witam, proszę o pomoc/radę w wyborze monitora...opisy z komputronika...ceny z komputronika i innych...monitor ma być raczej do wszystkiego filmy, internet, pisanie, troche do gier i grafiki...20" BenQ FP202WA srebrno-czarny 769,- Agito.pl: 709.00 zł20"; wielkość plamki: 0,258 mm; maksymalnarozdzielczość...
Cześć,już mam mętlik w głowie, chodzę po sklepach wypytuję i nadal nie wiem co zrobić - dlatego proszę was o pomoc Wysiadł mi monitor 17 calowy LCD (4:3) - komputer wykorzystywany do różnych zastosować, przeważnie praca z tekstem, przeglądanie stron internetowych od czasu do czasu jakiś film (jeszcze rzadziej jakaś gra).Chodziłem ostatnio po sklepach i widziałem, że w ofercie są wyłącznie nowe...
Witam serdecznie, dziś kupiłem nowy monitor Samsung SyncMaster 2233 i mam następujący problem. Otóż po podłączeniu monitora nie mam dostępnej rozdzielczości 1920-1080 tylko max 1280-1024 i nie wiem jak to naprawić. Wcześniejszy model monitora to Samsung SyncMaster 933. Operuję...
Witam, od wczoraj jestem użytkownikiem win7 (upgrade xp do win7 proffesional 32b). Pojawił się problem przy instalacji sterowników Nvidi (najnowsze na win7 32b) Problem polega na tym że nie wyświetlają mi się rozdzielczości powyżej 1600x1200 a natywną rozdzielcozść pokazuje mi w panelu Nvidi jako 1024x768. Posiadam Samsunga 2333SW i natywną
witam ponowniekurcze juz mialem brac DELL ULTRASHARP U2711 x2 ale pojawil sie problemchce go podpiac pod laptopy z grafikiami:NVIDIA Quadro NVS 320M i ATI MOBILITY RADEON X700i tutaj pojawiaja sie moje watpliwosci czy te grafiki obsluza ten monitor na maxymalnej rozdzielczosci 2560x1440 ??nie znam sie za bardzo na tym :/znalazlem tylko co do nvidi...
samsung syncmaster e2220. A maksymalnarozdzielczość to 1920 x 1080 pikseli. Przynajmniej tak pisze Mam jeszcze pytanie Wszystko zostaje bez zmian oprócz procesora, zamierzam zamiast intel core i3 2120 kupić intel core i5 2310 lub 2320 i własnie tu się pytam, który procesor...
Planuje kupić monitor do mojego laptopa tylko ze nie wiem za bardzo jaki gdyż mam troche wątpliwości, oraz kilka pytań.W moim laptopie jest rozdzielczosc 1980x1080, wejscie na monitor to d-sub. Czy osiagne taką rozdzielczość na monitorze (zakładam że monitor bedzie FullHD)?W domu mam telewizor plazmowy i ogladam...
Witam, mam problem... mianowicie wczoraj przyjechal do mnie do domu nowy komputer (konfigurację podam niżej) podłączyłem... ustawiłem maksymalnąrozdzielczość (1440x900) i wszystko bylo w porządku... jednak po jakichs 4-5 minutach obraz zaczął drgać... jakby przechodziły przez niego poziome pasma zakłóceń... nigdy...
OK. Tak więc teraz mam 2 monitory. Oczywiście powinienem je sobie porównać i sam sobie odpowiedzieć tyle, że dla mnie te wszystkie parametry to "czarna magia".Jeśli nie sprawiałoby to problemu to prosiłbym o jakieś przedstawienie plusów i minusów tych dwóch monitorów.Aby było wygodniej to wypiszę ich parametry, aby już nie trzeba było na inne strony zaglądać.19" Belinea 1980...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...