Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już telefon uruchamia się z kartą sim) pojawia się ekran...
A jaki program do ściągnięcia sim locka z samsungaE250 bo mam już kabel i nie mam pojęcia jak ściągnąć jaki program// ??? A jaki program do ściągnięcia sim locka z samsungaE250 bo mam już kabel i nie mam pojęcia jak ściągnąć jaki...
Siema, potrzebuje wiedzieć jak ściągnąć simlocka poprzez kod na SamsungaE250 - próbowałem już wiele razy kodami Uprom Error i te inne ale nie działaja tylko kasują - resetują ustawienia, jeśli ktoś wie jaki jest kod na SamsungaE250 proszę...
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony http://www.unlockthatmobile.com/sam...
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie...
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z Samsunga Sgh E250 , gdy nie posiadam kabla a kod sieciowy nie jest przypisany 00000000 tym liczbom. Zależy mi na...
Mam kabelek com ale nie wykrywa mi telefonu.Nie mogę ściągnąć simlocka.Telefon SGH E250 i kabelek COM(nie usb).Czy do tego kabla trzeba jakieś sterowniki instalować?Używałem ResManPL3_1, Samsung4.0.4, lucifer samsung v 1.00 BETA by otman-gsm i na zadnym mi telefonu nie...
Mam problem, mam samsungaE250 próbowałem programu Crux Unlocker i NokiaFREE Calculator ale nigdzie nie ma do wyboru tego modelu wiec daje Universal. W instrukcji pisze ze trzeba wpisac IMEI ale nie ma tam pola do wpisania! Jak daje Calculate wyskakuje co takiego Model: Samsung...
Witam,Jestem od niedawna posiadaczem Samsungae250. Ostatnio zauważyłem, że jeśli dzwonię to wpierw wyświetla się napis "Warunkowo [nazwa_osoby]". Dlaczego niby warunkowo? I wydaje mi się, że kolega, który też ma e250 nie ma takiego napisu. Wie ktoś może jak to naprawić?
potrzebny będzie odpowiedni kabel , którego koszt wynosi jakieś ok 50 zeta , następnie program Unlock Samsung nastepnie podłączamy kabelek do telka i wlączamy program, wybieramy port COM oraz model telka e250 [ spokojnie taki ma być] nastepnie klikamy na przycisk Unlock po chwili program poprosi o POWER więc klikamy...
Nokia i tylko Nokia!Miałem SE K700i- Tandeta, zepsuł się po 2 miesiącachSamsungE250- Gorszego fonu być nie mogło, tandetny plastik, słaby ekran, bardzo nie stabilne działanie...Samsung U600- Ten fon był już spoko, ale dotykowe przyciski czasem sprawiały problem.Nokie nigdy...