od kierownicy ?Często się zdarza że jakaś gra nie współpracuje z kierownicami/padami itp...Poszukaj jeszcze w ustawieniach gry

Sterownik/Oprogramowanie

Więc mam problem z myszką : Manta MM 753Gdy podłączam kartę pod WEJSCIE USB ( myszka bez przewodowa ) To Mam tylko dzwięk ze znaleziono nowy sprzęt lecz nie mam na karcie USB sterownika \ :?I właśnie jeśli sie nie da TO MOŻE WIECIE GDZIE NAPOTKAĆ STEROWNIK DO TEJ MYSZY...
  • Archiwum
  • napisane 22 09 2008 21:44
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2034

Nowa Kierownica

Ja bym nie brał media tech-a, a to dlatego że po jakimś czasie użytkowania kierownica albo lekko skręca w lewo, albo lekko skręca w prawo,albo w ogóle nie działała,ja zawsze tak miałem z kierownicami typu media tech , apollo , manta , ale jakieś pół roku temu kupiłem sobie...
  • Archiwum
  • napisane 26 07 2008 12:08
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2127

Problem z rundll32.exe

Na początek spróbuj odinstalować te sterowniki z kierownicy. Rundll32.exe często jest wirusem, prawdłowa jego logalizacja to C:\Windows\System32\Rundll32.exe, w innym wypadku jest to trojan. Podaj log z HijackThis. Te plik możesz pobrać ze stronyhttp://p-nand-q.com/download/rundll32.htmlProbowalem...
  • Windows Vista
  • napisane 08 06 2007 19:28
  • Wyświetlenia: 17940

Problem z rundll32.exe

Witammam pewien problem z pendrive'em na viscie. Otoz gdy je podlaczam wyskakuje mi okienko ze jakis blad z rundll32.exe a gdy biore zeby mi zainstalowalo sterowniki czy tam odnalazlo problem to wtedy jest blad z newdev.exe. Wie ktos moze o co chodzi ? Wydaje mi sie ze dzieje sie tak odkad zainstalowalem sterowniki...
  • Windows Vista

Problem z rundll32.exe

Na początek spróbuj odinstalować te sterowniki z kierownicy. Rundll32.exe często jest wirusem, prawdłowa jego logalizacja to C:\Windows\System32\Rundll32.exe, w innym wypadku jest to trojan. Podaj log z HijackThis. Te plik możesz pobrać ze stronyhttp://p-nand-q.com/download/rundll32.html
  • Windows Vista

Trzeszczenie Głośników...(Subwoofera)

Witam! Niedawno (wczoraj) zakupilem glosniki Manta Multimedia 220W, to sa 2 glosniki + Subwoofer...Graja fajnie, ale jest jeden problem, Skala glosnosci na Subwooferze jest od 0 do 7...Gdy daje na 3, to Subwoofer strasdznie trzeszczy tam gdzie sa Basy, Bardzo przeszkadza to w sluchaniu muzyki 1. Mam wgrane odpowiednie ...
  • Archiwum
  • napisane 22 09 2006 17:53
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4657