Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
1)Raport OTL po restarcie:All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Facebook Update deleted successfully.C:\Users\gulchynsky\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\0C1CFB0B61355D790008A267F875F002...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory | 8,50 Gb Available Physical Memory |...
@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value...
Wykonałem skrypt. Procesy zniknęły z taskmanagera. Podaję logi z OTL oraz z TDSS.OTL:OTL logfile created on: 2013-01-06 12:02:49 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Frixon\Downloads64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na magnetyczny zatrzask, swoje miejsce...
Cześć Do sprzedania mam dysk SSD OCZ Octane w wersji 128GB (OCT1-25SAT3-128G). Dysk nowy w blistrze, nieotwierany, pełna 3 letnia gwarancja producenta.To dysk z nowym kontrolerem Indilinx, który nie posiada takich problemów z kompatybilnością jak inne dyski tego producenta oparte o Sandforce 2XXX Cena 610zł + 15zł przesyłka kurierem, czyli równe 30zł taniej niż w...
mam za dużo różnego rodzaju programów poinstalowanych, cześć odinstalowałem (nie ma ich na liście dodaj/usuń)ale zostały jakieś resztki i foldery w katalogu Program Files które nie chcę się skasować. proszę o info co to jest i jak sie tego pozbyć.Zaistniałe problemy (alfabetycznie):1) Advanced System Optimizer - zainstalowałem kiedyś taki programik, odinstalowałem go już ale zostały jakieś...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Prosty darmowy szablon do radia na SHOUTcast V1.9.8 . Polecam darmowy hosting radiowy: Myradiostream.comWygląd: Consciousness.ct8.plPobierz: consciousness.rar (link będzie zawsze aktualizowany do najnowszej wersji) Szablon zawiera: Język: angielski i polski Motyw: ciemny i jasnyWersja: PC i telefon Statystki radiowe: status radia, ilość słuchaczy, tytuł...