Skocz do zawartości

sterowniki wifi do acer 5220

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sterowniki wifi do acer 5220

Logi - Wyskakujące reklamy w IE

Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...

Sterownik EXTENSA 5220

Człowieku zastanów się co piszesz, w ramach sterowników do karty sieciowej znajdują się sterowniki do WiFi, jeżeli nie jesteś na tyle bystry to skorzystaj z supportu Acera a nie wymądrzaj się tu.Jestes adminem a sam nie wiesz co piszesz...
  • Archiwum
  • napisane 17 01 2008 01:20
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 33967

Sterownik EXTENSA 5220

Jestes adminem a sam nie wiesz co piszesz ... Zapraszam żebyś zajrzał TUTAJI mozesz sobie spojrzec złaski swojej iż do Lana są sterowniki takie: File: LAN_Broadcom_v10.26.0.0_XP.zip File: Lan_ASF_Broadcom_v7.1.7_XP.zipNatomiast do WIFI są takie:Wireless_Broadcom_4311_v4.100.15.5_XP.zipWiec znim cos napiszesz to sam...
  • Archiwum
  • napisane 17 01 2008 01:20
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 33967

Instalacja Windows XP na laptopie ACER.

Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go...
  • Notebooki
  • napisane 24 01 2008 11:14
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 134642

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - Czy pracodawca mnie szpieguje

Ostatnio u mnie w firmie była przeprowadzona akcja z przeinstalowywaniem systemów, tworzeniem sieci i wieloma innymi zadaniami. Zastanawiam się czy przy tej okazji pracodawca nie pokusił się o monitorowanie odwiedzanych przeze mnie stron. Nie wiem czy to pomoże, ale na potrzeby tego pytania stworzyłem log z Hijacka i ComboFixProszę o analizę w kontekście tematu oraz w poszukiwaniu ewentualnych...

Trend Micro Internet Security - jak odinstalować?

Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
  • Oprogramowanie
  • napisane 15 03 2015 12:10
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6440

[net/win] Nietypowy problem z instalacją WIFI na XP

Witam!Niedawno kupiłem w sklepie laptopa Acer Aspire 5613AWLMi. Zainstalowałem sobie na nim WinXP SP2, i wszystko ok poza kartą bezprzewodową... sterownik który jest dolaczony do płyty nie pasuje...próbowalem na wszelkie znane mi sposoby, az w końcu oddałem do sklepu, zeby coś z tym zrobili....
  • Windows XP
  • napisane 16 06 2007 10:05
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1967

przyspieszenie sprzętowew ACER EXTENSA 5220

Witam.Proszę o pomoc w poniższym temacie.Posiadam laptopa ACER EXTENSA 5220 - system Vista Home Basic 32 bity. Karta graficzna Mobile Intel® 965 Express Chipset FamilyW ustawieniach ekranu - rozwiązywanie problemów nie mam mozliwości zmiany ustawień w przyspieszeniach sprzętowych. Komunikat - "bieżący
  • Windows Vista
  • napisane 25 05 2008 18:35
  • Wyświetlenia: 3320

Poszukuje notebooka do 1600zł

Witam,jestem grafikiem i poszukuje jakiegoś dobrego notebook'a w przystepnej cenie ok. 1600zł Wymagania:Dysk twardy: 80GB i więcej...Pamiec RAM: 1024 i więcej...Procesor: 1,86GHz i więcej...Napęd: Dwuwarstwowa DVD lub coś lepszego...Matryca: 15,4" i więcej...Karta Graficzna: tu właśnie nie wiem co wybrać jaka bedzie najlepiej sie sprawdzala. Przedewszystkim chodzi o prace w programie...
  • Archiwum
  • napisane 16 04 2008 20:08
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1186

laptop biznesowy Acer TravelMate 8371 13.3 8 godzin 1.6kg

No cóż czas się rozstać Acer Travelmate 8371- możliwy odbiór osobisty Wrocław/PoznańJeśli cenisz sobie wysoką mobilność - niską wagę laptopa połączoną z długim czasem życia na baterii oraz ergonomię pracy jaką daje dobrej klasy wbudowany 13.3 calowy monitor oraz wygodna klawiatura to właśnie aukcja dla Ciebie!Laptop zakupiony 15 miesięcy temu od...
  • Giełda
  • napisane 05 08 2012 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3198

Laptop Extensa 5230 sterowniki

z tej pierwszej to zależy co Ci jest potrzebne. Ustawiasz sobie na jaki system. Na pewno do chipsetu, grafiki, audio. Jest ich sporo ponieważ ten model był wyposażany w użadzenia równych producentów:( Nie wiedomo do końca jakiej firmy masz np karte WiFi. Z tego względu pobierasz wszystkie sterowniki od
  • Notebooki
  • napisane 18 06 2010 15:20
  • Wyświetlenia: 2203

Problem z Gigabyte EX38-DQ6 i obsługą DVD/DOS

Kupiłem płytę GA-EX38-DQ6 rev 1.1. Do tej pory (przed zakupem płyty) wykorzystując stworzoną przez siebie płytę DVD byłem w stanie w trybie DOS'owym uruchomić z DVD takie programy jak PQMagic, Norton Ghost oraz wiele innych. Nigdy nie było problemów z uruchomieniem tak stworzonej płyty na wielu płytach głównych, markowych komputerach Dell czy notebook'ach.Dodatkowo całe oprogramowanie...
  • Archiwum
  • napisane 16 03 2008 23:36
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1531

Kiepskie działanie WiFi po formacie

Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : Acer Aspire 5737ZIntel Core2Duo T6400 (2,00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)Up to...