Skocz do zawartości

sterowniki omega 090 klawiatura

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki omega 090 klawiatura

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11705

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41707

Tworzenie się automatycznie skrótów na pendrive

Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Medion MD 96500 proszę o pomoc !

Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

Problem ze znalezieniem sterowników do karty dźwiękowej

Witam dzisiaj sobie chciałem zrobić format, wszystko ładnie pięknie zrobione a tu patrze niema sterowników do karty dźwiękowej próbowałem zaaktualizować ale niestety nie znajduje mi sterowników więc nie wiem co robić i napisałem tutaj:potrzebuje poprostu sterowników ale nie mogę...
  • Archiwum
  • napisane 01 08 2007 00:30
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 7035

[ster] Problem z znalezieniem i dospasowaniem sterowników

Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników...
  • Archiwum
  • napisane 04 07 2007 21:50
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8453

pomocy prosze!

Hej! jestescie moja ostatnia deska ratunku...dwa dni temu zrobilam format i musialam nalozyc na siebie sterowniki (tak stwierdzil moj sasiad) i nie mam dzwieku...w ogole! grafike juz dopasowalismy, ale z tym nie moge dac sobie rady:( mam system windows xp, nie mam plytki ze sterownikami.. w everescie mam...
  • Archiwum
  • napisane 22 05 2008 19:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1105

Notoryczne zawieszanie podczas grania na Viście i 7

OTL.txtOTL logfile created on: 2009-11-07 13:17:12 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.4.0 Folder = C:\Users\dawido\Desktop64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,87 Gb Available Physical...
  • Windows 7
  • napisane 02 11 2009 19:27
  • Odpowiedzi: 17
  • Wyświetlenia: 14463

Sterowniki

mam problem z sterownikami dzwiekowymi mialem formata i nie mialem plyty z sterownikami i nie moge ich nigdzie znalesc HELP!! plyta głowna Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.
  • Archiwum
  • napisane 19 02 2008 22:23
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1295

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Ram sprawdzalem pojedynczo i nic nie stwierdzilem nawet 3d mark 03 na full dzialal bez zarzutówpare informacji o kompie:Typ czujnika Winbond W83697HF (ISA 290h)Nazwa płyty głównej Epox 4SDA / 8K3A / 8K9A / 8KHA / 8KHM Series Temperatury Płyta główna 33 °C (91 °F)Procesor 46 °C (115 °F) Wentylatory Procesor 1795 RPM Wartości napięć Napięcie rdzenia procesora 1.58 V+3.3 V 3.26 V+5 V 4.87 V+12...

jakie sterowniki? pod zestaw komputerowy.

Witam wczoraj wgrałem system windows XP home edition do swojego kompa ogolnie na nim jest ze powinien chodzic na xp profesjonal jest to jakas roznica?? i teraz nie mam pojecia jakie sterowniki musze poinstalowac nie moge dopasowac nic udało mi sie tylko przez wi-fi połączyc z netem. sciągnełem everest i posiadam wszystkie dane podpowie mi ktos jakie...
  • Windows XP
  • napisane 04 01 2013 15:05
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 3843

komputer sie zacina podczas minimalizowania filmów na yt i BSOD

Witam.Mam pewiem problem z oglądaniem zmaksymalizowanych filmów na youtube.Prawie zawsze jak oglądam jakikolwiek filmik na youtube i chce włączyć na pełny ekran to cała przeglądarka się zawiesza. Czasami od razu, czasem po kilku sekuncach zcina ekran i musze klikac esc poczekać 5-10sek by wróciło do normy. Czasami mi przy zacięciu wywala blue screena, lecz nie jestem w stanie podać kodu błędu...

Ping (problem z internetem)

Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje disconnect.Posiadam router netgear jwnr2000...