Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez odblokowywaniem/flashowaniem/manipulowaniem...
ale ja instaluje te ktore dostalem na plytce tj.sterowniki i oprogramowanie orange freedom najnowsze sterowniki to instaluje do plyty grafiki etc..od orange mam zainstalowane te co dostalem a podobno temofdemy to nic jak jakas podrobka...
Witam, ostatnio skończyła mi się umowa z TP i kupiłem router w Orange.Zrobiłem wszystko według instrukcji, lecz nie mogę połączyć się z internetem na komputerze stacjonarnym poprzez kabel enthernet, na laptopie poprzez wifi się połączyłem.Poczytałem coś na ten temat i pisało, że mogę nie mieć pobranego sterownika do...
Witam, mam modem usb od orange ZTE MF636, posiada on slot na kartę pamięci SD, ale niestety, jesli chce tego "modemu" uzywac jako pendrive to musze instalowac sterowniki w nim zawarte do modemu... trochę to bez sensu, więc moje pytanie, jest jakas mozliwosc software'owa aby te
Witam explorer na pewno już jest do naprawy, ale to jest winna jakiegoś sterownika ;/ co do naprawy to dekompresia ,kopiowanie - expand nie przeszedł logi powinny być czyste ale na wszelki wypadek : CODE-BOXComboFix 09-02-19.01 - Bolo lol 2009-02-21 12:58:44.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.48.1045.18.1023.690 [GMT...
bardzo dziwne nie chce mi rozpoczac usuwania tego co mi napisales a robie wszystko tak jak opisales..te 000.temp usunołem bylo wiecej takich plikow np.001,002.temp w system32 usunołem wszystkie a to z rejestru to juz nie wiem jak wywalic ;/ComboFix 08-09-01.04 - fritzz 2008-09-03 7:08:46.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.682 [GMT...
witam. wczoraj mialem formata lecz dzis mam nowy problemik...w Grze Silkroad nie widze Wody ani okien... naprzyklad okna do logowania sie oto logi Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 22:46:36, on 2008-09-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0013)Boot mode: NormalRunning...
Witam,mam do sprzedania kilkadziesiąt sztuk takich urządzeń, wszystko wykonane przy pomocy profesjonalnych maszyn, a nie ręcznie w domu.Wygląd, rozmiar i funkcjonalność identyczna jak zaprezentowano na filmikach czy też na fotkach (jedynie kable od diod LED mogą się różnić oraz mocowanie kabli do urządzenia). Nie jest wymagana instalacja żadnego dodatkowego oprogramowania i
Witam mam problem ponieważ po podłączeniu do usb pada APOLLO wyłącza się on po paru sekundach. Wcześniej działał normalnie. Zainstalowałem do niego sterowniki i nic. Wszystkie inne urządzenia usb działają bez zarzutu. Próbowałem go podłączać na wszystkich portach ale nic to nie dało. nie jest on zepsuty gdyż menedżer urządzeń na chwilę go wykrywa po czym...
poszukuje pilnie sterowniki do modemu teltonika usb/H7.2 (U3G15L). Tata przyslal mi bezprzewodowy internet z karta orange free, ale zapomnial o sterownikach. nie mam mozliwosci odebrania ich od niego w najblizszym czasie a w necie nic nie moge znalezc;/ dodam ze viste jesli cos...
witam mam problem z internetem na moim windowsie 10. Mam internet radiowy z Orange, używam adaptera karty wifi ponieważ nioe mam możliwości podpięcia przez kabel internetu.Adapter to ":-link tl-wn725n . Sprawa wyglada nastepujaco iż wylaczyłem opcje oszczedzanie energi na tej karcie sieciowej, zeskanowalem komputer antywirusem oraz zaktualizowalem...
Witam.Każdego dnia wyłącza mi się internet i włącza po czasie od 2/3 do 7 minut. Kilka razy dziennie, od jednego razu do 5-ciu razy dziennie. Jest tak już od kilku lat. Obecnie mam komputer podłączony do routera kablem ethernet, ale ten sam problem występuje w konsoli (wi-fi), laptopach i w komórce. Internet mam bardzo szybki (jak dla mnie), 10Mb/s od Orange...
Udało się,Aktualizowałem Androida, moim błędem podczas aktualizacji było przyciskanie dwóch przycisków jednocześnie,a trzeba tylko dolny. Dodatkowo trzeba czekać z przyciśniętym przyciskiem tak długo aż zainstaluje sterowniki urządzenia.Panie Qauke jestem bardzo wdzięczny,wszyscy sadzili że jeśli mam blokadę sim lock to nie uda się podnieść wersji do 4.A...
Cześć,Najpierw zacznę od tego, ze twój dysk twardy ma badsectory - mówi o tym dziennik zdarzeń windows ( aż 6 razy )[ System Events ]Error - 2013-01-05 10:48:06 | Computer Name = PIOTREK | Source = Disk | ID = 262155Description = Sterownik wykrył błąd kontrolera na \Device\Harddisk2\DR3W Autoruns odznacz wszystkie wystąpienia w kluczu ->...