kupiłem tom toshibe ale skasowałem viste i nagrałem xp nie dostałem sterowników ,wie ktos gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego modelu toshiba satellite a200-1crPentium T2080Model A200-1CRProcesor Dual Core T2080 (1.73 GHz)1 MB, FSB...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Toshiba SAT A200-1vmchcę ściągnąć do niego sterowniki po zainstalowaniu XPwszystko byłoby proste, gdyby tutaj: http://tiny.pl/m339 albohttp://tiny.pl/pm5w był ten model, ale są inne nazwy i nie wiem które ściągnąć :/ktoś może ma ten laptop i do niego stery? bo jak ściągam cokolwiek z tych stron to leci po 10KB/s...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go...
I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows [95,98,98SE,2000,ME,XP,Vista,7,8]?Instalacja, naprawa, konfiguracja systemu...
Witam. Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam ten temat więc w razie czego prosze o przeniesienie.Od wczoraj borykam sie z pewnym problemem i chciałbym prosić o pomoc w tej sprawie.Na święta kupiłem matce netbooka: ASUS 1001PXD. Miał on wgrany windows 7 starter który jak wiadomo jest bardzo ograniczony jeżeli chodzi o personalizacje, dlatego też postanowiłem zainstalować na nim windows7...
CześćMam problem z WiFi w laptopie Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505.Nagle po włączeniu komputera program Intela do obsługi WiFi wyrzucił komunikat, że sieć WiFi jest wyłączna sprzętowa i aby ją włączyć należy użyć przełącznika.Laptop nie ma tak owego przełącznika. Ma przycisk...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
z tej pierwszej to zależy co Ci jest potrzebne. Ustawiasz sobie na jaki system. Na pewno do chipsetu, grafiki, audio. Jest ich sporo ponieważ ten model był wyposażany w użadzenia równych producentów:( Nie wiedomo do końca jakiej firmy masz np karte WiFi. Z tego względu pobierasz wszystkie sterowniki od
Wygrzebane na forum...Pojawił się dźwięk aczkolwiek nie działa regulacja głośności -------------------------------------------------------------------------------------------------------------| (1) Sciagamy sterowniki: |a. chipset => http://www.gigabyte.pl/download/mb/driver/17679/b. grafika => http://www.laptopvideo2go.com/drivers/xp c. dzwiek,...
A więc tak, w dniu wczorajszym bez powodu, podczas gry w gre internetową zaczęły mi wyskakiwać komunikaty "nastąpił błąd z twoim połączeniem", trwalo tak z 2-3 sec, i potem znowu dobrze (jakos to wytrzymałem...) Po wyłączeniu gry widze że nie moge wejść na żadną ze stron iternetowych, patrze na ikone sygnału wifi, i widze że nie jest połączony....
Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : Acer Aspire 5737ZIntel Core2Duo T6400 (2,00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)Up to 1407MB NVIDIA GeForce 9400M G 500GB...