Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam wszyskich serdecznie .Od wczoraj mój komp zaczoł sie mulić i nie wiem co sie stało.Pierw włożyłem pen-drive a potem nabrało mnie na czyszczenie kompa.Po zakończeniu włączyłem mojego grata i zaczeło sie ciąć.Nie wiem co sie stało.Tnie mi sie nawet gta 3!! a mam:procka:2.0GHz512ramatiradeon 9000...
WitamJestem świeżo po formacie i mam taki problem. Komp strasznie zamula i dodatkowo pojawił się komunikat że mało pamięci wirtualnej. Kombinowałem przy różnych wartościach ale nic to nie dało.Mam takie parametry:256 RAMceleron 2,4 mHZ1. Grafika sie przycina. I tu prosiłbym o linka do sterownika karty graficznej ATI...
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów... Temat tworzę ponieważ mam dosyć poważny problem z Obslugą karty graficznej na windows Vista Home Premium.Moja Karta to AtiRadeon9200 SE 64 MB... Niestety Vista nie obsluguje grafiki 3d na tej karcie... ...
Sterowniki dla XP http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.htmlDla vistyhttp://pobierz.pl/sterowniki/windows/karty...eon-9200-seriesJeżeli nie masz najnowszego SP...
Dzień dobry, witam wszystkich . Mam do Panów pewne pytanie, ostatnio kupiłem sobie komputer, nie zbyt nowy, ale powinien działac plynnie. Mianowicie podzespoły komputera to : = Procesor 1.07GHZ Amd Athlon™= Dysk 150gb WDC= Karta Graficzna * i tu jest problem ponieważ przed wgraniem sterowników pokazywało chyba Radeona...
Witam,mam nastepujacy problem. Mam karte ATIRadeon9200. Mialem na komputerze windows XP i robilem jeog uaktualnienie przez zainstalowanie na niego windowsa xp. Przy instalacji wyskoczyl blad, ze brak pliku VIAAGP!.SYS, dalem anuluj i instalacja szla dalej. Po instalacji...
Witam,mam nastepujacy problem. Mam w komputerze karte graficzna ATIRadeon9200. Przy akutalizacji windowsa xp wyskoczyl blad ze nie moze zlokalizowac pliku viaagp1.sys dalem anuluj i instalcja szla dalej. Po zainstalowaniu windowsa nie moge w zaden sposob zaistalowac
Problem jest z sterownikami do twojej karty graficznej. Tak jak ze screena widać, dokładnie chodzi o plik ati2cqag.dll. Zainstaluj najnowsze sterowniki i problem z głowyOk moja karta to Ato radeon9200...
Witam.Zakupiłem nową kartę graficzną saphire hd2600pro AGP.instalowałem różne sterowniki a (także orginalne z pudełka).Za każdym razem po próbie uruchomienia gry,komputer się zawiesza,albo wyłańcza monitor.Mój sprzęt to --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: ...
Mam problem. Komp po formacie i nie ma dźwięku. chciałam sprawdzić nazwę karty dźwiękowej ale niestety nie była podana znalazłam gdzieś w necie program aby to sprawdzić nazywa się on CPUID CPU-Z no i pokazuje, że A7V600- X. I teraz bardzo prosiłabym aby ktos pomógł mi poszukac odpowiednie sterowniki bo niestety sama szukałam ale bezskutecznie. A obecnie...